Mikä siinä Käärijässä viehättää?

Mikä siinä Käärijässä viehättää?

Käärijä on valloittanut maailman! Käärijän Cha Cha Chaa on soinut listaykkösenä niin Saksassa, kuin Ruotsissakin ja jopa koko maailman viraalislistankin ykkösenä. Käärijä on vienyt Suomea maailmalle paremmin, kuin Sanna Marin konsanaan, mikä on aivan mahtavaa!

Mutta mikä siinä Käärijässä koko maailmaa viehättää?

Tätä olen itsekin pohtinut.

Laulan Cha Cha Chaata päivittäin kotona, ja minähän en laula. Enkä edes kuuntele suomalaista musiikkia!

Jo ihan nuoresta, pois lukien teiniajan Eppu Normaali aikakauden, olen vältellyt suomalaisen musan kuuntelua. Suomalainen musiikki on ollut mielestäni noloa. Hehe, teinit, you know, pipokin on nolo!

En vieläkään kuuntele Radio Suomi Poppia ja vaikka moni suomalainen artisti tälleen keski-ikäisenä tuntuu jo upealta ja olen monen musiikkiurasta suomalaisena ylpeä, en voi sanoa olevani mikään Suomi-musan suuri fani. 

Silti hoilaan Cha Cha Chaata ja fanitan Käärijää.

Hyväntuulisuus tarttuu

Olen pohtinut mikä Käärijässä vetoaa niin moneen eri yleisöön. Uskon, että kaiken ikäiset tykkäävät Käärijästä. Hän ei ole vain nuorten tai vain aikuisten artisti, vaan hänen karismansa iskee läpi eri ikäluokkien ja läpi eri musiikista tykkäävien. 

Käärijää fanitetaan Euroopan lisäksi jopa Australiassa ja Amerikassa asti. Netistä löytyy Cha Cha Chaata laulavien videoita lähes kaikista mahdollisista kansalaisuuksista.

Mutta mikä asia tekee Käärijästä niin rakastetun?

Olen pohtinut tätä todella paljon. Uskon, että hänen positiivinen asenteensa ja hyväntuulisuutensa on se seikka, joka ihmisissä kiinnostaa.

Euroviisujen toinen sija

Vaikka Käärijä itse on ollut pettynyt toiseen sijaan Euroviisuissa, on hän lähes koko muun maailman mielestä voittaja. Käärijä voitti yleisöäänestyksen ennätyksellisellä pistemäärällä ja koko maailma popittaa Käärijää.

Voittaja Loreen sen sijaan on saanut toisenlaista huomiota. Hänen biisiään on paitsi väitetty blagiaatiksi, on hänen voittoaankin kutsuttu ryöväämällä saaduksi. Tuomaristoa on väitetty lahjotuksi.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Kukaan ei popita Loreenia. Itse ruotsalaitsetkin olivat Euroviisujen jälkeisessä Loreenin esityksessä sen näköisinä, kuin voisi kuvitella Pohjois-Korealaisten olevan Kim Jon Unin järjestämässä spektaakkelissa katsojina; pakosta tai muuten lähtee henki 😀

Mitään hypeä ei Loreenin ympärillä ole, enkä yhtään ihmettele. Hänen biisinsä oli keskinkertainen, eikä hänen esityksensä tai lauluäänensä ollut sen kummoisempi. Todella tavallista tai jopa tavallisesta huonompaa. 

Käärijä sen sijaan on valloittanut koko maailman. Käärijän vihreitä asioita myydään siellä ja täällä ja ympäri maailman osataan laulaa Cha Cha Chaa, ja Käärijän hyväntuuliset haastattelut ovat täyttäneet TV:n, lehdet ja somekanavat. 

Käärijä on maailman mielestä voittaja ja niin myös kaikkien meidän suomalaisten! Onnea Käärijälle!

Ps. Lupasimme Saaren Taiassa antaa Käärijälle puolen vuoden saippuat mikäli saamme häneen yhteyden!

Laitetaan vielä tän kuun loppuun asti Käärijä-tarjous Saaren Taika ihonhoidon ja lifestyle shopin valikoimaan, eli koodilla: KÄÄRIJÄ-TARJOUS saat 15% kok Saaren Taika Shopin valikoimasta, ole hyvä!