Myydään ryhdikäs omakotitalo/kesäkoti luonnonkauniissa saaressa Särkisalossa venevalkamaoikeudella + 12m2 lämpimällä harrastetilalla, 3h+k+wc+2vh+th+sauna+var 75000€

Myydään ryhdikäs omakotitalo/kesäkoti luonnonkauniissa saaressa Särkisalossa venevalkamaoikeudella + 12m2 lämpimällä harrastetilalla, 3h+k+wc+2vh+th+sauna+var 75000€

Myydään ryhdikäs omakotitalo/kesäkoti luonnonkauniissa saaressa Särkisalossa venevalkamaoikeudella + 12m2 lämpimällä harrastetilalla, 3h+k+wc+2vh+th+sauna+var 75 000€

Kaunis kotimme Särkisalon luonnonkauniissa saaressa on kaupan. Kotimme on -54 rakennettu rintamamiestyyppinen omakotitalo joka käy tottakai ihan ympärivuotiseksi kodiksi, kuin myös vapaa-ajan asumiseenkin esim. luonnon rauhasta tai runsaista kalavesistä pitäville. Talossa on oma raikasvetinen porakaivo, viemäröinnit ovat ajantasalla (umpisäiliö, maaimeyttämö) ja valokuitu nopeaa nettiä tarvitsevalle. Tontti on 3900m2 joka yltää lähes saaremme korkeimman kallion huipulle asti mistä on näköala ilta-auringonsuuntaan meren yli Kemiönsaareen.

Tontilla kallioista metsikköä jossa runsaat mustikka ja puolukkamaat, suppilovahverotkin löytyvät omalta tontilta. Lisäksi istutettuja omenapuita, luumupuita, tyrniä, viinimarjaa, pensasmustikkaa ja kasvaapa pihassa mustaseljakin, joka antaa herkullista mustaseljamehua!

Talolta kaunis näköala rannan suuntaan ja yläkerrasta näkee talviaikaan merelle.

Talossa tehtyjä remontteja; wc:n rakentaminen asuinkerrokseen, keittiössä uudet laminaatit sekä keittiön ajantasaistaminen, olohuoneen ajantasaistaminen ja uudet laminaatit, yläkerrassa kaikki ikkunat uusittu lämpölaseiksi, kellarissa saunaa uudistettu mm. uudet lauteet. Valokuitu asennettu. Pihassa suurehko puuvaja sekä lämpöeristetty ja sähköistetty 12m2 harrastetila katetulla terassilla.

Talo on lämmin, liiketoiminnan kanssa vuoden kokonais sähkönkulutus on ollut n. 14000kWh. Asuinkerroksessa kaksi puusijaa (pönttöuuni, puuhella), joilla lämpeää koko talo vessaan ja yläkertaan asti. Kylmänäkin talvena n. 6-9 kuutiota puuta riittää hyvin koko talon lämmittämiseen ja saunomisiin. Puut saa edullisesti kotiin tuotuna läheiseltä yhtiöltä n. 50€/heittokuutio hintaan (kuivaa koivua).

Lisäksi tiemaksu on n. 50-60€/vuosi, roskismaksu n. 60€/vuosi, umpisäiliön tyhjennys n.125€/kerta, säiliö on noin 5 kuutiota. Edullista ympärivuotista asumista kauniissa miljöössä omassa rauhassa siis.

Alue on viihtyisä ja rauhallinen sekä ympärivuotisia, että kesäasukkaita miellyttävä paikka, rantaan, jossa venevalkamaoikeus, on muutama sataa metriä. Läheltä löytyy myös vierasvenesatamat, kahviloita, ravintoloita, Posti ja kauppa.

Lähistöllä Teijon kaunis kansallispuisto, sekä Latokartanonkosken luontopolku, useita virkeitä ruukkikyliä (Teijo, Mathildedal), Vårdkasbergetin näköalakalliot ja luolastot jne.

Asunto on myynnissä Kiinteistökolmiossa, pääset ilmoitukseen tästä: https://www.etuovi.com/kohde/7853652

Lisätietoja Särkisalosta, sen palveluista ja mahdollisuuksista voit lukea aikaisemmasta blogikirjoituksestani: https://www.kotisaaressa.fi/ihana-lukijani-apuasi-tarvitaan-saarikotimme-myynnissa/

Mainos
Saaren Taika® - Aidosti ekologista!
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat
Verkkokaupat on merkattu sinisellä.

Kulmakunnan kaunein auringonlasku näkyy juuri tältä tontilta ja keittiön ikkunasta <3

Merinäköala tontilta:

Venevalkamaa:

Hyvät ulkoilumaastot, paljon pyöräilykuntoisia metsäteitä, upeita näköaloja merelle monesta kohtaa ihan talon läheisyydestä:

Förbyn marina 2km päässä (vierasvenesatama, vuokra venepaikat, uimaranta hyppytornilla, kesäkahvila anniskeluoikeuksilla sekä pizzeria kebab anniskeluoikeuksilla):

Förbyn kaivostorni Metsolantien alussa:

Särkisalon keskusta 5km päässä, jossa vuokra venepaikat, vierasvenesatama, kauppa, Posti, ravintola anniskeluoikeuksilla:

Meripirtin yleinen lapsiystävällinen uimaranta jossa hiekkapohja ja laituri 7km päässä:

Viereisen Niksaaren yleinen ranta jossa myös sauna ja ravintola:

Vårdkasbergetin näköala Hiittisten ja Kemiön suuntaan 8km päässä, helppo käydä esim. fillarilla:

Teijon kansallispuisto 20km päässä:

Mathildedalin ruukkikylä 21km päässä:

Latokartanonkoski 31km päässä:

Nyt siis kaupan luontoa rakastavalle sopiva nykyaikaistettu koti/kesäpaikka edullisesti mukavien harraste- ja vapaa-ajan mahdollisuuksien äärellä. Katso lisätietoja Etuovi.comista: https://www.etuovi.com/kohde/7853652

Teijon kansallispuisto

Matildedal

Latokartanonkoski

Teijon kartano2 thoughts on “Myydään ryhdikäs omakotitalo/kesäkoti luonnonkauniissa saaressa Särkisalossa venevalkamaoikeudella + 12m2 lämpimällä harrastetilalla, 3h+k+wc+2vh+th+sauna+var 75000€”

Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: