Miksi Saaren Taika® suolasaippuat ovat ylivoimaisia hienhajun torjunnassa?

Miksi Saaren Taika suolasaippuat ovat ylivoimaisia hienhajun torjunnassa_

Tervehdys arvoisa lukijani!

Jos olet koskaan ennen lukenut kirjoituksiani, tiedät, että olin aikaisemmin todellinen hiki-iita, jonka kainaloiden hikinogelma oli vertaansa vailla! Nykyään mistään ongelmasta ei voi puhua, pikemmminkin ongelmattomuudesta!

No mikä muuttui? Ekana muuttumisen aiheuttaneena tuotteena toimi eräs soodaa sisältävä alumiiniton voidedeo, mutta muutaman kuukauden käytön jälkeen se aiheutti palohaavat kainaloihin ja oli alettava miettiä sille korviketta. Samaan aikaan olin käyttänyt koko ajan suolasaippuaa ja sen tehon huomasinkin jo kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen, nimittäin kainaloiden hiki oli lakannut haisemasta lähes kokonaan!

Merisuola nimittäin on se antibakteerinen ainesosa joka neutraloi ihon bakteerit, ne pikku ilkimykset jotka saavat hajuttoman hikinesteen haisemaan!

Suolasaippuassa oli se ikävä piirre, että suola oli siinä isoa raetta ja saippua murtuikin aina kahtia lopussa. Niinpä lopulta päädyin kehittelemään paremman  suolasaippuan Saaren Taika tuotemerkille 😀

Suolasaippuassa otin huomioon suolan koostumuksen, en halunnut suurta karheaa raetta, sekä saippuan muodon, halusin saippuan joka kestää kuluessaankin ehjänä eikä murru lopussa hyödyttömiksi murusiksi!

Onnistuin suunnitelmissani täysin, vaikka Saaren Taika® suolasaippuoissa onkin extra-paljon bakteereja neutraloivaa suolaa 🙂

Miksi Saaren Taika suolasaippuat ovat ylivoimaisia hienhajun torjunnassa_

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Saaren Taika® suolasaippuoiden vaahto tuntuu ihanan pehmeältä ja runsaalta iholla ja niiden käyttö on miellyttävää eikä saippuat raavi sinua!

Saippuoista löytyy kolme versiota;

Saariston suolasaippua – Vegaaninen, luonnollinen, hajusteeton

Suola sitoo itseensä kosteutta ja siksi suolasaippualla pesun jälkeen ihosi tuntuu valmiiksi kosteutetulta eikä ihon rasvaamista niin usein tarvita. Suolan tiedetään myös säännöllisesti käytettynä ehkäisevän hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä.

Suoloista mineraalipitoisin Kuolleenmeren suola on ihollesi erittäin kosteuttava ja hoitava. Se sisältää runsain määrin mm. magnesiumia, kalsiumia, jodia, natriumia, kaliumia ja sinkkiä, joiden ihohyödyistä voit lukea alempaa.

Saariston Suolasaippua on Saaren Taika Suolasaippuoista kosteuttavin. Se sisältää runsaasti vitamiineja ja rasvahappoja luonnollisesti omaavaa Luomu sheavoita. Sheavoin ansiosta suolasaippua hoitaa ja kosteuttaa ihoasi hellävaraisesti.

Saaren Taika Suolasaippua ei poista ihosi luonnollisia rasvoja, sillä saippuoissamme käytetty luomu Extra-virgin oliiviöljy puhdistaa ihosi hellävaraisesti, jolloin ihosi on heti pesun jälkeen kosteutetun tuntuinen.

Luomu ohdakeöljyllä on tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia. Sen käyttö saa ihosi tuntumaan pehmeämmältä ja tasaisemmalta. Ohdakeöljy tasoittaa ihon talin tuotantoa ja auttaa kosteuttavien ainesosien imeytymistä syvempiin ihokerroksiin.

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Saippuaan on saatu kuohkea ja runsas vaahto luomu kookosöljyn avulla ja se toimii samalla tehokkaana puhdistajana.

Särkisalon Suolasaippua – Vegaaninen, luonnollinen

Saaren Taian kehittämä Särkisalon Suolasaippua kuorii ihoasi jokaisella pesukerralla saippuassa käytetyn Himalajan ruususuolan ansiosta. Himalajan suolan tiedetään tasapainottavan ihon pH:ta. Se  poistaa iholtasi epäpuhtauksia sekä pehmentää ja kosteuttavaa ihoasi.

