Tervehdys arvoisa lukijani!

Tämä on Koti saaressa blogini aivan ensimmäinen bloggaus ja siksi haluan kertoa sinulle ensin hiukan taustaa, kuka olen, mistä aiheista bloggaan ja miksi.

Kuka, mitä ja miksi - blogin johdantoNimeni on Johanna, olen syntynyt kauniissa Turussa vuonna 1976 ja asunut siellä koko ikäni aina vuoteen 2011 asti jolloin löysin ihanan sympaattisen vuokraomakotiotalon Salon takamailta metsien ja peltojen keskeltä Raatalan kylästä.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Muutto maalle oli käännekohta elämässäni monella tapaa ja yksi tärkeimmistä muutoksista tämän ansiosta oli masennukseni hälveneminen niin, etten tarvinnut voimakkaita ja lamauttavia masennuslääkkeitä enää.

Vuonna 2014 tapasin mieheni Jonin, joka on myös “uus-salolainen” ja vuoden 2016 lopulla ostimme tämän kauniin ja jykevän vihreän talon Salon saaristosta Särkisalosta, Isoluodon saarelta, saaren lähes korkeimman kallion juurelta.

Blogissa tulen kirjoittelemaan varmasti aina silloin tällöin masennuksesta, sillä tämä varjostaa edelleen elämääni, toisina päivinä enemmän, toisina vähemmän. Blogissa kirjoitetaan myös yrittäjyydestä, käsityöläisyydestä, kosmetiikan valmistuksesta, valokuvaamisesta, ruuanlaitosta ja ihan kaikesta mitä luovan ihmisen arkeen nyt yleensä kuuluukaan.

Sen lisäksi, että olen äiti, avovaimo, bokserin omistaja, valokuvauksen harrastaja, olen myös yrittäjä. Minulla on menestyvä luonnonkosmetiikan kauppa, joka on parhaillaan muutoksen edessä, joko siirtymässä uudelle omistajalle, tai pienentämässä merkittävästi toimintaansa sillä sen lisäksi minulla on nousussa oleva oma kosmetiikka- ja ekosiivous tuotemerkki jolle haluan antaa enemmän aikaani ja panostustani. Kosmetiikkakaupan yht’äkkinen kova kasvu on saanut minulle aikaan terveysongelmia ja tämä on suurin syy miksi en sen toimintaa voi enää jatkaa ainakaan samanlaisena.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Tässä siis ne pääpiirteet, eli kuka, mitä ja miksi.

Author

Johanna Amnelin -Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto -Suorittaa parhaillaan luonnonkosmetiikan tuotekehittäjän tutkintoa Johanna on taiteellista sukua sekä äitinsä, että isänsä puolelta ja onkin taiteillut niin kynän, pensselin, kameran kuin tietokoneenkin avulla. Johannan valokuvia on kutsuttu näyttelyihin aina Sveitsiin ja Lontooseen saakka, lisäksi amerikkalaisen countrytähden Waylon Jennigsin tyttärenpoika, Struggle Jennings on käyttänyt Johannan kuvia usein blogeissaan. Koulutukseltaan hän on tuotekehittäjä, mutta ammatiltaan taivaanrannan maalari CV

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: