Mökille viikonlopuksi, vai onko sittenkin huvila??

Mökille viikonlopuksi, vai onko sittenkin huvila
Että onko meillä mökkiä sittenkään, kun tässä päärakennuksessa on 100 neliötä ja vaikka talo jo yli 20 vuotta vanha onkin, on täällä lattialämmitystä lukuunottamatta kaikki nykypäivän vaatimukset täyttävät jutut, kuten tiskikone, pyykinkuivatin, sähkösauna, pesukone, ilmalämpöpumppu jne.

Kerroinkin tuossa muutama artikkeli sitten, että meillä, kun ei ole juhannusviikkoa lukuun ottamatta lainkaan tänä vuonna kesälomaa, olemme päättäneet pitää kesäloman joka perjantaina. Tämän ansiosta meillä on siis koko kesän ajan pitkä viikonloppu ja missän muuallakaa sitä tällä kertaa viettäisi kuin mökillä Tammisaaressa!

Mökki, huvila vai kakkoskoti?

Luin muutama päivä sitten Iltalehdestä, että telkkarin Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarja oli herättänyt närää katsojissa, kun ekassa jaksossa oli esitelty modernimpia mökkejä.

Ohjelman kommenttikentässä on muun muassa sanottu, että mökki ei ole yli 90 neliötä, eikä varsinkaan modernisti varusteltuja.

No, jäin asiaa tänään miettimään, kun tälle blogikirjoitukselle pohdin otsikkoa.

Että onko meillä mökkiä sittenkään, kun tässä päärakennuksessa on 100 neliötä ja vaikka talo jo yli 20 vuotta vanha onkin, on täällä lattialämmitystä lukuunottamatta kaikki nykypäivän vaatimukset täyttävät jutut, kuten tiskikone, pyykinkuivatin, sähkösauna, pesukone, ilmalämpöpumppu jne.

Meille tämä on toki mökki, vaikka kakkoskotina se meni vuoden verran, kun asuttiin remonttia paossa täällä.. Huvilaksi en tätä nyt ainakaan sanoisi. Ulkopuolelta suht tavallisen näköinen puutalo.

Mökki voisi olla tuo rantasauna. Siellä on puusauna, pukuhuone ja pieni saunatupa, jossa tulipesä ja jääkaappi.

Samantyyppisissä olosuhteissa itse lapsuuteni vietin mökillä Pohjanmaalla. Pieni yhden huoneen mökki, jossa keittokomero oli verholla erotettu muusta tilasta ja, jonne levitimme yöksi patjat lattialle, kun sänkyjä ei mahtunut kuin yksi!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Niin tai näin, mökillä on ihanaa. Sielu lepää merta ihastellessa. Lintuja katsellessa. Meri saa sisimmän jotenkin niin ihanaan rauhaan.

Haikara näyttäytyi jälleen

Harmaahaikara kaislikossa

Tänään nähtiin illalla rantasaunan terassilta, kun harmaahaikara saalisti rantakaislikossa.

Tällä kertaa saatiin jonkin aikaa katsella ennen kuin se huomasi meidät ja lensi pois. Sain siitä videonkin. Laitan sen joskus TikTokkiin. Siinä vasta varovainen ja hiljainen tyyppi!

Normaalisti ei tarvitse kuin nenänpäätä näyttää oven raosta, niin haikara lennähtää pakosalle, mutta tänään tosiaan saatiin tovi ja toinen katsella sen saalistamista, ennen kuin se huomasi meidät. Ihana kaveri!

Kotona meillä on pihapupu Marttiina ja pihakurjet, täällä mökillä on pihajoutsenet ja pihahaikara 😀

Olitko huomannut hinta-hulabaloot?

Oltiko muuten huomannut Saaren Taika Shopissa Hinta-Hulabaloot? Siellä on lähes kaikkea tarjouksessa ja alennukset jopa -70%!

Nyt jos koska kannattaa tutustua meidän tuotteiseein ellei ne ole jo tuttuja ennestään.

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Mutta nyt mun on aika mennä unille. Kiitos, että luit!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: