Masennus, yrittäjyys, terveys ja luopuminen

Masennus, yrittäjyys, terveys ja luopuminen

Moikka moi arvoisa lukijani!

Tänään ajattelin kirjotella hiukan tuntojani yrittäjyyteen, masennukseen ja omaan jaksamiseeni liittyen. Aika moni varmasti ihmettelee miksi kukaan luopuisi hyvin nousuun lähtevästä liiketoiminnastaan ja totta puhuakseni itsekin olen joka toinen päivä kahden vaiheilla siitä, että olenko oikeasti valmis siitä luopumaan vai en?

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Luopumisesta vaikeinta tekee se, että kauppa alkaa vasta olla pääsemässä hyvään alkuun ja luovuttaessani sen avaimet jatkajalleni en tule koskaan kokemaan sen huippuhetkiä, jotka aivan varmasti ovat vasta edessä päin. Vaikeaa on myös luovuttaa rakastamani somekanavat uuden yrittäjän haltuun ja samalla menettää aivan mahtavat someseuraajat joiden ansiosta olen jaksanut painaa näinkin pitkälle.

Luopumispäätöstä helpottaa taas tieto, että on aikaa enemmän luovuudelle, valokuvaukselle, bloggaamiselle, kodille, perheelle ja kaikelle muulle mitä rakastan! Aika oli silloin eri, kun muutimme tänne saareen syksyllä 2016, silloin minulla oli vielä aikaa valokuvata, kävellä, tehdä terveellistä ruokaa, leipoa päivittäin, siivota, puuhata koirien kanssa, pyöräillä, hoitaa puutarhaa ja tehdä kaikkea mitä normaalit omakotiasujat tekevät.

Kevään ja kesän taitteessa sitten muutin verkkokauppani suunnan sisustustuotteista luonnonkosmetiikkaan ja sen jälkeen on tullut painoa lisää 18 kiloa, koti on hujan hajan, puutarha on jäänyt keväisille sijoilleen, ulkoilua en ole ehtinyt harrastaa kuin pari kertaa kuussa, valokuvausta vielä harvemmin, bloggaaminen on jäänyt lähinnä tuotetesteihin ja ylivoimainen väsymys on vallannut mieleni.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Rahalla saa ja hevosella pääsee, näinhän se on. Rahalla sai kaikkea kivaa juu, matkoja, jätti-sohvan, jätti-tv:n, uusia kännyköitä ja sen sellasta, mutta terveys meni, elämän mielekkyys meni, kodista huolehtiminen jäi ja niin pois päin. Ei varmaan tarvitse kauheasti arvuutella, että kumman arvostan korkeammalle elämässäni, terveyden ja jaksamisen vai hiukan enemmän rahaa?

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Niinpä ei ole loppujen lopuksi sittenkään niin kovin vaikeaa myydä tai ajaa alas ihana ja rakastamani kauppa ja keskittyä oman terveyden kohentamiseen sekä rakkaisiin harrastuksiin kuten valokuvaus, ulkoilu, bloggaus ja siinä samalla antaa luovuuden kukkia Saaren Taika® tuotteita ideoidessa 😀 Saaren Taika® tuotteilla on koko ajan kasvavasti jälleenmyyjiä ja levikkiä ja tietenkin toivon, että mikäli Butik-O:lle löytyy arvoisensa jatkaja, säilyisi se Saaren Taika® tuotteiden kärkimyyjänä <3