Miniloma Haikon kartanossa, osa 2, kylpylää ja maisemia

Miniloma Haikon kartanossa, osa 2, kylpylää ja maisemia

Ihanaa huomenta täältä Haikon kartanosta 💖

Yö tuli nukuttua aika hyvin, vuode oli todella jämäkkä ja laadukas muhkeista tyynyistä puhumattakaan!

Huoneen hintaan kuului maukas aamupala hieman yksityisemmässä looshissa sekä lasilliset kuohuvaa (valitsimme alkoholittomat).

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Tunnelmaa hiukan latisti butlerin käytös, joka viittasi epäuskoisuuteen, että tatskattu nainen ja fleece-paitainen mies voisivat olla sviitti-asiakkaita ja hän kysyikin epäuskoisena, että olihan huoneemme siis kartanosta eikä hotellista. Jatkoa seurasi hetkisen kuluttua sillä perusoslettamuksella ´, että tatskatut tyypit ovat aina dokaajia, sillä hän ”small talkkasi” siinä, että ”menikö eilen illalla myöhään?” Mieheni vastasi, että ei toki, menimmehän nukkumaan siinä klo 21 jälkeen, johon butler heitti ihmetyksensä, että ”Ai, mä luulin, että olisitte ollut klubilla.” No, ikävä kyllä emme olleet, kun emme kumpikaan juo alkoholia, ulkonäöstämme huolimatta 😉

Onneksi aamu-uinnit kylpylän puolella sujui ihanasti ja vietimmekin siellä liki 2 tuntia aikaa rentoutuen eri vesihieronnoissa ja vuoroin kylmässä ja lämpimissä altaissa. Kävimme myös elämyssuihkussa vesisateen alla kuunnellen ensin ukkosen jyrähtelyä salamien välkkyessä ja lopuksi auringonnousun tuntua linnun liverryksineen! Tuollaisen suihkun haluan kotiimmekin!

Allasosastolla oli hiljaista, kai ne klubilla iltaansa viettäneet olivat vielä vuoteen omina ja saimmekin olla ajoittain altailla jopa kaksistaan. Allasosastolta löytyy 12 asteinen kylmäkaivo, 38 asteinen lämminallas, poreallas ja iso allas jossa on kummassakin päässä paljon eri hierontapisteitö ihan kantapäistä päälakeen asti! Saunoja löytyi eucaluptys höyrysauna sekä infrapunahuone. Kaikki allasosaston ”laitteet” tuli testattua ja selkä onkin nyt kunnolla taas hierottu <3

Seuraavaksi ohjelmassa oli ulkoilua kartanon kauniilla puisto- ja ranta-alueella ja sen jälkeen menimme Porvooseen syömään vielä ennen kotiin lähtöä.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Kartanon alue ja itse kartano olivat varsin romanttiset, siistit ja huokuivat korkeaa laatua, huolenpitoa ja hyvää palvelua 💖

Lounastimme Porvoon vanhassa kaupungissa sijaitsevassa Gabriel 1763 ravintolassa. Alkupalaksi antipasto kahdelle ja pääruuaksi broileria.

Muutamia kuvia eilisestä laivanhylystä Emäsalossa:

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Sellainen oli rentouttava minilomamme. Kiitos että luit, käyhän samalla katsomassa löytyykö Saaren Taian jälleenmyyjiltä vielä tarjouksia tälle päivälle.

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!1 thought on “Miniloma Haikon kartanossa, osa 2, kylpylää ja maisemia”