Miksi Saaren Taika® suolasaippuat ovat ylivoimaisia hienhajun torjunnassa?

Miksi Saaren Taika® suolasaippuat ovat ylivoimaisia hienhajun torjunnassa?

Tervehdys arvoisa lukijani!

Jos olet koskaan ennen lukenut kirjoituksiani, tiedät, että olin aikaisemmin todellinen hiki-iita, jonka kainaloiden hikinogelma oli vertaansa vailla! Nykyään mistään ongelmasta ei voi puhua, pikemmminkin ongelmattomuudesta!

No mikä muuttui? Ekana muuttumisen aiheuttaneena tuotteena toimi eräs soodaa sisältävä alumiiniton voidedeo, mutta muutaman kuukauden käytön jälkeen se aiheutti palohaavat kainaloihin ja oli alettava miettiä sille korviketta. Samaan aikaan olin käyttänyt koko ajan suolasaippuaa ja sen tehon huomasinkin jo kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen, nimittäin kainaloiden hiki oli lakannut haisemasta lähes kokonaan!

Merisuola nimittäin on se antibakteerinen ainesosa joka neutraloi ihon bakteerit, ne pikku ilkimykset jotka saavat hajuttoman hikinesteen haisemaan!

Suolasaippuassa oli se ikävä piirre, että suola oli siinä isoa raetta ja saippua murtuikin aina kahtia lopussa. Niinpä lopulta päädyin kehittelemään paremman  suolasaippuan Saaren Taika tuotemerkille 😀

Suolasaippuassa otin huomioon suolan koostumuksen, en halunnut suurta karheaa raetta, sekä saippuan muodon, halusin saippuan joka kestää kuluessaankin ehjänä eikä murru lopussa hyödyttömiksi murusiksi!

Onnistuin suunnitelmissani täysin, vaikka Saaren Taika® suolasaippuoissa onkin extra-paljon bakteereja neutraloivaa suolaa 🙂

Miksi Saaren Taika suolasaippuat ovat ylivoimaisia hienhajun torjunnassa_

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Saaren Taika® suolasaippuoiden vaahto tuntuu ihanan pehmeältä ja runsaalta iholla ja niiden käyttö on miellyttävää eikä saippuat raavi sinua!

Saippuoista löytyy kolme versiota;

Saariston suolasaippua – Vegaaninen, luonnollinen, hajusteeton

Suola sitoo itseensä kosteutta ja siksi suolasaippualla pesun jälkeen ihosi tuntuu valmiiksi kosteutetulta eikä ihon rasvaamista niin usein tarvita. Suolan tiedetään myös säännöllisesti käytettynä ehkäisevän hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä.

Suoloista mineraalipitoisin Kuolleenmeren suola on ihollesi erittäin kosteuttava ja hoitava. Se sisältää runsain määrin mm. magnesiumia, kalsiumia, jodia, natriumia, kaliumia ja sinkkiä, joiden ihohyödyistä voit lukea alempaa.

Saariston Suolasaippua on Saaren Taika Suolasaippuoista kosteuttavin. Se sisältää runsaasti vitamiineja ja rasvahappoja luonnollisesti omaavaa Luomu sheavoita. Sheavoin ansiosta suolasaippua hoitaa ja kosteuttaa ihoasi hellävaraisesti.

Saaren Taika Suolasaippua ei poista ihosi luonnollisia rasvoja, sillä saippuoissamme käytetty luomu Extra-virgin oliiviöljy puhdistaa ihosi hellävaraisesti, jolloin ihosi on heti pesun jälkeen kosteutetun tuntuinen.

Luomu ohdakeöljyllä on tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia. Sen käyttö saa ihosi tuntumaan pehmeämmältä ja tasaisemmalta. Ohdakeöljy tasoittaa ihon talin tuotantoa ja auttaa kosteuttavien ainesosien imeytymistä syvempiin ihokerroksiin.

Saippuaan on saatu kuohkea ja runsas vaahto luomu kookosöljyn avulla ja se toimii samalla tehokkaana puhdistajana.

Särkisalon Suolasaippua – Vegaaninen, luonnollinen

Saaren Taian kehittämä Särkisalon Suolasaippua kuorii ihoasi jokaisella pesukerralla saippuassa käytetyn Himalajan ruususuolan ansiosta. Himalajan suolan tiedetään tasapainottavan ihon pH:ta. Se  poistaa iholtasi epäpuhtauksia sekä pehmentää ja kosteuttavaa ihoasi.

Ruususuola auttaa myös tasapainottamaan ihosi luonnollista öljyntuotantoa ja säännöllisesti käytettynä sekä kuiva, että rasvainen iho, molemmat, hyötyvät tästä saippuasta.

Lisäksi Himalajan suola tasoittaa sekä ihosi väriä, että rakennetta, jolloin se tekee ihostasi kuulaan ja sileän. 

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Saaren Taika Suolasaippuan sisältämä sheavoi tekee saippuasta erittäin  hellävaraisen ja kosteuttavan. Luomu sheavoimme sisältää runsaasti vitamiineja ja rasvahappoja. Sheavoi on erittäin tehokas kosteuttaja, joka hoitaa ihoasi hellävaraisesti jokaisella pesukerralla!

Saippuassa käytetty merisuola ehkäisee hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä. Merisuola sitoo itseensä kosteutta, jolloin se auttaa ihoasi säilyttämään kosteutensa pesun jälkeen.

Luomu kookosöljy antaa saippualle kuohkean vaahdon sekä toimii tehokkaana puhdistajana, joka ei poista ihosi luonnollissia rasvoja. Tästä syystä Saaren Taika saippua on erittäin hellä ja kosteuttava ihollesi!

Luomu Extra-virgin oliiviöljy puhdistaa ihosi hellävaraisesti poistamatta iholtasi sen luonnollisia rasvoja jättäen ihosi kosteutetun tuntuiseksi.

Rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteeriset öljyt antavat saippualle raikkaan eteläisen meren tuoksun.

Saaren Taika® Veera Saippua – Suolasaippuoiden kuningatar!

VEERA SUOLASAIPPUA ON VEGAANINEN, LUONNOLLINEN JA LUOMU. SEN SISÄLTÄMÄT VIHREÄ SAVI, KAURA JA MERISUOLA TEKEVÄT IHMEITÄ IHOLLESI!

Veera Suolasaippuan säännöllinen käyttö vähentää ihon epäpuhtauksista johtuvia iho-ongelmia kuten näppyjä.

Saippuassa on käytetty vihreää savea, sillä saven toimintamekanismiin kuuluu laajeneminen ja supistuminen, jonka ansiosta se imee itseensä iholtasi epäpuhtauksia. Nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat veden mukana pois.  Vihreän saven ominaisuuksiin kuuluu myös ihovaurioiden korjaaminen, ihon rauhoittaminen sekä turvotuksen laskeminen. Se  kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa, rentouttaa ja saattaa vähentää selluliittia.

Suolasaippuamme sisältämä luomukaura toimii saippuassa hellävaraisena kuorinta-aineena, samalla, kun se rauhoittaa ihoärsytyksiä, kutinaa sekä lievittää tulehduksia.

Veera saippuassa on runsaasti merisuolaa, joka sitoo ihollesi kosteutta säilyttäen kosteutetun tunteen jokaisen pesun jälkeen.

Säännöllinen Veera Suolasaippuan käyttö vähentää ihon rasvaamisen tarvetta merkittävästi.

Antibakteerinen merisuola auttaa neutraloimaan iholla olevia bakteereja. Nämä iholla elävät bakteerit aiheuttavat hielle tunnusomaisen ikävän tuoksun.

Veera Suolasaippua on erittäin hellävarainen ja kosteuttava, sillä se sisältää luomu Extra-virgin oliiviöljyä! Oliiviöljy puhdistaa ihon hellävaraisesti poistamatta sen luonnollisia rasvoja, jolloin ihosi tuntuu kosteutetulta jokaisen pesun jäljiltä.

Tästä syystä Saaren Taika saippuatuotteet ovatkin kuivaihoisten keskuudessa niin pidettyjä.

Extra-Virgin oliiviöljy on terveellisintä, luonnollisinta ja myös ihonhoitotuotteissa tehokkainta, sillä siinä on säilytetty eniten oliiville ominaisia vitamiineja ja rasvahappoja (antioksidantit). Näiden ansiosta oliiviöljy on erittäin tehokas ehkäisemään vanhenemisen merkkejä ihollasi!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Kosteuttavaa tehoa saippuaan on saatu luomu sheavoilla. Sheavoimme sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja, joiden ansiosta se ravitsee ihoasi tehokkaasti, auttaen ihoasi säilyttämään kosteustasapainonsa. Sheavoi on tehokas taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Veera Suolasaippua on tehokkaasti puhdistava siinä käyttämämme luomu kookosöljyn ansiosta.

Voit tutustua Saaren Taika suolasaippuoista saatuhin kokemuksiin Saaren Taian kotisivuilla ja ostaa suosituimmat suolasaippuat Saaren Taika shopista1 thought on “Miksi Saaren Taika® suolasaippuat ovat ylivoimaisia hienhajun torjunnassa?”