Messuja edeltänyt viikko ahdistuksineen ja ongelmineen. Saaren Taika osastolla 7H138 ja pari arvontaa!

Heipä hei ihana lukijani ja kiitos, että olet tullut blogiini katsomaan kuluneen viikon kuulumisia!

Kirjoitan tätä perjantaina, I love me 2019 messujen ensimmäisenä iltana. Messut ovat juuri päättyneet ekan päivän osalta ja messuemäntämme saapuneet turvallisesti hotellillensa lepäämään.

Kulunut viikko sujui hieman surkeissa merkeissä. Alkuviikolla sattui taas sellainen sähköpostin lukukerta, joka imaisi mehut totaalisesti. Tunne oli sellainen, että kirjaimellisesti tunsin voimieni valuvan ensin päästäni kohti vartaloani ja siitä eteenpäin jalkojeni kärjistä ulos minusta, jonka jälkeen istuin taas itkien voimattomana ja kykenemättömänä tekemään mitään muuta 🙁 Viikolla mies loukkasi taas selkänsä ja oli täysin toimintakyvytön oikeastaan koko loppuviikon kipupiikeistä, relaksanteista ja voimakkaista kipulääkkeistä huolimatta.

Minä jouduin sitten pakkaamaan ja kasaamaan tyrieni (nostokielto!) kanssa yli 100 kiloa pyykkietikoita, yli 50 kiloa nesteshampoita, yli 200 kiloa saippuoita sekä muutaman laatikollisen muuta myyntitavaraa, sekä toki somisteita useita laatikollisia! Voin kertoa, että hieman hiki virtasi! Tavaraa tuli yhteensä yli 40 Ikean muovilaatikollista, ja hyllyt, tuolit ja somistelaatikot lisäksi!

Ja koska mieheni oli täysin toimintakyvytön, jouduin minä, joka pelkään sateella ajamista kuollakseni, ajamaan vieraalla vuokrapakulla kaatosateessa täältä Helsinkiin ja takaisin! Olen joutunut nimittäin aikoinani vakavaan vesiliirto onnettomuuteen, jossa kehyehkö (vain n. 800kg) pikkusporttini lähti liirtoon reippaasti yli satasen vauhdissa pyörien satoja metrejä lopulta vastaantulevalla kaistalla törmäten kahteen taksiin, jonka jälkeen olen pelännyt sateessa ajamista oikeastaan enemmän kuin mitään muuta liikenteessä. No selvisin ajomatkasta, vaikka vieraalla autolla ajaminen on aina aika vaikeaa ja tässä oli vielä kuskin pyyhkijäkin surkeassa kunnossa!

Itse messujen pystyttämisessä ei kauaa nokka tuhissut. Autolla pääsi melkein suoraan viereen ja kärryillä tavarat kulki autosta nopeaan paikalle! Pöydät kasaan, liinat päälle ja sommittelemaan tavarat pakoilleen! Taisimme olla koko messualueen nopeimmat kokoajat, ainakin siinä lähinaapurustossa 😀

Mutta entäpä tämä kulunut viikko sitten? Onko sinulla koskaan tunnetta, että olet suunnattoman pettynyt itseesi ja vihaat jotakin piirrettäsi? Minulla tuli itseinhon tunne tällä kuluneella vikolla ehkä voimakkaimmin kuin koskaan aiemmin!

Viikko olisi ollut äärimmäisen tärkeä meille! Mainokset olisi pitänyt hioa valmiiksi ajoissa ennen messuja. Tuotteita olisi pitänyt saada myyntikuntoon paljon enemmän kuin nyt saimme. Ja monenlaista valmistelua olisi pitänyt tehdä ennen messujen alkua. Mutta minäkin olin lähes toimintakyvytön tämän viikon ja miksi? Siksi, että minussa on jokin vika. Sellainen vika mitä ei ilmeisesti muissa ole. En ymmärrä miten joku sähköposti voi viedä kaiken voiman minusta, kaiken energian, jättämättä jäljelle mitään millä voisi hoitaa loppuun ne asiat, jotka olisivat pakollista hoitaa juuri silloin! Tällä viikolla vihasin itseäni enemmän kuin koskaan olen vihannut! Olin vihainen itselleni siitä, etten pystynyt hoitamaan omaa osuuttani ja vastuualuettani! Olin vihainen siitä, että edes avasin sähköpostiani! Olin vihainen siitä, että huono ja epäkelpo, viallinen!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Ja tämäkin päivä on mennyt stressatessa! Stressaten sitä, että onko oikeat tavarat mukana (ei, jotain puuttuu aina, huomenna onkin sitten toivottuja tuotteita lisänä), stressaten onko oikeat tarjoukset, oikeat mainokset ja niin pois päin! Mutta messut sujuivat kuulemma hyvin. Myyntiä oli tullut viime vuoden messujen ekaan päivään verrattuna triplasti ja jotkut jutut pääsivät loppumaankin jo!

Meidän messujenkin aikana päivittyvät messutarjoukset näkyvät alla olevasta linkistä, sivua kannattaa käydä katsomassa välillä, sillä päivitämme tarjouksia messujenkin kuluessa 🙂

Ja tällä hetkellä aika kovia etuja onkin jo messuilla, kuten:

Veerat ja Teepuut (saippuat) 2kpl yht. 20€ (normaalisti yhteensä 30€)

Laventeli ja Syksy pyykkietikka yhdessä 25€ (normaalisti yhteensä 32€)

Kamomilla Sheavoide 29€ (normaalisti 32€)

Sitrus Siivoussaippua 12€ (normaalisti 14€)

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Tyrni palashampoo 2kpl 40€ (normaalisti yhteensä 46€)

No:1 Eco shampoo+hoitoaine yhdessä 30€ (normaalisti yhteensä 46€)

Savinaamiot 15€/kpl (norm. 23€)

Särkisalon suolasaippua 9€ (norm 15€)

arvonta
Kamomilla Sheavoiteesta on muuten Facebookin puolella arvonta!

Eli kannattaa tulla poikkeamaan! Lisäksi messuosastollamme saatavilla PIENI ERÄ Greippishampoota ja Vihreä Tee & Kamomilla shampoota (se psorishampoo), nämä kun ovat hetken olleet tuotannon muiden kiireiden vuoksi vähemmällä huomiolla 🙁

Paljon poikkeamisen arvoista etua siis Sinulle! Toivottavasti käyt messuilla! Ja mikäli et sinne asti tällä kertaa pääse, ei hätää, verkkokaupassamme om -10% alennus koko valikoimalle viikonlopun ajan (ei koske Hamameita eikä lahjakortteja).

Niin, ja toki messuilla on se 500€ arvoisen tuotesetin arvonta! Olemme osastolla 7H138 🙂 Tervetuloa!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: