Matkalle valmistautuminen

Matkalle valmistautuminen

Moikka!

Kerropas mulle millainen matkalle valmistautuja sinä olet? Itse tykkään jonkin verran suunnitella etukäteen ja katsella valmiiksi netistä nähtävyyksiä joita reissulla koitetaan sitten päästä katsomaan. Myös mukaan pakattavista tavaroista teen listan ajoissa ja pakatessani viivaan listasta yli mitä olen matkalaukkuuni jo laittanut, näin pysyn kärryillä jo pakatuista ja pidän huolen ettei mitään tärkeää jää pakkaamatta.

Seuraava reissumme on Lissaboniin, Portugalin pääkaupunkiin. Matkalle lähdemme koko perhe eli minä Johanna, mieheni Joni ja perheen varhaisteini. Lento kestää noin 5 tuntia ja itseasiassa siltä osin jännittää minua, että miten tämän hetkiset nivelkipuni ja raajojen turvotukset mahtavat reagoida tuosta lentoajasta. Vaivojen tiimoilta minulla onkin leikkaus heti matkan jälkeen, ikävää, ettei asiaa saanut hoidettua ennen matkaa. Nyt täytyy vain toivoa parasta, että kivut eivät ylly aivan mahdottomiksi ja että turvotus laskee nopeasti lennon jälkeen!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Lennolle olen hankkinut meille Verkkokauppa.comista tällaiset niskatyynyt sekä korvatulpat, jos vaikka saisi nukuttua osan matkasta?

Samasta paikasta tilasin myös äkkisellä aikataululla tällaiset käsimatkatavaroihin mahtuvat perässä vedettävät matkalaukut jotka olivat saaneet ihan hyvät arvostelut. Jälkeenpäin tosin luin myös ne huonot joissa kerrottiin, että matkalaukusta oli monella irronnut pyörä jo ekalla lennolla, joten pidetään peukkuja, että meidän laukut kestää meno- ja tulomatkan 😀

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Lisäksi olen hommannut meille aikuisille tällaiset passipussukat johon saa myös rahaa ja kortit. Pussukka estää myös RFID varkaudet eli esim. kännykällä tapahtuvan lähimaksukortin skannauksen tai passinskannauksen jolla voidaan varastaa tiedot ja tehdä myöhemmin rikoksia.

Jonkun verran olemme listanneet muistilapulle paikkoja joita haluamme nähdä, sekä katsoneet aina kiinnostavan paikan läheisetkin nähtävyydet, jotta nähtäisiin mahdollisimman paljon kerralla ja ettei samoille suunnille tarvitse enää palata jotakin muuta juttua katsomaan.

Lentoparkki on varattu myös ajoissa sekä ajomatkan varrelle pohdittu ruokataukopaikat 🙂

Millä tavoin sinä yleensä valmistaudut matkalle vai oletko spontaani kulkija ilman ennakkosuunnitemia?

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY