Mökin vuokraaminen on varteenotettava vaihtoehto jos ei halua oman kiinteistön vastuita

Mökin vuokraaminen on varteenotettava vaihtoehto jos ei halua oman kiinteistön vastuita
Mökin vuokraaminen on mielestäni ihan varteenotettava vaihtoehto jos ei mieli ottaa taakakseen kaikkea sitä huolenpitoa ja vastuuta mitä kiinteistön omistaminen tuo mukanaan, kuten rännien puhdistusta syksyisin ja keväisin, tai polttopuiden roudaamista vesitse, tai remontti yms puuhat, joita väkisinkin jossain vaiheessa on luvassa oli mökki sitten vanha tai uusi! Vuokramökissä saat vain edut, mutta huolet jää omistajalle :D Ja vaihteluakin saa vaikka joka kerralle, jos ei mieli aina lomailla samoilla vesillä :)

Heippa hei ihana lukijani!

Kirjoittelen sinulle täältä eräältä saarelta, jonne ajaa meidän kotisatamasta veneellä parissakymmenessä minuutissa. Saarella on muutama mökki, mutta ei teitä, eikä tällä hetkellä naapureita näkyvissä. Yksi mökki näkyy tänne meidän mökille, mutta siellä ei ole asukkaita tällä hetkellä.

Suloinen, kaunis ja parhaillaan suht tyyni meri ympäröi meitä joka suunnasta. Elokuun rauha on vallitsevin tila täällä. Näiden muutaman päivän aikana olemme nähneet kahden käden sormilla laskettavan määrän muita vesilläliikkujia, vaikka suuri väylä kulkeekin aivan edestämme.

Hangon sataman nosturit näkyvät kameralla zoomatessa ja sataman valot loistavat kirkkaina kaukaisuudessa iltaisin. Mökki on moderni ja varusteltu nykypäivän vaatimuksin, joskaan lämmintä vettä täällä ei tule, eikä ole nettiä. Vessassa käydään samassa rakennuksessa sijaitsevassa “ulkohuussissa” ja kiukaasta saadaan lämmin vesi pesuvatiin, josta napolla voi itsensä huuhdella peseytymisen jälkeen 🙂

Itse mökki on yhtä suurta ikkunaa! Vain mökin takapuolisista ikkunoista näkyy kalliota ja käkkärämäntyjä, kaikista muista ikkunoista avautuu merimaisema! Ei tee ihmiselle lainkaan huonoa herätä kauniiseen saaristomeren auringonnousuun joka aamu.

Eikä ne auringonlaskutkaan niin huonoja täällä ole 😀

Täällä ollaan vietetty askeettisempaa elämää, kuin kotosalla. Leivottu herkullisia Aurajuusto sämpylöitä, syöty kotiruokaa, nukuttu, uitu, uitu, nukuttu ja vähän saunottukin välillä 😀

Saaren Taika hamam keittiöpyyhe on ollut kätevä apu leipomisessa!

Täällä on vietetty sellaista terveellistä joutenoloa, jota kaikkien ihmisten pitäisi saada viettää vähintään kerran viikossa! Ensimmäinen päivä oli pahin! Olin todella tylsistynyt enkä pystynyt lainkaan rauhoittumaan! Kun on liian kauan ollut jatkuvasti saavutettavissa, somessa, meilissä, puhelimessa, kotona jne, on liian paljon stressiä päällä koko ajan ja se tunne saattaa jäädä niin sanotusti päälle. Toinen päivä meni onneksi helpommin ja nyt on ihan rento ja rauhallinen fiilis jo 🙂

Mökin vuokraaminen on mielestäni ihan varteenotettava vaihtoehto jos ei mieli ottaa taakakseen kaikkea sitä huolenpitoa ja vastuuta mitä kiinteistön omistaminen tuo mukanaan, kuten rännien puhdistusta syksyisin ja keväisin, tai polttopuiden roudaamista vesitse, tai remontti yms puuhat, joita väkisinkin jossain vaiheessa on luvassa oli mökki sitten vanha tai uusi!

Vuokramökissä saat vain edut, mutta huolet jää omistajalle 😀 Ja vaihteluakin saa vaikka joka kerralle, jos ei mieli aina lomailla samoilla vesillä 🙂

Alla kuvia parista muusta paikasta, jossa olemme olleet vierailulla:

Kasnäs Marina, uudenkarheat rivarit ihan rannassa:

Eräs luksusmökki Hiittisissä, jossa oli mm. marmorinen lämmitetty lattia kaikissa huoneissa ja design kalusteet:

Ja nyt sitten tämä, Kemiönsaaristossa sijaitseva kaunis mökki <3

Lue vinkit vuokramökin siivoamiseen, etenkin nyt koronaikaan:

https://www.saarentaika.com/tehokas-siivous-vuokramokissa-siivoussaippua-tuhoaa-virukset/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.