Mikä siinä Käärijässä viehättää?

Mikä siinä Käärijässä viehättää?
Mikä siinä Käärijässä viehättää? Olen pohtinut mikä Käärijässä vetoaa niin moneen eri yleisöön. Uskon, että kaiken ikäiset tykkäävät Käärijästä. Hän ei ole vain nuorten tai vain aikuisten artisti, vaan hänen karismansa iskee läpi eri ikäluokkien ja läpi eri musiikista tykkäävien.  Käärijää fanitetaan Euroopan lisäksi jopa Australiassa ja Amerikassa asti. Netistä löytyy Cha Cha Chaata laulavien videoita lähes kaikista mahdollisista kansalaisuuksista.

Käärijä on valloittanut maailman! Käärijän Cha Cha Chaa on soinut listaykkösenä niin Saksassa, kuin Ruotsissakin ja jopa koko maailman viraalislistankin ykkösenä. Käärijä on vienyt Suomea maailmalle paremmin, kuin Sanna Marin konsanaan, mikä on aivan mahtavaa!

Mutta mikä siinä Käärijässä koko maailmaa viehättää?

Tätä olen itsekin pohtinut.

Laulan Cha Cha Chaata päivittäin kotona, ja minähän en laula. Enkä edes kuuntele suomalaista musiikkia!

Jo ihan nuoresta, pois lukien teiniajan Eppu Normaali aikakauden, olen vältellyt suomalaisen musan kuuntelua. Suomalainen musiikki on ollut mielestäni noloa. Hehe, teinit, you know, pipokin on nolo!

En vieläkään kuuntele Radio Suomi Poppia ja vaikka moni suomalainen artisti tälleen keski-ikäisenä tuntuu jo upealta ja olen monen musiikkiurasta suomalaisena ylpeä, en voi sanoa olevani mikään Suomi-musan suuri fani. 

Silti hoilaan Cha Cha Chaata ja fanitan Käärijää.

Hyväntuulisuus tarttuu

Olen pohtinut mikä Käärijässä vetoaa niin moneen eri yleisöön. Uskon, että kaiken ikäiset tykkäävät Käärijästä. Hän ei ole vain nuorten tai vain aikuisten artisti, vaan hänen karismansa iskee läpi eri ikäluokkien ja läpi eri musiikista tykkäävien. 

Käärijää fanitetaan Euroopan lisäksi jopa Australiassa ja Amerikassa asti. Netistä löytyy Cha Cha Chaata laulavien videoita lähes kaikista mahdollisista kansalaisuuksista.

Mutta mikä asia tekee Käärijästä niin rakastetun?

Olen pohtinut tätä todella paljon. Uskon, että hänen positiivinen asenteensa ja hyväntuulisuutensa on se seikka, joka ihmisissä kiinnostaa.

Euroviisujen toinen sija

Vaikka Käärijä itse on ollut pettynyt toiseen sijaan Euroviisuissa, on hän lähes koko muun maailman mielestä voittaja. Käärijä voitti yleisöäänestyksen ennätyksellisellä pistemäärällä ja koko maailma popittaa Käärijää.

Voittaja Loreen sen sijaan on saanut toisenlaista huomiota. Hänen biisiään on paitsi väitetty blagiaatiksi, on hänen voittoaankin kutsuttu ryöväämällä saaduksi. Tuomaristoa on väitetty lahjotuksi.

Kukaan ei popita Loreenia. Itse ruotsalaitsetkin olivat Euroviisujen jälkeisessä Loreenin esityksessä sen näköisinä, kuin voisi kuvitella Pohjois-Korealaisten olevan Kim Jon Unin järjestämässä spektaakkelissa katsojina; pakosta tai muuten lähtee henki 😀

Mitään hypeä ei Loreenin ympärillä ole, enkä yhtään ihmettele. Hänen biisinsä oli keskinkertainen, eikä hänen esityksensä tai lauluäänensä ollut sen kummoisempi. Todella tavallista tai jopa tavallisesta huonompaa. 

Käärijä sen sijaan on valloittanut koko maailman. Käärijän vihreitä asioita myydään siellä ja täällä ja ympäri maailman osataan laulaa Cha Cha Chaa, ja Käärijän hyväntuuliset haastattelut ovat täyttäneet TV:n, lehdet ja somekanavat. 

Käärijä on maailman mielestä voittaja ja niin myös kaikkien meidän suomalaisten! Onnea Käärijälle!

Ps. Lupasimme Saaren Taiassa antaa Käärijälle puolen vuoden saippuat mikäli saamme häneen yhteyden!

Laitetaan vielä tän kuun loppuun asti Käärijä-tarjous Saaren Taika ihonhoidon ja lifestyle shopin valikoimaan, eli koodilla: KÄÄRIJÄ-TARJOUS saat 15% kok Saaren Taika Shopin valikoimasta, ole hyvä!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.