Miksi aina jännitän niin paljon?

Heippa taas ihana lukijani!

Tänään heräsin kolmen tunnin yöunien jälkeen, eli siinä neljän paikkeilla. Mielessä pyöri viikonlopuksi ajoitettu tuotekuvaus naapurisaarella, jota varten olemme vuokranneet modernin huoneiston meren ääreltä. Paikalle olemme menossa vain minä ja mieheni, ja silti jännitän kuvaamista niin kovin etten pystynyt taaskaan nukkumaan 🙁

Tämä on ihan tuttu fiilis minulla! Aina kun on tiedossa jotakin uutta niin minä jännitän, kipuilen, voin huonosti ja nukun huonosti. Nytkin herätessäni ja pyöriessäni sängyssä tovin tunsin paikasta toiseen tuntuvaa kipua pirteyden ja levottomuuden lisäksi. Uusi jännittävä juttu voi olla ihan vaikka jokin uusi tuotekategoria, kuten tässä tapauksessa todella ihanat aidot käsintehdyt hamam pyyhkeet! Voitko kuvitella? Pyyhkeen vuoksi menettää yöunet?!

Tälleen aamuyön yksinäisinä ja pimeinä tunteina tämä minun jännittelyni ja unettomuuteni on ennen kaikkea hitsin ärsyttävä asia! Olisin mieluusti nukkunut pitempään kuin 3 tuntia ja olisin mieluusti ihminen, joka ei tällaisia turhia arjen perusjuttuja jännittäisi!

Ne hamam pyyhkeet ovat kyllä niin ihania, että toisaalta miksi en jännittäisi? Odotan kovasti, että saadaan kuvaukset nippuun ja pääsen valitsemaan kuvauksissa olleista pyyhkeistä itselleni pari käyttöön!

Pyyhkeistä suurin osa on 100% puuvillaa, tottakai, mutta muutama on myös pellava-puuvillaa ja bambu-puuvillaa. Pyyheitä löytyy kevyestä perusmallista luksuksempaan, painavampaan ja paksumpaan malliin <3 Itse ajattelen, että kevyet ovat parhaita esim. lomille ja matkoille, ja tottakai vaikkapa koululaiselle liikkatunnille tai uimareissulle. Paksummat taas ovat varmasti ihania käyttää rentouttavana viikonloppuna kotona saunan tai porealtailun jälkeen <3

Meidän hamam pyyhkeet tulevat yhdestä Turkin arvostetuimmasta tekstiiliyrityksestä. Pyyhkeet valmistetaan käsityönä paikallisten käsityöläisten ateljeissa, taidolla, joka on kulkenut heidän suvuissaan sukupolvilta toisille. Pyyhkeiden valmistuksella on paitsi voimakas työllistävä vaikutus Turkissa, myös ekologinen vaikutus maapallolle ja siksi olen itsekin aika innoissani näistä!

Miksi aito Hamam pyyhe on niin erityinen? 

Hamam pyyhe imee vettä erittäin hyvin, vaikka se on huomattavasti ohuempi ja miellyttävämpi kuin froteepyyhe.

Hamam pyyhettä voidaan käyttää kylpypyyhkeenä, rantapyyhkeenä, piknikhuopana, huivina, sarongina ja monena muuna kätevänä arjen teksiilinä!

Se on ohuempi kuin tavallinen froteepyyhe.

Se kuivuu nopeasti, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän.

Se vie vähemmän tilaa, mikä tekee siitä ihanteellisen mm. matkoille!

Hamam pyyhe jättää hiekan rannalle, eikä tuo sitä mukanaan kotiisi 😉

Haham pyyhkeet ovat kookkaita ja saat niillä verhottua itsesi lähes kokonaan!

Voit käyttää sitä myös sarongina.

Voit käyttää Hamam pyyhettäsi huivina!

Peseminen parantaa Hamam pyyhkeen laatua ja pehmentää sitä!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.