Ruususuola auttaa myös tasapainottamaan ihosi luonnollista öljyntuotantoa ja säännöllisesti käytettynä sekä kuiva, että rasvainen iho, molemmat, hyötyvät tästä saippuasta.

Lisäksi Himalajan suola tasoittaa sekä ihosi väriä, että rakennetta, jolloin se tekee ihostasi kuulaan ja sileän. 

Saaren Taika Suolasaippuan sisältämä sheavoi tekee saippuasta erittäin  hellävaraisen ja kosteuttavan. Luomu sheavoimme sisältää runsaasti vitamiineja ja rasvahappoja. Sheavoi on erittäin tehokas kosteuttaja, joka hoitaa ihoasi hellävaraisesti jokaisella pesukerralla!

Saippuassa käytetty merisuola ehkäisee hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä. Merisuola sitoo itseensä kosteutta, jolloin se auttaa ihoasi säilyttämään kosteutensa pesun jälkeen.

Luomu kookosöljy antaa saippualle kuohkean vaahdon sekä toimii tehokkaana puhdistajana, joka ei poista ihosi luonnollissia rasvoja. Tästä syystä Saaren Taika saippua on erittäin hellä ja kosteuttava ihollesi!

Luomu Extra-virgin oliiviöljy puhdistaa ihosi hellävaraisesti poistamatta iholtasi sen luonnollisia rasvoja jättäen ihosi kosteutetun tuntuiseksi.

Rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteeriset öljyt antavat saippualle raikkaan eteläisen meren tuoksun.

Saaren Taika® Veera Saippua – Suolasaippuoiden kuningatar!

VEERA SUOLASAIPPUA ON VEGAANINEN, LUONNOLLINEN JA LUOMU. SEN SISÄLTÄMÄT VIHREÄ SAVI, KAURA JA MERISUOLA TEKEVÄT IHMEITÄ IHOLLESI!

Veera Suolasaippuan säännöllinen käyttö vähentää ihon epäpuhtauksista johtuvia iho-ongelmia kuten näppyjä.

Saippuassa on käytetty vihreää savea, sillä saven toimintamekanismiin kuuluu laajeneminen ja supistuminen, jonka ansiosta se imee itseensä iholtasi epäpuhtauksia. Nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat veden mukana pois.  Vihreän saven ominaisuuksiin kuuluu myös ihovaurioiden korjaaminen, ihon rauhoittaminen sekä turvotuksen laskeminen. Se  kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa, rentouttaa ja saattaa vähentää selluliittia.

Suolasaippuamme sisältämä luomukaura toimii saippuassa hellävaraisena kuorinta-aineena, samalla, kun se rauhoittaa ihoärsytyksiä, kutinaa sekä lievittää tulehduksia.

Veera saippuassa on runsaasti merisuolaa, joka sitoo ihollesi kosteutta säilyttäen kosteutetun tunteen jokaisen pesun jälkeen.

Säännöllinen Veera Suolasaippuan käyttö vähentää ihon rasvaamisen tarvetta merkittävästi.

Antibakteerinen merisuola auttaa neutraloimaan iholla olevia bakteereja. Nämä iholla elävät bakteerit aiheuttavat hielle tunnusomaisen ikävän tuoksun.

Veera Suolasaippua on erittäin hellävarainen ja kosteuttava, sillä se sisältää luomu Extra-virgin oliiviöljyä! Oliiviöljy puhdistaa ihon hellävaraisesti poistamatta sen luonnollisia rasvoja, jolloin ihosi tuntuu kosteutetulta jokaisen pesun jäljiltä.

Tästä syystä Saaren Taika saippuatuotteet ovatkin kuivaihoisten keskuudessa niin pidettyjä.

Extra-Virgin oliiviöljy on terveellisintä, luonnollisinta ja myös ihonhoitotuotteissa tehokkainta, sillä siinä on säilytetty eniten oliiville ominaisia vitamiineja ja rasvahappoja (antioksidantit). Näiden ansiosta oliiviöljy on erittäin tehokas ehkäisemään vanhenemisen merkkejä ihollasi!

Kosteuttavaa tehoa saippuaan on saatu luomu sheavoilla. Sheavoimme sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja, joiden ansiosta se ravitsee ihoasi tehokkaasti, auttaen ihoasi säilyttämään kosteustasapainonsa. Sheavoi on tehokas taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Veera Suolasaippua on tehokkaasti puhdistava siinä käyttämämme luomu kookosöljyn ansiosta.

Voit tutustua Saaren Taika suolasaippuoista saatuhin kokemuksiin Saaren Taian kotisivuilla ja ostaa suosituimmat suolasaippuat Saaren Taika shopista

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.