Loman päivä 7 – Praha, KGB museo, päivän kohokohta!

Moikka taas ihana lukijani!

Loman tokavika päivä on käynnissä ja aloitimme sen reippaalla kävelyllä vuokraamastamme huoneistosta Astronomiselle kellolle ja tsiigaamaan Prahaa Raatihuoneen tornilta 😊

Raatihuoneelta jatkoimme kohti Pyhän Vituksen Katedraalia pysähtyen matkalla kuvaamaan Kaarlen Siltaa ja nauttimaan lämpimiä juomia.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Pyhään Vitukseen ei olisi tainnut päästä Jumalanpalveluksen vuoksi, joten päätimme käydä KGB museossa ja se olikin hyvä valinta!

Museon omistaja, venäläinen mies, jonka yksityiskokoelmaa kaikki museon kamat ovat, oli tooooodella hyvä opas, joka eläytyi aseiden esittelyyn todella mahtavasti!

Tämä oli tämän kertaisen Prahan reissun kohokohta ja toivoisin, että jaksaisin runoilla kaiken uuden oppimani historiapläjäyksen tänne blogiin, mutta tyydyttäköön nyt vain kuviin ja muutamaan yksityiskohtaan.

Esim. tämä ase oli kuulemma ensimmäisenä venäläisten keksimä, jonka jälkeen se oli sitten kopioitu Saksan, Suomen, Espanjan, Italian ja lähes kaikkien tämän puolisen pallonpuoliskon maiden armeijoille!

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Tässä kaksipiippuinen tupakkiaski ase. Se oli lähietäisyydeltä ampumiseen.

Tämä puukko oli jonkun agenttien, jotka olivat taistelleet natseja vastaan. Puukon kahva on ontto ja museon omistaja on teettänyt sille dna-testin. Puukon kahvan sisältä löytyy noin 150 eri verta! 8 eläinten, parikymmentä naisten ja loput miesten verta! Museon omistaja sanoi, että tällä puukolla tapettu paljon natseja.

Tämä rasia on Fabergen itsensä valmistama lääkerasia, jossa on synteettistä kokaiinia. Rasia esittää koppakuoriaista ja kun sen tuntosarvet kääntää ylöspäin voi siitä suoraan imaista kokaiinia nokkaan 😂

Rasia oli jonkun KGB:tä edeltäneen agenttitoimiston johtajan henkilökohtaisessa käytössä, mutta en nyt muista enää kyseisen heebon nimeä..

Museon omistajalla oli paljon numeroitua harvinaista kamaa. Monia niistä oli valmistettu vain muutamia tai muutamia kymmeniä kappaleita, ja hänellä oli tavaroita joiden numerointi oli ihan sieltä alkupäästä. Eli varmasti aika kallista ja harvinaista kamaa! Siitä heräsinkin mieleeni ajatus, että ehkäpä koko ukkeli oli joku entinen agentti?

Erityisesti esitellessään vielä tänäkin päivänä käytössä olevaa tikaria, joka lennättää teriä, hän vilkuili useaan kertaan ulko-ovelle! Ja ennen kuin kaivoi tiskin alta tämän tikarin, joka oli kääritty visusti kuplamuoviin, hän kävi sulkemassa oven ja laittamassa kyltin sinne, ettei kukaan vaan tule kesken kaiken sisään!!!

Tikari oli alla olevan lainen, mutta uudempi, nykyään käytössä oleva malli.

Museon jälkeen käppäilimme läheiseen meksikolaiseen ravintolaan syömään erittäin herkulliset ruoka-annokset 😋

Kiitos taas että luit! Nyt me mennään hetkeksi lepäämään.. Huomen illalla lennetään takaisin Suomeen ja pitää kerätä voimia lentoa ja ajomatkaa varten 😊

Olethan muistanut käydä katsomassa jälleenmyyjiemme valikoimaa, että keille on mahtanut tulla jo uutuustuotteet myyntiin?

Uutuutena myyntiin on lomamme aikana tullut Makadamia Sheavoide, joka on todella todella todella ihana ja hyvä talvi-iholle, ikääntyneelle iholle ja aivan kaikille iholle ja sen tuoksu on vallan lumoava 🥰

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: