Matkalle valmistautuminen

Moikka!

Kerropas mulle millainen matkalle valmistautuja sinä olet? Itse tykkään jonkin verran suunnitella etukäteen ja katsella valmiiksi netistä nähtävyyksiä joita reissulla koitetaan sitten päästä katsomaan. Myös mukaan pakattavista tavaroista teen listan ajoissa ja pakatessani viivaan listasta yli mitä olen matkalaukkuuni jo laittanut, näin pysyn kärryillä jo pakatuista ja pidän huolen ettei mitään tärkeää jää pakkaamatta.

Seuraava reissumme on Lissaboniin, Portugalin pääkaupunkiin. Matkalle lähdemme koko perhe eli minä Johanna, mieheni Joni ja perheen varhaisteini. Lento kestää noin 5 tuntia ja itseasiassa siltä osin jännittää minua, että miten tämän hetkiset nivelkipuni ja raajojen turvotukset mahtavat reagoida tuosta lentoajasta. Vaivojen tiimoilta minulla onkin leikkaus heti matkan jälkeen, ikävää, ettei asiaa saanut hoidettua ennen matkaa. Nyt täytyy vain toivoa parasta, että kivut eivät ylly aivan mahdottomiksi ja että turvotus laskee nopeasti lennon jälkeen!

Lennolle olen hankkinut meille Verkkokauppa.comista tällaiset niskatyynyt sekä korvatulpat, jos vaikka saisi nukuttua osan matkasta?

Samasta paikasta tilasin myös äkkisellä aikataululla tällaiset käsimatkatavaroihin mahtuvat perässä vedettävät matkalaukut jotka olivat saaneet ihan hyvät arvostelut. Jälkeenpäin tosin luin myös ne huonot joissa kerrottiin, että matkalaukusta oli monella irronnut pyörä jo ekalla lennolla, joten pidetään peukkuja, että meidän laukut kestää meno- ja tulomatkan 😀

Lisäksi olen hommannut meille aikuisille tällaiset passipussukat johon saa myös rahaa ja kortit. Pussukka estää myös RFID varkaudet eli esim. kännykällä tapahtuvan lähimaksukortin skannauksen tai passinskannauksen jolla voidaan varastaa tiedot ja tehdä myöhemmin rikoksia.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Jonkun verran olemme listanneet muistilapulle paikkoja joita haluamme nähdä, sekä katsoneet aina kiinnostavan paikan läheisetkin nähtävyydet, jotta nähtäisiin mahdollisimman paljon kerralla ja ettei samoille suunnille tarvitse enää palata jotakin muuta juttua katsomaan.

Lentoparkki on varattu myös ajoissa sekä ajomatkan varrelle pohdittu ruokataukopaikat 🙂

Millä tavoin sinä yleensä valmistaudut matkalle vai oletko spontaani kulkija ilman ennakkosuunnitemia?

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: