Masennusta sairastaneen dissaaminen on kyllä tekona sellainen, että kertoo lähinnä dissaajan omasta elämästä enemmän.

Masennusta sairastaneen dissaaminen on kyllä tekona sellainen, että kertoo lähinnä dissaajan omasta elämästä enemmän.

Tervehdys arvoisa lukijani.

Kuulin tänään sivukorvalla keskustelua, jossa masennusta sairastavia dissattiin ankaralla kädellä mm. toteamalla koko masennuksen olevan niin epäuskottava asia, että sellaista ei ole oikeasti edes olemassa ja monilla muilla saman tyylisillä; ainakin suoraan itseäni läheltä koskettavilla ja loukkaavilla toteamuksilla.

Tuollaista keskustelua ei tulisi kenenkään joutua kuulemaan, kaikkein vähiten sellaisen, joka kärsii tai on joskus joutunut kärsimään masennuksesta!

Masennus kun ei ikävä kyllä ole keksitty juttu eikä mikään tuollaisilla lausahduksilla heiteltevä asia. Pahimmillaan tuollaiset heitot voivat pahentaa masennusta kärsivän tilaa todella vakavasti!

Masennus vakavimmillaan aiheuttaa kuolemaa. Perhepiirissämme onkin esiintynyt niinkin voimakasta masennusta, että se on johtanut itsemurhaan 😓 Masennus on siis totta eikä masennuksen dissaaminen ole yhtään cool juttu!

Aikuinen joka dissaa tietoisesti masennusta kärsineen sairautta on mielestäni kiusaaja. Kiusaajaksi moni rupeaa korjatakseen omaa pahaa oloaan tai ollessaan toiselle katkera tai kade.

Masennus ei todellakaan ole vitsiä eikä kukaan leikillään sano olevansa masentunut jos ei sitä oikeasti ole! Toivottavasti tämä kiusaaja tuntee piston sisimmässään ja ymmärtää että tuollaisilla letkautuksilla voi olla vakavat seuraukset.

Meidän perheen masennuksesta voit lukea lisää täältä:

http://www.kotisaaressa.fi/category/masennus

https://www.dreamyink.fi/?s=Masennus

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika® valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika® tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: