Las Palmasin vanhin hotelli Santa Catalina, Royal Hideaway ja sen Presidential suite

Heippa ihana lukijani!

Pari aikaisempaa kirjoitustani kertoo talvilomastamme autoillen Gran Canarian saarilla Lanzarote ja Fuerteventura. Lomamme oli tupaten täynnä epäonnea niin koneiden myöhästelyjen, kuin matkatavaroidemmekin katoamisineen ja aivan epäonnistumisen loppuhuipentumana vielä Kanarian saaret kohdannut vuosisadan pahin Calima eli Saharasta puhaltanut hiekkatuuli, jonka vuoksi jumahdimme saarelle useiksi päiviksi.

Mutta ei sen enempää epäonnestame, vaan nyt keskitytään Las Palmasin vanhimpaan ja kuuluisimpaan hotelliin, Santa Catalinaan, joka täytti tänä vuonna 130 vuotta!

Vuonna 2019 täysin remontoitu hotelli on nimensä ”A royal hideaway” -mukaisesti luksusta nykyaikaisella maulla ja lukuisia yksityisyyttä tarjoavia soppia tursuava viiden tähden hotelli keskeisellä paikalla Las Palmasissa.

Santa Catalina on vuosiensa varrella nähnyt historiaa sekä kuuluisuuksia. Hotelli on toiminut valtion virkaatekevien, kuninkaallisten ja kuuluisien tähtinäyttelijöiden tapaamispaikkana, kuin myös rentouttavana piilopaikkana. Se sijaitsee upean Doramas-puiston kupeessa ja sen suihkulähtein ja palmuin koristeltu pihamaa houkuttaa niin villit papukaijat sikertämään palmuihinsa, kuin rauhaa etsivät hotellivieraatkin syleilyynsä.

Hotellin täysi remontti on kunnioitanut vanhaa Brittiläistä aristokraatti tyyliään yhdistäen saumattomasti tämän päivän teknologian sekä nykyajan vaatimukset. Hotelli ei suotta kanna viiden tähden statustaan, sillä jokainen yksityiskohta, niin sisustuksessa, rakennusteknisyydessä, kuin henkilökunnassakin on hiottu loppuun saakka premium laatuun, eikä mikään pieninkään asia ole jäänyt miettimättä luksuksen kannalta!

Hotellilla on lukuisia baareja ja ravintoloita, joihin kaikkiin on pukukoodi, sekä allasosasto yleiseen käyttöön ulkona, että katolla sijaitseva vip-osasto sviitti majoittujille. Vip-osastolla on infinityallas, useita auringonpalvontaan soveltuvia aurinkotuoleja, lepotuoleja, varjoisia sohvaryhmiä, baari, sisätilat sekä henkilökunta täyttämässä pienimmätkin toiveesi, kuten pyyhkeesi asettelu sekä herkkujen kantaminen pöytääsi!

Meillä sattui käymään onni onnettomuudessa Caliman aiheuttaman katastrofin suhteen, sillä saaren hotellit täyttyivät ylibuukatuiksi minuuteissa lentokentän suljettua ja alunperin varaamamme perhehuone oli annettu jonkin lentoyhtiön asiakkaille. Niinpä meille lopulta jäljelle jäänyt huone sattui olemaan hotellin Presidential Suite.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Minun pitää ihan alkuun kuitenkin pahoitella kuvien laatua, joista suurin osa on aika kiireessä kännykällä napsittuja. Kiireessä siksi, että lähes yöhön asti epätietoisuudessa huoneen järjestymistä odotettuamme huoneen kuvaaminen järkkärillä ei ollut ihan ensinnä mielessä. Myöhemmin olimme jo ehtineet levitellä tavaramme huoneeseen ja matkan raskaan luonteen vuoksi ei vain ole riittänyt voimat niitä alkaa blogikirjoituksen takia siivoamaan, joten mennään niillä kuvilla mitä on käsillä.

Huoneessa on suuri sisääntuloaula, josta on käynti isommalle parvekkeelle sekä kumpaankin huoneeseen:

Päämakuuhuoneessa on jättisuuri parisänky erittäin hyvillä patjoilla ja kolmilla eri tyyny vaihtoehdoilla. Huoneessa on myös kirjoituspöytä, peiliksi naamioitu jätti tv, minibaari, vaatekaappi valolla, käynti isommalle kalustetulle parvekkeelle, oma kylppäri, jossa wc, designamme, suihku sadesuihkulla ja vaatekaappi jälleen valolla ja pesulapalveluilla:

Toisessa huoneessa on toinen sisäänkäyntiovi, siivoojankutsu -nappula, toinen kylpyhuone omalla wc:llä ja suihkulla, vaatekomero valolla, minibaari, lipasto ja peiliksi naamioitu jätti tv, sekä istumaryhmä, joista sohvan saa levitettyä vuoteeksi, sekä käynti pienemmälle parvekkeelle:

Katolla sijaitsee vip-alue, jonne on pääsy avaimella vain sviitti asiakkaille, sekä tiettyinä kellonaikoina myös vapaasti muillekin.

Hotelli on Gran Canarian ja Englannin kauppasuhteiden sinetöijä, joka suunniteltiin Englantilaiseen tyyliin ja makuun sopivaksi. Suuri kylpylähotelli on tarjonnut vieraanvaraisuuttaan kuuluisuuksille, kuten Maria Callas, Sophia Loren, Winston Churchill, Agatha Cristie, Ranier of Monaco, Duke of Windsor, Ava Gardner ja Gregory Peck, vain muutamia mainitakseni.

Ja kun kerta luksuselämää täällä päästiin leikkimään, niin tottakai piti tilata myös huonepalvelun menusta kokeeksi ruuat huoneeseen <3 Oli muuten erinomaisen hyvää!

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Palvelu täällä on ollut ihan huippuunsa laadukasta vaikkemme ehkä täytäkään luksushotellin unelma-asiakkaan standardeja.

Kiitos, että luit. Epäonnisen reissumme muut osiot pääset selaamaan alta, ja koska jumahdimme tänne, enkä pääsyt edes työmeilejä lukemaan huonojen nettiyhteyksien takia, laitoin Saaren Taika Shoppiin -10% alekoodin 24.-25.2. koko valikoimaan: P7CSXKD5F5QQ

https://www.starsonmap.com/ulkomaanmatkat/hiekkamyrskyn-aiheuttama-lentokielto-ja-lisaloma-las-palmasissa/
https://www.starsonmap.com/ulkomaanmatkat/loppu-loma-tutulla-fuerteventuralla-autoillen/
https://www.starsonmap.com/ulkomaanmatkat/lanzarote-autolla/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: