Mikä siinä Käärijässä viehättää?

Mikä siinä Käärijässä viehättää?
Mikä siinä Käärijässä viehättää? Olen pohtinut mikä Käärijässä vetoaa niin moneen eri yleisöön. Uskon, että kaiken ikäiset tykkäävät Käärijästä. Hän ei ole vain nuorten tai vain aikuisten artisti, vaan hänen karismansa iskee läpi eri ikäluokkien ja läpi eri musiikista tykkäävien.  Käärijää fanitetaan Euroopan lisäksi jopa Australiassa ja Amerikassa asti. Netistä löytyy Cha Cha Chaata laulavien videoita lähes kaikista mahdollisista kansalaisuuksista.

Käärijä on valloittanut maailman! Käärijän Cha Cha Chaa on soinut listaykkösenä niin Saksassa, kuin Ruotsissakin ja jopa koko maailman viraalislistankin ykkösenä. Käärijä on vienyt Suomea maailmalle paremmin, kuin Sanna Marin konsanaan, mikä on aivan mahtavaa!

Mutta mikä siinä Käärijässä koko maailmaa viehättää?

Tätä olen itsekin pohtinut.

Laulan Cha Cha Chaata päivittäin kotona, ja minähän en laula. Enkä edes kuuntele suomalaista musiikkia!

Jo ihan nuoresta, pois lukien teiniajan Eppu Normaali aikakauden, olen vältellyt suomalaisen musan kuuntelua. Suomalainen musiikki on ollut mielestäni noloa. Hehe, teinit, you know, pipokin on nolo!

En vieläkään kuuntele Radio Suomi Poppia ja vaikka moni suomalainen artisti tälleen keski-ikäisenä tuntuu jo upealta ja olen monen musiikkiurasta suomalaisena ylpeä, en voi sanoa olevani mikään Suomi-musan suuri fani. 

Silti hoilaan Cha Cha Chaata ja fanitan Käärijää.

Hyväntuulisuus tarttuu

Olen pohtinut mikä Käärijässä vetoaa niin moneen eri yleisöön. Uskon, että kaiken ikäiset tykkäävät Käärijästä. Hän ei ole vain nuorten tai vain aikuisten artisti, vaan hänen karismansa iskee läpi eri ikäluokkien ja läpi eri musiikista tykkäävien. 

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Käärijää fanitetaan Euroopan lisäksi jopa Australiassa ja Amerikassa asti. Netistä löytyy Cha Cha Chaata laulavien videoita lähes kaikista mahdollisista kansalaisuuksista.

Mutta mikä asia tekee Käärijästä niin rakastetun?

Olen pohtinut tätä todella paljon. Uskon, että hänen positiivinen asenteensa ja hyväntuulisuutensa on se seikka, joka ihmisissä kiinnostaa.

Euroviisujen toinen sija

Vaikka Käärijä itse on ollut pettynyt toiseen sijaan Euroviisuissa, on hän lähes koko muun maailman mielestä voittaja. Käärijä voitti yleisöäänestyksen ennätyksellisellä pistemäärällä ja koko maailma popittaa Käärijää.

Voittaja Loreen sen sijaan on saanut toisenlaista huomiota. Hänen biisiään on paitsi väitetty blagiaatiksi, on hänen voittoaankin kutsuttu ryöväämällä saaduksi. Tuomaristoa on väitetty lahjotuksi.

Kukaan ei popita Loreenia. Itse ruotsalaitsetkin olivat Euroviisujen jälkeisessä Loreenin esityksessä sen näköisinä, kuin voisi kuvitella Pohjois-Korealaisten olevan Kim Jon Unin järjestämässä spektaakkelissa katsojina; pakosta tai muuten lähtee henki 😀

Mitään hypeä ei Loreenin ympärillä ole, enkä yhtään ihmettele. Hänen biisinsä oli keskinkertainen, eikä hänen esityksensä tai lauluäänensä ollut sen kummoisempi. Todella tavallista tai jopa tavallisesta huonompaa. 

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Käärijä sen sijaan on valloittanut koko maailman. Käärijän vihreitä asioita myydään siellä ja täällä ja ympäri maailman osataan laulaa Cha Cha Chaa, ja Käärijän hyväntuuliset haastattelut ovat täyttäneet TV:n, lehdet ja somekanavat. 

Käärijä on maailman mielestä voittaja ja niin myös kaikkien meidän suomalaisten! Onnea Käärijälle!

Ps. Lupasimme Saaren Taiassa antaa Käärijälle puolen vuoden saippuat mikäli saamme häneen yhteyden!

Laitetaan vielä tän kuun loppuun asti Käärijä-tarjous Saaren Taika ihonhoidon ja lifestyle shopin valikoimaan, eli koodilla: KÄÄRIJÄ-TARJOUS saat 15% kok Saaren Taika Shopin valikoimasta, ole hyvä!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: