Matkalle valmistautuminen

Moikka!

Kerropas mulle millainen matkalle valmistautuja sinä olet? Itse tykkään jonkin verran suunnitella etukäteen ja katsella valmiiksi netistä nähtävyyksiä joita reissulla koitetaan sitten päästä katsomaan. Myös mukaan pakattavista tavaroista teen listan ajoissa ja pakatessani viivaan listasta yli mitä olen matkalaukkuuni jo laittanut, näin pysyn kärryillä jo pakatuista ja pidän huolen ettei mitään tärkeää jää pakkaamatta.

Seuraava reissumme on Lissaboniin, Portugalin pääkaupunkiin. Matkalle lähdemme koko perhe eli minä Johanna, mieheni Joni ja perheen varhaisteini. Lento kestää noin 5 tuntia ja itseasiassa siltä osin jännittää minua, että miten tämän hetkiset nivelkipuni ja raajojen turvotukset mahtavat reagoida tuosta lentoajasta. Vaivojen tiimoilta minulla onkin leikkaus heti matkan jälkeen, ikävää, ettei asiaa saanut hoidettua ennen matkaa. Nyt täytyy vain toivoa parasta, että kivut eivät ylly aivan mahdottomiksi ja että turvotus laskee nopeasti lennon jälkeen!

Lennolle olen hankkinut meille Verkkokauppa.comista tällaiset niskatyynyt sekä korvatulpat, jos vaikka saisi nukuttua osan matkasta?

Samasta paikasta tilasin myös äkkisellä aikataululla tällaiset käsimatkatavaroihin mahtuvat perässä vedettävät matkalaukut jotka olivat saaneet ihan hyvät arvostelut. Jälkeenpäin tosin luin myös ne huonot joissa kerrottiin, että matkalaukusta oli monella irronnut pyörä jo ekalla lennolla, joten pidetään peukkuja, että meidän laukut kestää meno- ja tulomatkan 😀

Lisäksi olen hommannut meille aikuisille tällaiset passipussukat johon saa myös rahaa ja kortit. Pussukka estää myös RFID varkaudet eli esim. kännykällä tapahtuvan lähimaksukortin skannauksen tai passinskannauksen jolla voidaan varastaa tiedot ja tehdä myöhemmin rikoksia.

Jonkun verran olemme listanneet muistilapulle paikkoja joita haluamme nähdä, sekä katsoneet aina kiinnostavan paikan läheisetkin nähtävyydet, jotta nähtäisiin mahdollisimman paljon kerralla ja ettei samoille suunnille tarvitse enää palata jotakin muuta juttua katsomaan.

Lentoparkki on varattu myös ajoissa sekä ajomatkan varrelle pohdittu ruokataukopaikat 🙂

Millä tavoin sinä yleensä valmistaudut matkalle vai oletko spontaani kulkija ilman ennakkosuunnitemia?

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.