Miksi aina jännitän niin paljon?

Miksi aina jännitän niin paljon?

Heippa taas ihana lukijani!

Tänään heräsin kolmen tunnin yöunien jälkeen, eli siinä neljän paikkeilla. Mielessä pyöri viikonlopuksi ajoitettu tuotekuvaus naapurisaarella, jota varten olemme vuokranneet modernin huoneiston meren ääreltä. Paikalle olemme menossa vain minä ja mieheni, ja silti jännitän kuvaamista niin kovin etten pystynyt taaskaan nukkumaan 🙁

Tämä on ihan tuttu fiilis minulla! Aina kun on tiedossa jotakin uutta niin minä jännitän, kipuilen, voin huonosti ja nukun huonosti. Nytkin herätessäni ja pyöriessäni sängyssä tovin tunsin paikasta toiseen tuntuvaa kipua pirteyden ja levottomuuden lisäksi. Uusi jännittävä juttu voi olla ihan vaikka jokin uusi tuotekategoria, kuten tässä tapauksessa todella ihanat aidot käsintehdyt hamam pyyhkeet! Voitko kuvitella? Pyyhkeen vuoksi menettää yöunet?!

Tälleen aamuyön yksinäisinä ja pimeinä tunteina tämä minun jännittelyni ja unettomuuteni on ennen kaikkea hitsin ärsyttävä asia! Olisin mieluusti nukkunut pitempään kuin 3 tuntia ja olisin mieluusti ihminen, joka ei tällaisia turhia arjen perusjuttuja jännittäisi!

Ne hamam pyyhkeet ovat kyllä niin ihania, että toisaalta miksi en jännittäisi? Odotan kovasti, että saadaan kuvaukset nippuun ja pääsen valitsemaan kuvauksissa olleista pyyhkeistä itselleni pari käyttöön!

Pyyhkeistä suurin osa on 100% puuvillaa, tottakai, mutta muutama on myös pellava-puuvillaa ja bambu-puuvillaa. Pyyheitä löytyy kevyestä perusmallista luksuksempaan, painavampaan ja paksumpaan malliin <3 Itse ajattelen, että kevyet ovat parhaita esim. lomille ja matkoille, ja tottakai vaikkapa koululaiselle liikkatunnille tai uimareissulle. Paksummat taas ovat varmasti ihania käyttää rentouttavana viikonloppuna kotona saunan tai porealtailun jälkeen <3

Meidän hamam pyyhkeet tulevat yhdestä Turkin arvostetuimmasta tekstiiliyrityksestä. Pyyhkeet valmistetaan käsityönä paikallisten käsityöläisten ateljeissa, taidolla, joka on kulkenut heidän suvuissaan sukupolvilta toisille. Pyyhkeiden valmistuksella on paitsi voimakas työllistävä vaikutus Turkissa, myös ekologinen vaikutus maapallolle ja siksi olen itsekin aika innoissani näistä!

Miksi aito Hamam pyyhe on niin erityinen? 

Hamam pyyhe imee vettä erittäin hyvin, vaikka se on huomattavasti ohuempi ja miellyttävämpi kuin froteepyyhe.

Hamam pyyhettä voidaan käyttää kylpypyyhkeenä, rantapyyhkeenä, piknikhuopana, huivina, sarongina ja monena muuna kätevänä arjen teksiilinä!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Se on ohuempi kuin tavallinen froteepyyhe.

Se kuivuu nopeasti, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän.

Se vie vähemmän tilaa, mikä tekee siitä ihanteellisen mm. matkoille!

Hamam pyyhe jättää hiekan rannalle, eikä tuo sitä mukanaan kotiisi 😉

Haham pyyhkeet ovat kookkaita ja saat niillä verhottua itsesi lähes kokonaan!

Voit käyttää sitä myös sarongina.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Voit käyttää Hamam pyyhettäsi huivina!

Peseminen parantaa Hamam pyyhkeen laatua ja pehmentää sitä!