Miksi Airbnb on parempi kuin hotelli?

Heippa ihana lukijani!

Täällä sitä odotellaan jo valmistautumista lähtöön Madeiran saarille. Käytiin mieheni kanssa klo 18 paikkeilla päikkäreille ja itse heräsin klo 20 aikaan. Miehelläni soi kello 23.30, jonka jälkeen aloitetaan pakkaaminen. Kahden paikkeilla lähdetään ajelemaan kohti lentoparkkia.

Sain upgradettua paikkamme ykkösluokaan viimehetken huutokaupassa varsin edullisesti, joten poistuu yksi suuri stressin aihe paikalta nousemista yms. näiden vatsaompeleiden ynnä muiden kipujen kanssa (olin tovi sitten suurehkossa vatsan alueen leikkauksessa, jonka jäljiltä vatsan peitteissä 50 metallista kiinnitysnipsukkaat plus tähystysreijät ja niiden ompeleet). Leikkauksen pitkä toipuminen saikin meidät melkein perumaan matkamme, mutta vailla peruutusturvaa olisimme menettäneet rahamme. Matka oli siis varattu jo vuosi sitten, kun taas leikkauspäätös ja sen ajankohta ilmeni n. 1kk ennen leikkausta 🙁


Mietin tässä yksin keittiön pöydän ääressä istuskellessani ja kahvia siemaillessa sellasia lomailijoita, jotka majoittuvat hotellikomplekseihin ja lomakyliin. Itselleni nämä turistikylät olivat tuntematon käsite ja suuri järkytyksen aihe, kun moisia ensimmäistä kertaa näin Kanarialla!

Olen varsin noviisi matkustaja. Pienituloisen perheen lapsena meillä ei koskaan käyty ulkomailla ja elämäni ensimmäiseen ulkomaanmatkaan sain säästettyä niin, että pääsimme tyttäreni kanssa 4.ksi päiväksi halpaan hotelliin Prahaan keväällä halvimpien matkojen aikaan vuonna 2014 😀

En usko, että itse kykenisin “lomailemaan” turistikylissä. Kylpyläyönkin jälkeinen hotelliaamiainen on varsin stressaava, saati sitten joku viikon loma jossain lomakylässä/hotellissa, jolloin olisi luultavasti pakko tervehtiä tutuiksi käyneitä naamoja, tai jopa rupatella heidän kanssaan!


Airbnb:t on varsin kivoja tällaselle sosiaalisesti rajoittuneelle, sillä ainoa stresaava hetki niissä on, kun omistaja tulee päästämään sisään ja antaa ohjeet. Lopun ajan saa olla ihan rauhassa eikä tarvitse kohdata yhtään ihmistä 😀

Kuvissa meidän AIRBNB kämppä Sintran historiallisessa keskustassa meidän ensimmäiseltä Portugalin reissulta <3

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Airbnb kämpissä on useimmiten myös pesukone, jolloin matkatavaraa tulee pakattua mukaan huomattavasti vähemmän!

Toisella kerralla Portugalissa yövyimme rauhallisessa Estorilissa eräässä kattohuoneistossa, jonka ehdottomasti paras piirre oli asuntoakin suurempi yksityinen parveke merinäköalalla! Näköalat olivat niin upeat, että itse huoneistosta unohtui ottaa kuvat lähes kokonaan 😀

Meidän Airbnb Prahassa, vanhan kaupungin kupeessa:

Kanarialla asuimme Gran Canarialla pienessä hotellissa, jossa ei ollut aamiasta, mutta varsin tilava kaksio ylimmässä kerroksessa.

Fuerteventuralla asuimme Airbnb:ssä:

Krakovassa taas Airbnb:ssä:

Tuo silta näkyi muuten ikkunasta. Tosin kuvassa se on varmaan vähintään 50 v sitten!

Itse tykkään mieluummin Airbnb:istä ensinnäkin siksi, että ne ovat tilavampia kuin hotellit (ellei ole varaa ottaa kalleinta sviittiä) ja Airbnb:ssä ei ole respaa tai muuta porukkaa, jota pitää tervehtiä ja jotka seuraavat joka askeltasi lipuessasi ulos aulasta. Airbnb:ssä ei myöskään ole yhteisaamiaista, jossa on kaksi hyvää puolta: ei ihmisiä, eikä tule ahnehdittua aamupalaa enempää kuin olisi tarvis 🙂

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kiitos, että luit 🙂

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: