Miksi törmään ahdistuneisiin bloggaajiin jatkuvasti? Missä se onni on?

Miksi törmään ahdistuneisiin bloggaajiin jatkuvasti? Missä se onni on?

Moi!

Onnellisuus on asia joka tulee jostakin syvältä sisimmästä. Se ei tule rahasta, se ei tule tavarasta. Se ei tule siitä missä asut eikä sieltä millaisella autolla ajat. Se on joku sellainen tunne joka tulee silloin kun asiat on hyvin.

Hetki sitten kävin hakemassa mehua kylmästä ulkoeteisestämme ja pienen hetken tunsin suurta onnellisuutta. Olen onnellinen kodistamme. Olen onnellinen asuinpaikastamme saaressa. Olen onnellinen lemmikeistämme, vaikka ne ovatkin vähän villejä! Olen onnellinen monestakin asiasta, vaikka samaan aikaan olen todella stressaantunut esimerkiksi siitä että mieheni otti juuri lopputilin todella hyvästä työstä ja siirtyy minun palvelukseeni tekemään pyykkietikka ja voiteita!

Minua stressaa todella paljon alan kilpailutilanne, sekä se että mitä jos tuotteemme eivät olekaan ihmisten pitämiä? Silti samaan aikaan tunnen todella suurta tyytyväisyyttä kaikesta siitä hyvästä palautteesta mitä olen tuotteistamme saanut ja kaikista niistä ihanista jälleenmyyjistä, jotka tuotteitamme myyvät. Elämä on todella jännittävää parhaillaan vaikka joskus stressi pyrkiikin ottamaan vallan päällimmäisenä tunteena.

Tästä tulikin mieleeni, että olenko itse vain sattumoisin törmännyt bloggaajiin, jotka kirjoittavat kokevansa ahdistusta ja masennusta siitä kiiltokuvaelämästä joita he esittävät viettävänsä blogeissaan ja Instagrameissaan vai alkaako tämä olla tämän hetken vallalla oleva trendi? Onko kiiltokuvaelämä tullut tiensä päähän?

Itse olen aina tykännyt enemmän aidosta elämästä kertovista kirjoituksista. Milloin jollakulla on masennus, työuupumus, ero tai milloin joku on saavuttanut jotakin kauan haaveilemaansa. Tarkalla silmällä kun niitä kiiltokuvapostauksia katsoo, huomaa, että ne ovat hyvin suppea ja aina samanlainen otos kirjoittajansa väitetystä elämästä. Jos asiaa ajatuksella miettii, niin on ihan ymmärrettävää, että tuollaisten kiiltokuvaelämien seuraaminen alkaa kyllästyttää lukijaa ja varmasti pikkuhiljaa myös kirjoittajaa.

Aito elämä on kiinnostavanpaa, siihen voi helpommin samaistua. Pelkkää vaaleanpunaista ja ihanaa hattarahöttöä jaksaa katsella ja lukea hetken, mutta lopulta todellisuus voittaa ja tulee halu lukea sellaista joka koskettaa syvälle tunteisiin saakka. Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jätä kommentti siitä 🙂

 

 

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: