Missä tuli käytyä vuonna 2019? 4 ulkomaanmatkaa, 4 kotimaan lomaa

Heipä hei ihana lukijani!

Vuosi 2019 lähenee loppuaan ja on mukavaa palata hetkeksi tämän vuoden tehtyihin matkoihin, nähtyihin paikkoihin ja koettuihin tunnelmiin. Minne tämä noviisi matkailija yhden vuoden aikana siis kerkesikään?

Tammikuussa hemmottelua talven keskelle tarjosi vanhan kotikaupunkini Turun ihana Ruissalon kylpylä. Mikäpä katkaisisikaan paukkupakkasten valloittaman sydäntalven paremmin kuin lämmin kylpylä ja sen upeimmasta huoneesta avautuva talvinen merimaisema saunan lämmöstä ihailtuna! Päivä 1, Päivä 2.

Kylpyläkokemuksistamme tämä kuuluu ehdottomaan kärkeen ja mikäli mielit itsellesi palasen luksusta siistissä ja arvokkaassa ympäristössä, on Ruissalon kylpylä valintasi 🙂

Lue juttuni Ruissalon kylpylästä

Helmikuussa autolomailimme Kanarioilla, eli Gran Canarialla ja Fuerteventurassa, jonne suuntaammekin taas ensi vuoden helmikuussa uudelleen. Tällä kertaa toki saarihyppelemme myös Lanzarotella 🙂

Katso blogista mikä oli Kanarian hurjin ranta!

Maaliskuussa synttäreitäni vietettiin Tammisaaren kaupunginhotellissa, josta oli mukavaa tehdä kävelyretki Hankoniemen luontopolulle 🙂

Tule kanssani lukumatkalle Hankoniemeen ja tutustu Palawan-hylkyyn.

Koulujen päättymistä juhlistettiin kesäkuun alussa Krakovassa, jonka mieleenpainuvin ja ahdistavin kokemus oli Auschwitz-Birkenau 🙁

Lue budjettimatkaajan vinkit satojen eurojen säästöihin matkalla.

Kesäkuun lopussa rentouduttiin Långvikin kylpylässä, joka myös on kärkipaikalla suosituksissani mikäli etsit korkealaatuista kylpyläkokemusta. Paikan korkea laatu huokui kaikista yksityiskohdista, niin siisteydestä, palvelusta, kuin sisustuksestakin.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY
Ihastu Långvikin luksukseen!

Heinäkuussa ostettiin isompi vene ja kesäkaudella tulee muutenkin enemmän liikuttua lähistöllä niin jalan kuin vesitsekin eikä matkakuume pääse niinkään polttelemaan. Alla pari viime kesän parasta venereissua:

https://www.starsonmap.com/kotimaan-matkailu/veneretkella-sandossa-saaristomeren-kansallispuistossa-kuin-etelanmatka-ulkomaille/
https://www.starsonmap.com/kotimaan-matkailu/hiidenkirnut-jungfruholmenissa-veneretki-kemionsaareen/

Heinäkuussa käytiin myös linnunhakureissulla Kajaanissa ja yövyttiin Holiday Club Katinkullassa, mutta kylpylä kokemus jäi sillä kerralla hakematta 🙁

Lue miksen voinut mennä kylpylään tällä reissulla 🙁

Lokakuussa poikkesimme Tallinnaan ja majoituimme Radisson Blue hotellissa. Keli oli sateinen enkä ahdistukseltani pystynyt edes kylpyläosastolle, joten loma meni tosiaankin ihan lepäämisen merkeissä!

Joulukuussa sitten Madeiralla ja Porto Santossa, josta jälkimmäiseen aiomme joskus vielä uudestaankin 🙂

https://www.starsonmap.com/ulkomaanmatkat/joulukuussa-madeiralla-vuokra-autolla/
https://www.starsonmap.com/ulkomaanmatkat/madeiran-porto-santo-pieni-uinuva-saari-atlantin-aaltojen-syleilyssa/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.