Marraskuu, masennus, aurinko

Marraskuu, masennus, aurinko

Yksi pieni valonpilkahdus marraskuussa tarkoittaa masentuneelle sitä, että kannattaa käydä ulkona imemässä ne vähäisetkin D-vitamiinit mitä ulkoa voi saada! Harmillista, että se aurinko ehti kuitenkin taas piiloon ennen kuin minä ehdin ulos, mutta näin mä sentään pari pilkahdusta sinistä taivasta pilviharson välistä ja ehdin hyvissä ajoin kotiinkin ennen seuraavaa sadetta!

Tänään siis reilun 3km kävely ”tehtaan rantaan” ihastelemaan merta, luontoa ja etsimään kauneutta synkästä marraskuusta.

Kamerana taas matkassa One Plus 5 kännykkä ja jos ihan totta puhutaan niin en ole ehtinyt sen kameraominaisuuksiin edes perehtyä ennen kuin hetki sitten, kun huomasin, ettei kännykkä ota lähikuvia laisinkaan (automaatilla). Hetken räplättyäni luuria löysin manuaaliasetukset ja sain muutaman lähiotoksenkin napattua! Tässä kuitenkin ensin polku rantaan.

Latasin luuriin VSCO äpsin jolla monet bloggarit ja instagrammaajat editoivat kuviaan. Itse olen käyttänyt aina ennen Snapseediä, mutta ajattelin kokeilla tätäkin, kun se on niin hehkutettu äpsi 🙂

Saattaa olla, että tässä on jonkin verran enemmän hassuttelua väreillä, ainakin valmispresettejä on paljon enemmän jos ottaa sen vuosimaksullisen version. Pinterestistä löytyy ”ziljoonittain” VSCO edittejä eli valmispresetin päälle vielä omia säätöjä ja sieltä voi ottaa aluksi mallia editointeihin jos ei jaksa itse läpikäydä joka presettiä ja säätönamiskaa.

Ehkä kamerana tämä One Plus 5 ei ole mikään parhain, mutta tällaisena lenkillä mukana kulkevana ihan ookoo.

Sellainen lenkki se, matkalta vielä ”tivuille” vimpat puolukat ja sitten kotiin.

Mulla on tänään lepo/siivouspäivä, eli vähäsen pyykkäämistä ja imurointia ja sitten vaan olemista. Eli palataan taas!

 

 

 Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: