Muuttosiivoukset uudessa ja vanhassa kodissa käyttäen pelkästään Saaren Taika Siivoussaippuaa, ekologista ja toimivaa!

Moikka moi arvoisa lukijani!

Lupailin eilen Facebookin puolella, että laitan kuvia ja kirjoitusta meidän muuttosiivouksesta tänne blogiini, mutta eilen meni hommissa niin myöhään ettei ollut mitään mahdollisuuksia kirjoitella blogia enää illalla. Sattumoisin saatiinkin papukaijat kiinni eilen ja päivän ohjelmaan tuli sitä myöten muutos, kun alunperin ei ole pitänyt keskeneräiseen olohuoneeseen koota niiden uutta aviaariota. Vaan toisin kävi; kesken kovimman muuttosiivouksen siellä vanhassa paikassa tulikin muuttokuorman osittainen tyhjennys, että saatiin “papsujen” matkahäkit mahtumaan autoon ja kiireen vilkkaa ajo tänne uuteen kotiin, papsujen aviaarion kasaus olkkariin missä ei siis ole ehditty maalaamaan ja tapetoimaan vasta kun just ja just ne seinät, jotka jäivät nyt aviaarion taakse.

Mutta mennäänpä itse siivoukseen.

Heräsin eilen aamulla joskus kuuden aikaan ja siinä heräämisen jälkeen, kun odottelin mieheni heräämistä ajattelin aikani kuluksi vihdoin pestä ne neljä keittiön kaappia, jotka ovat odottaneet siivoojaansa jo luvattoman pitkään. Voitte varmaan kuvitella millaista rasvapinttymää niissä oli, kun tiedätte että talossa on ennen asunut yksinäinen vanhempi mieshenkilö..

Tässä esim tiskialtaan yläpuolisen astiakaapin alareuna:

Tällä kertaa mulla ei ollut siivouksessani käytössä mikrokuituliinaa vaan ihan tavallinen kaupan ns. kertakäyttörätti. Meillä ne tosin pestään ja käytetään kunnes ovat niin reikäiset ettei rätillä ole enää virkaa.. Mikrokuituliina on mielestäni paras vaikeisiin likoihin, mutta kyllä tavallisellakin rätillä pärjää näköjään ihan hyvin 🙂

Siivousaineena käytän siis nykyään lähes yksinomaan Saaren Taika Siivoussaippuasta tehtyä suihketta. Laitan noin 1tl saippuasta raastamaani raastetta suihkepulloon, jonka täytän lämpimällä vedellä ja sekoitan. Liuos säilyy itselläni ainakin useamman viikon ihan hyvänä eli en näe syytä miksi siihen pitäisi kotioloissa saada säilöntäainetta.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Suihkauttelen siivoussuihketta muutaman suihkauksen ja näiden kaappien pesussa en antanut aineen edes vaikuttaa, vaan ryhdyin heti suihkuttelun jälkeen pesemään ja tässä täysin ekologisella, biohajoavalla ja ihoystävällisellä siivoussuihkeella aikaansaatu tulos samasta kaapista:

Siivoussaippua tosiaan on iholle todella hellävarainen eikä sen käyttäminen myöskään aiheuta hengitysoireta kuten voimakkaammat pesuaineet monesti tekevät, ainakin itselläni!

Siivoussaippua sisältää vain kahta luonnollista öljyä; oliiviöljyä ja kookosöljyä, siksi se on tehokas lialle, mutta samalla hellävarainen käsillesi! Sitä on saatavana kolme eri vaihtoehtoa;

 • Siivoussaippua joka on perinteisellä Marseille saippuan reseptillä valmistettu, mutta se ei sisällä lainkaan kiisteltyä palmuöljyä.
 • Sitrus Siivoussaippua, jonka tuoksu tulee aidoista luonnon eteerisistä öljyistä.
  Seetripuun eteerinen öljy paitsi raikastaa tehokkaasti, toimii myös ötököiden karkottajana. Se auttaa ehkäisemään erilaisia homeita ja sieniä. Seetripuun eteerinen öljy rauhoittaa myös mieltä ja kehoa.
  Sitruunaruohon eteerinen öljy on antibakteerista ja se puhdistaa kotisi ilmaa vähentämällä ilmassa olevia bakteereja, allergeeneja ja viruksia. Sitruunaruohon eteerinen öljy tekee kodistasi puhtaan ja raikkaan! Sitä käytetään myös tuholaisten torjuntaan.
  Rosmariinin eteerinen öljy auttaa poistamaan poistaa bakteerit ja virukset kodistasi. Se on antibakteerista ja antiseptista, sekä jättää jälkeensä raikkaan miellyttävän tuoksun.
 • Saaren Taika Greippi Siivoussaippua, jonka tuoksu tulee aidoista luonnon eteerisistä öljyistä.
  Greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine ja siksi se on täydellinen tuote kodin puhdistamiseen ja desinfiointiin. Greippi Siivoussaippua käy kodin kaikkien pintojen puhdistamiseen, mutta erityisen tehokas se on esim. työtasojen desinfioinnissa ja kylpyhuoneen kosteuden ja pesuaineiden aiheuttamien jäämien puhdistamisessa!
  Lisäksi greipin eteerinen öljy täyttää ilman miellyttävällä sitrushedelmän aromilla. Greipin eteerisellä öljyllä on myös erittäin myönteinen vaikutus mielen virkeyteen. Kun käytät Greippi Siivoussaippuaa voit myös nauttia muista greipin eteerisen öljyn tuomista hyödyistä.

Suloisen ja raikkaan tuoksun lisäksi eteerisistä öljyistä on myös kodin siivoamisessa oikeasti hyötyä, toisin kuin keinotekoisista hajusteista, jotka eivät tee mitään muuta kun käyvät henkeen ja jättävät voimakkaan teollisen tuoksun huoneisiin. Lapsi- ja lemmikkitaloudessa ei tulisikaan noita teollisia aineita niin kauheasti käyttää, eikä kyllä oikeastaan missään taloudessa. Nykyään nimittäin onkin jo hyvin tiedossa, että altistumme haitallisille kemikaaleille ehkä eniten juuri omassa kodissamme mm. hengitysilman kautta, käyttämiemme kosmetiikkatuotteiden kautta, sekä tietty ruuan ja ruokapakkausten kautta.

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Mutta jatketaas sen muuttosiivouksen kanssa.

Päästiin siis aamulla sitten lähtemään vanhaa kotia tyhjentämään ja siivoamaan ja vaikkei siellä nyt mitään erityistä sotkua olekaan, niin kyllä siellä silti oli tarvetta pestä parista ikkunasta kahden koiran nenän jälkiä, pestä vessassa wc-pönttö, lavuaari ja peili. Pestä hella, keittiön tasot, tiskiallas ja hana. Kaikista huoneista lattia ja pyyhkiä hiukan pölyjä. Kaikki hoitui tälla samaisella siivoussaippualla. Pääasiassa suihkeena, mutta lattianpesuun laitoin 1/2tl raastetta suoraan moppiämpäriin ja moppasin muovimatot ja laminaatit sillä.

Puhdasta tuli! Hassua kuvata kotiaan lähes tyhjänä, kun se näyttää kuvissa niin suurelta ja autiolta!

Puhdasta tuli, kuten kuvista näkyy. Nyt ei valitettavasti tullut kiireessä otettua mitään lähikuvia, mutta eiköhän niitäkin kyseisen tuotteen tehosta ole nähty jo aika tavalla. Tosiaan meille tuli pikkuinen kiire, kun eilen siellä siivotessa kävi niin, että vanhempi papukaijamme Topaasi säikähti ja huonona lentäjänä “mätkähti” taas lattialla, josta sain sen otettua kiinni ja nostettua matkahäkkiin. Siinä oli sitten pakko pyydystää myös Lotta ja siivoukset ja muuttokuormat jäivät siihen paikkaan. Auto vaan tyhjäksi sen verran, että saatiin matkahäkit kyytiin ja nopeasti uuteen kotiin kokoamaan heille aviaariota!

Uuden kodin olkkarissa ei olla ehditty vielä tehdä mitään muuta kuin maalata ja tapetoida juuri ne kohdat seinistä, jotka jäivät nyt aviaarion taakse!

Sitten ei muuta, kun kiireen vilkkaa kokoamaan avi, jonka pakkauksessa ei tiettykään tullut mitään kokoamisohjetta ja lisäksi kattoverkoilta puuttui kaksi pulttia!

Aikaisemmin vapaana eläneet linnut olivat hiukan ihmeissään uudesta residenssistään ja Lotta protestoikin illan mittaan kovaäänisesti tästä muutoksesta 😀

Nyt on ihan hyvä mieli, että saatiin sekä uudessa, että vanhassa paikassa paljon aikaan. Saatiin kaksi muuttokuormaa tuotua, sain ne pitkään pesua odottaneet viimeiset keittiön kaapit hoidettua. Saatiin linnut tuotua. Tänään matkaamme taas Helsinkiin sen uuden verkkokauppajärjestelmän koulutukseen ja näin meillä meni taas koko viikko ilman ainuttakaan lepopäivää.

Onneksi meillä on hyvä tiimi nyt Saaren Taian tuotannossa, joten tarvittaessa hommat voi luovuttaa myös muiden käsiin. Meitä on nyt yhteensä 7 työntekijää täällä, joista kolme osaa tehdä saippuoita, 5 osaa tehdä pyykkietikoita, 3 osaa tehdä voiteita ja kaikki 7 osaa tarroittaa pyykkietikoita, kääriä saippuoita ja tehdä kaikkea muuta tuotannon tehtäviä 🙂

Katsoppas alla olevalta videolta mille meidän tuotannossa näyttää:

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!

Kiitos, että luit. Nyt mukavaa viikonloppua <3

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Yksi vastaus

 1. Onko se teidän koti , joka oli myynnissä mennyt jo?

Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: