Miksi aina jännitän niin paljon?

Heippa taas ihana lukijani!

Tänään heräsin kolmen tunnin yöunien jälkeen, eli siinä neljän paikkeilla. Mielessä pyöri viikonlopuksi ajoitettu tuotekuvaus naapurisaarella, jota varten olemme vuokranneet modernin huoneiston meren ääreltä. Paikalle olemme menossa vain minä ja mieheni, ja silti jännitän kuvaamista niin kovin etten pystynyt taaskaan nukkumaan 🙁

Tämä on ihan tuttu fiilis minulla! Aina kun on tiedossa jotakin uutta niin minä jännitän, kipuilen, voin huonosti ja nukun huonosti. Nytkin herätessäni ja pyöriessäni sängyssä tovin tunsin paikasta toiseen tuntuvaa kipua pirteyden ja levottomuuden lisäksi. Uusi jännittävä juttu voi olla ihan vaikka jokin uusi tuotekategoria, kuten tässä tapauksessa todella ihanat aidot käsintehdyt hamam pyyhkeet! Voitko kuvitella? Pyyhkeen vuoksi menettää yöunet?!

Tälleen aamuyön yksinäisinä ja pimeinä tunteina tämä minun jännittelyni ja unettomuuteni on ennen kaikkea hitsin ärsyttävä asia! Olisin mieluusti nukkunut pitempään kuin 3 tuntia ja olisin mieluusti ihminen, joka ei tällaisia turhia arjen perusjuttuja jännittäisi!

Ne hamam pyyhkeet ovat kyllä niin ihania, että toisaalta miksi en jännittäisi? Odotan kovasti, että saadaan kuvaukset nippuun ja pääsen valitsemaan kuvauksissa olleista pyyhkeistä itselleni pari käyttöön!

Pyyhkeistä suurin osa on 100% puuvillaa, tottakai, mutta muutama on myös pellava-puuvillaa ja bambu-puuvillaa. Pyyheitä löytyy kevyestä perusmallista luksuksempaan, painavampaan ja paksumpaan malliin <3 Itse ajattelen, että kevyet ovat parhaita esim. lomille ja matkoille, ja tottakai vaikkapa koululaiselle liikkatunnille tai uimareissulle. Paksummat taas ovat varmasti ihania käyttää rentouttavana viikonloppuna kotona saunan tai porealtailun jälkeen <3

Meidän hamam pyyhkeet tulevat yhdestä Turkin arvostetuimmasta tekstiiliyrityksestä. Pyyhkeet valmistetaan käsityönä paikallisten käsityöläisten ateljeissa, taidolla, joka on kulkenut heidän suvuissaan sukupolvilta toisille. Pyyhkeiden valmistuksella on paitsi voimakas työllistävä vaikutus Turkissa, myös ekologinen vaikutus maapallolle ja siksi olen itsekin aika innoissani näistä!

Miksi aito Hamam pyyhe on niin erityinen? 

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Hamam pyyhe imee vettä erittäin hyvin, vaikka se on huomattavasti ohuempi ja miellyttävämpi kuin froteepyyhe.

Hamam pyyhettä voidaan käyttää kylpypyyhkeenä, rantapyyhkeenä, piknikhuopana, huivina, sarongina ja monena muuna kätevänä arjen teksiilinä!

Se on ohuempi kuin tavallinen froteepyyhe.

Se kuivuu nopeasti, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän.

Se vie vähemmän tilaa, mikä tekee siitä ihanteellisen mm. matkoille!

Hamam pyyhe jättää hiekan rannalle, eikä tuo sitä mukanaan kotiisi 😉

Haham pyyhkeet ovat kookkaita ja saat niillä verhottua itsesi lähes kokonaan!

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Voit käyttää sitä myös sarongina.

Voit käyttää Hamam pyyhettäsi huivina!

Peseminen parantaa Hamam pyyhkeen laatua ja pehmentää sitä!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: