Lauantaisauna ja uusi Ruusukuorinta, joka on pakattu täyteen tehoaineita kuivalle, punakalle ja aikuiselle iholle!

Lauantaisauna ja uusi Ruusukuorinta, joka on pakattu täyteen tehoaineita kuivalle, punakalle ja aikuiselle iholle!

Moikka taas ihana lukijani!

Jos olet vähänkään seurannut somea, niin olet varmaan huomannut, että näin joulun jälkeisenä hiljaisena aikana minulla on ollut enemmän kuin paljon aikaa toteuttaa tuotteiksi tässä vuoden mittaan ideoimiani ja suunnittelemiani ihania tuotteita!

Tänään meillä oli testissä jo kauan sitten haaveilemani tehokuorinta, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa samalla kun se poistaa kuollutta ihosolukkoa.


Olen kerännyt kuorintaan lähes kaikki ominaisuudet mitä kasvojen ihonhoitotuotteelta voi toivoa ja ainakin ensi kokeilulla tuntui, että kuorinta täytti ne odotukset, joita olin sille asettanutkin.

Käytin kuorintaa saunassa ja hieroin sitä hellästi kasvoille (varoin silmiä!!), dekolteelle, kainaloihin, käsivarsiin ja vähän muuallekin minne sitä sillä sipaisulla riittikään. Kuorinta tuoksuu raikkaan ja ruusuisen sekoitukselta, se on mukavan öljyinen ja sopivasti ropoinen kuoriakseen tehokkaasti. Kuorinnan pääaineena on Himalajan ruususuola joka on tuotteessa jauheena. Toisena kuorivana tehoaineena siinä on Kuolleenmerensuolaa, joka on pienenä rakeena.

Annoin kuorinta-aineen vaikuttaa kuorimisen jälkeen iholla parin minuutin ajan, jonka jälkeen kävin suihkussa huuhtomassa sen pois.

Saunomisen ja pesemisen jälkeen iho tuntui mukavan kostealta ja sileältä. Kuvassa suoraan saunasta tulleena ja kuivanneena. Iho on kyllä saunomisen jälkeen punainen, katsotaan tasaako Ruusukuorinta punakkuutta, niin kuin sen olisi tarkoitus. Kosteusvoidetta ei tarvitse iholle kuorinnan jälkeen välttämättä levittää, ellei sitten ole pessyt sitä saippualla pois.

Pakotin myös mieheni kokeilemaan Ruusukuorintaa, koska hänellä on etenkin näin talvella kovin hilseilevä ja paikoin punalaikukas kasvojen iho, mutta hän ottaa minun saunasta poistumiseni jälkeen niin kovat löylyt, että menee jonkun aikaa ennen kuin hänen ihonsa väri palautuu normaaliksi!

Käytettiin yhteensä ehkä noin 1-2 teelusikallista Ruusukuorintaa ja siitä riitti tosiaan paljon muuallekin kuin vain kasvoille.


Nyt ainakin näytää ja tuntuu, että kummankin iho olisi tasapainoisempi ja kosteutetumpi kuin aiemmin. Katsotaan mille aamulla tuntuu, riittikö kuorinta kosteuttamaan ja vähensikö se yhtään punakkuutta ihoiltamme 🙂

Alla Ruuskuorinnan tietoja:

Ruusukuorinta herkälle, kuivalle tai aikuiselle iholle. Suositellaan käytettäväksi iholle kerran, pari viikossa.

Sen sisältämä  Ruusunmarjaöljy (rosehip) tunkeutuu syvälle ihon alempiin kerroksiin, jossa se auttaa soluja uusiutumaan ja lisää kollageenin tuotantoa. Se sisältää runsaasti C- ja E-vitamiinia, Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja ja retinoiinihappoa, joiden tiedetään kirkastavan ja kiinteyttävän ihoa. Se auttaa myös palauttamaan ihon kimmoisuutta, vähentää ihon pigmenttivirheitä ja tasapainottaa ihon omaa öljyntuotantoa.

Ruusukuorinnassa käytetty mustikkauute sisältää A-vitamiinia, joka uudistaa ihoasi ja ehkäisee mm. aknen syntymistä. Mustikkauutteen sisältämä E-vitamiini auttaa kuivaa ihoa kosteustasapainon säilyttämisessä ja uutteen sisältämä C-vitamiini tukee ihosi kollageeninsysteemiä ja parantaa ihosi kimmoisuutta.

Ruusukuorinnan pääraaka-aine Himalajan ruususuola toimii ihoa kuorivana ainesosana. Sen tiedetään tasapainottavan ihon pH:ta, poistavan epäpuhtauksia, pehmentävän ja kosteuttavan ihoa. Himalajan ruususuolan tiedetään auttavan tasapainottamaan myös ihon omaa öljyntuotantoa ja säännöllisesti käytettynä sekä kuiva, että rasvainen iho hyötyvät tästä. Himalajan ruususuola tasoittaa sekä ihon väriä, että rakennetta tehden ihostasi kuulaan ja sileän. Sen tiedetään myös helpottavan psoriasista. 

Ruusukuorinnassa on käytetty manteliöljyä (luomu), joka on voimakkaan antioksidanttista. Se auttaa taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan sekä auttaa ehkäisemään aknen ja ihon värivirheiden syntymistä.

Toisena kuorivana tehoaineena Ruusukuorinnassa on käytetty Kuolleenmerensuolaa, joka on todella tehokas ihon kosteuttaja! Kuolleenmerensuola vähentää ihon punaisuutta ja ehkäisee juonteiden syntymistä.

Ruusukuorinnan sisältämä kaoliinisavi tasapainottaa ihon omaa talin tuotantoa. Se ehkäisee aknea ja supistaa ihohuokosia. Kaoliinisavi auttaa ihoa puhdistumaan syvältä imien itseensä ihon epäpuhtaudet, jotka huuhtoutuvat veden mukana pois.

Raikkaan ruusun tuoksun Ruusukuorinta saa Geranium-ruusun eteerisestä öljystä. Sen tiedetään vähentävän ryppyjä ja ehkäisevän ihon ikääntymistä.Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: