Mökin vuokraaminen on varteenotettava vaihtoehto jos ei halua oman kiinteistön vastuita

Mökin vuokraaminen on varteenotettava vaihtoehto jos ei halua oman kiinteistön vastuita
Mökin vuokraaminen on mielestäni ihan varteenotettava vaihtoehto jos ei mieli ottaa taakakseen kaikkea sitä huolenpitoa ja vastuuta mitä kiinteistön omistaminen tuo mukanaan, kuten rännien puhdistusta syksyisin ja keväisin, tai polttopuiden roudaamista vesitse, tai remontti yms puuhat, joita väkisinkin jossain vaiheessa on luvassa oli mökki sitten vanha tai uusi! Vuokramökissä saat vain edut, mutta huolet jää omistajalle :D Ja vaihteluakin saa vaikka joka kerralle, jos ei mieli aina lomailla samoilla vesillä :)

Heippa hei ihana lukijani!

Kirjoittelen sinulle täältä eräältä saarelta, jonne ajaa meidän kotisatamasta veneellä parissakymmenessä minuutissa. Saarella on muutama mökki, mutta ei teitä, eikä tällä hetkellä naapureita näkyvissä. Yksi mökki näkyy tänne meidän mökille, mutta siellä ei ole asukkaita tällä hetkellä.

Suloinen, kaunis ja parhaillaan suht tyyni meri ympäröi meitä joka suunnasta. Elokuun rauha on vallitsevin tila täällä. Näiden muutaman päivän aikana olemme nähneet kahden käden sormilla laskettavan määrän muita vesilläliikkujia, vaikka suuri väylä kulkeekin aivan edestämme.

Hangon sataman nosturit näkyvät kameralla zoomatessa ja sataman valot loistavat kirkkaina kaukaisuudessa iltaisin. Mökki on moderni ja varusteltu nykypäivän vaatimuksin, joskaan lämmintä vettä täällä ei tule, eikä ole nettiä. Vessassa käydään samassa rakennuksessa sijaitsevassa “ulkohuussissa” ja kiukaasta saadaan lämmin vesi pesuvatiin, josta napolla voi itsensä huuhdella peseytymisen jälkeen 🙂

Itse mökki on yhtä suurta ikkunaa! Vain mökin takapuolisista ikkunoista näkyy kalliota ja käkkärämäntyjä, kaikista muista ikkunoista avautuu merimaisema! Ei tee ihmiselle lainkaan huonoa herätä kauniiseen saaristomeren auringonnousuun joka aamu.

Eikä ne auringonlaskutkaan niin huonoja täällä ole 😀

Täällä ollaan vietetty askeettisempaa elämää, kuin kotosalla. Leivottu herkullisia Aurajuusto sämpylöitä, syöty kotiruokaa, nukuttu, uitu, uitu, nukuttu ja vähän saunottukin välillä 😀

Saaren Taika hamam keittiöpyyhe on ollut kätevä apu leipomisessa!

Täällä on vietetty sellaista terveellistä joutenoloa, jota kaikkien ihmisten pitäisi saada viettää vähintään kerran viikossa! Ensimmäinen päivä oli pahin! Olin todella tylsistynyt enkä pystynyt lainkaan rauhoittumaan! Kun on liian kauan ollut jatkuvasti saavutettavissa, somessa, meilissä, puhelimessa, kotona jne, on liian paljon stressiä päällä koko ajan ja se tunne saattaa jäädä niin sanotusti päälle. Toinen päivä meni onneksi helpommin ja nyt on ihan rento ja rauhallinen fiilis jo 🙂

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Mökin vuokraaminen on mielestäni ihan varteenotettava vaihtoehto jos ei mieli ottaa taakakseen kaikkea sitä huolenpitoa ja vastuuta mitä kiinteistön omistaminen tuo mukanaan, kuten rännien puhdistusta syksyisin ja keväisin, tai polttopuiden roudaamista vesitse, tai remontti yms puuhat, joita väkisinkin jossain vaiheessa on luvassa oli mökki sitten vanha tai uusi!

Vuokramökissä saat vain edut, mutta huolet jää omistajalle 😀 Ja vaihteluakin saa vaikka joka kerralle, jos ei mieli aina lomailla samoilla vesillä 🙂

Alla kuvia parista muusta paikasta, jossa olemme olleet vierailulla:

Kasnäs Marina, uudenkarheat rivarit ihan rannassa:

Eräs luksusmökki Hiittisissä, jossa oli mm. marmorinen lämmitetty lattia kaikissa huoneissa ja design kalusteet:

Ja nyt sitten tämä, Kemiönsaaristossa sijaitseva kaunis mökki <3

Lue vinkit vuokramökin siivoamiseen, etenkin nyt koronaikaan:

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY
https://www.saarentaika.com/tehokas-siivous-vuokramokissa-siivoussaippua-tuhoaa-virukset/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: