Moikka moi arvoisa lukijani! 

Mulla on tänään ollut oleilu päivä. Tarkoitukseni oli tehdä vaikka mitä; laskea Saaren Taika tuotteiden tarrat ja katsoa mitä pitää tilata lisää, suunnitella uusia, etsiä pahvikotelot tuleville saippuoille, tehdä saippuoita, parannella Saaren Taika® jälleenmyyjien verkkokauppaa ja kaikkea mahdollista. Sen sijaan, että sain mitään aikaiseksi olen toljottanut läppärin näyttöä poissaolevasti.

Kun aivot lamaantuu

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Olin väsynyt ja yritin kahteenkin kertaa ottaa päikkärit mutten saanut unta. Hereillä en silti ollut oikein hereillä.

Kun aivot lamaantuu

Niin se päivä sitten kului aamusta iltaan ollessa tekemättä mitään kovista yrityksistä huolimatta 😣

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Nämä tällaiset päivät ovat aika tuttuja ADD-oireiselle ja masentuneelle, ärsyttäviä vain jos ei ole oleskelija tyyppiä. Onko sulla joskus tällaisia päiviä?

Kun aivot lamaantuu

Author

Johanna Amnelin -Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto -Suorittaa parhaillaan luonnonkosmetiikan tuotekehittäjän tutkintoa Johanna on taiteellista sukua sekä äitinsä, että isänsä puolelta ja onkin taiteillut niin kynän, pensselin, kameran kuin tietokoneenkin avulla. Johannan valokuvia on kutsuttu näyttelyihin aina Sveitsiin ja Lontooseen saakka, lisäksi amerikkalaisen countrytähden Waylon Jennigsin tyttärenpoika, Struggle Jennings on käyttänyt Johannan kuvia usein blogeissaan. Koulutukseltaan hän on tuotekehittäjä, mutta ammatiltaan taivaanrannan maalari CV

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: