Missä tuli käytyä vuonna 2019? 4 ulkomaanmatkaa, 4 kotimaan lomaa

Heipä hei ihana lukijani!

Vuosi 2019 lähenee loppuaan ja on mukavaa palata hetkeksi tämän vuoden tehtyihin matkoihin, nähtyihin paikkoihin ja koettuihin tunnelmiin. Minne tämä noviisi matkailija yhden vuoden aikana siis kerkesikään?

Tammikuussa hemmottelua talven keskelle tarjosi vanhan kotikaupunkini Turun ihana Ruissalon kylpylä. Mikäpä katkaisisikaan paukkupakkasten valloittaman sydäntalven paremmin kuin lämmin kylpylä ja sen upeimmasta huoneesta avautuva talvinen merimaisema saunan lämmöstä ihailtuna! Päivä 1, Päivä 2.

Kylpyläkokemuksistamme tämä kuuluu ehdottomaan kärkeen ja mikäli mielit itsellesi palasen luksusta siistissä ja arvokkaassa ympäristössä, on Ruissalon kylpylä valintasi 🙂

Lue juttuni Ruissalon kylpylästä

Helmikuussa autolomailimme Kanarioilla, eli Gran Canarialla ja Fuerteventurassa, jonne suuntaammekin taas ensi vuoden helmikuussa uudelleen. Tällä kertaa toki saarihyppelemme myös Lanzarotella 🙂

Katso blogista mikä oli Kanarian hurjin ranta!

Maaliskuussa synttäreitäni vietettiin Tammisaaren kaupunginhotellissa, josta oli mukavaa tehdä kävelyretki Hankoniemen luontopolulle 🙂

Tule kanssani lukumatkalle Hankoniemeen ja tutustu Palawan-hylkyyn.

Koulujen päättymistä juhlistettiin kesäkuun alussa Krakovassa, jonka mieleenpainuvin ja ahdistavin kokemus oli Auschwitz-Birkenau 🙁

Lue budjettimatkaajan vinkit satojen eurojen säästöihin matkalla.

Kesäkuun lopussa rentouduttiin Långvikin kylpylässä, joka myös on kärkipaikalla suosituksissani mikäli etsit korkealaatuista kylpyläkokemusta. Paikan korkea laatu huokui kaikista yksityiskohdista, niin siisteydestä, palvelusta, kuin sisustuksestakin.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY
Ihastu Långvikin luksukseen!

Heinäkuussa ostettiin isompi vene ja kesäkaudella tulee muutenkin enemmän liikuttua lähistöllä niin jalan kuin vesitsekin eikä matkakuume pääse niinkään polttelemaan. Alla pari viime kesän parasta venereissua:

https://www.starsonmap.com/kotimaan-matkailu/veneretkella-sandossa-saaristomeren-kansallispuistossa-kuin-etelanmatka-ulkomaille/
https://www.starsonmap.com/kotimaan-matkailu/hiidenkirnut-jungfruholmenissa-veneretki-kemionsaareen/

Heinäkuussa käytiin myös linnunhakureissulla Kajaanissa ja yövyttiin Holiday Club Katinkullassa, mutta kylpylä kokemus jäi sillä kerralla hakematta 🙁

Lue miksen voinut mennä kylpylään tällä reissulla 🙁

Lokakuussa poikkesimme Tallinnaan ja majoituimme Radisson Blue hotellissa. Keli oli sateinen enkä ahdistukseltani pystynyt edes kylpyläosastolle, joten loma meni tosiaankin ihan lepäämisen merkeissä!

Joulukuussa sitten Madeiralla ja Porto Santossa, josta jälkimmäiseen aiomme joskus vielä uudestaankin 🙂

https://www.starsonmap.com/ulkomaanmatkat/joulukuussa-madeiralla-vuokra-autolla/
https://www.starsonmap.com/ulkomaanmatkat/madeiran-porto-santo-pieni-uinuva-saari-atlantin-aaltojen-syleilyssa/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: