Koronapäiväkirjat, pandemiapäiväkirjat, karanteenipäiväkirjat, miksi meihin ei korona ole vaikuttanut?

Korona sitä korona tätä. Jokaisen meidän arjessa on nyt korona. Blogeissa näkyy tulvaan asti koronapäiväkirjat, pandemiapäiväkirjat, karanteenipäiväkirjat ja jokainen kokee tämän kriisin omalla tavallaan. Itse koen olevani ehkä jonkin sortin poikkeus, sillä koronakriisi ei ole vaikuttanut elämäämme juuri millään lailla teinin kotikoulua ja lisääntynyttä käsihygieniaa lukuunottamatta.

Olemme aina eläneet sosiaalista etäisyyttä pitäen. Emme ole kumpikaan mieheni kanssa kavereiden luona kahveilla käyviä tai iltasella oluella istujia. Ainoat sosiaaliset yhteenkerääntymiset mitä olemme koskaan järjestäneet liittyvät aina joko syntymäpäiviin tai pihatalkoisiin 😀 Emme ole koskaan kutsuneet yhtäkään ihmistä meille kahville, emmekä ole itsekään käyneet kahvittelemassa kenenkään luona. Meidän elämämme ja arkemme on mysteeri, paitsi niille, jotka seuraavat meitä somessa tai täällä blogissa. Blogini onkin minulle sosiaalisen elämän korvike, jonne kaadan mieleni solmut ja päivieni ilot, mutta harvoin juttelen niistä asioista kenenkään kanssa.

En ole sosiaalinen edes puhelimessa. Itseasiassa puhelimeni oli äänettömällä 24/7 kunnes yritystoimintani alkoi vaatimaan sen äänekkäällä olemista arkisin kello 9-16 välillä, jolloin kuljetusyhtiöt yleensä soittavat. Puhelimessani on automaattiasetus, joka laittaa sen äänettömälle joka arki klo 16 ja palauttaa äänet päälle taas seuraavana arkena klo 9. Muina aikoina minua on turha yrittää tavoittaa ja tuttavapiiri onkin oppinut tämän jo aikoja sitten. Edes Facebook tai Messenger eivät pidä minulla ääntä. Minulle ei tule mitään ilmoituksia somesta tai sähköpostista. Itseasiassa vihaan puhelimen pitämiä ääniä niin kovin, että joskus ne saa minut raivon valtaan!

Olen päättänyt, että minä määrään milloin minulla on sellainen hetki, että haluan lukea esim. Messenger viestejä tai katsoa muiden Facebook kommentteja. Olen niin stressiherkkä, että tämä on tavallaan ollut pakollinen valinta. Joskus jokin kommentti tai viesti saa pahan olon aikaan, sydämen tykytystä, käsien tärinää, jotka saattavat kestää yli vuorokaudenkin. Siksi haluan itse valita milloin minulla on niin vahva hetki, että pystyn vastaanottamaan jotakin tuntematonta päiväni pilaantumatta ja itseni stressaantumatta.

Korona ei siis ole haitannut elämäämme siinä mielessä lainkaan. Olemme sosiaalisesti eristäytyneitä ihan luonnostaan, eikä kotona oleminen tai yhdessä työskentely ole meille mitään uutta 🙂 Täällä ei siis seinät kaadu päälle, eikä raapusteta erokirjeitä siksi, että on kyllästynyt katsomaan toista 24/7 😀 Täällä eletään ihan samaa arkea kuin ennenkin, koronan häiritessä niin kovin muita 😀

Kaupassa käynti ja muut asioinnit ovat harventuneet ja niitä suunnitellaan paremmin. Kaupasta ostetaan enemmän kerralla ja kotona pidetään kotivaraa vähän laajemmalla repertuaarilla, että jonkin ruoka-aineen loppuessa ei ole välttämätöntä ajella kauppaan sitä hakemaan.

Siivousta ja käsienpesua on tehostettu ja käsidesipullo ja desinfointilaput kulkevat autossa mukana. Meiltä saakin muuten Saaren Taika shopista matkakoon käsidesiä, joka on siitä kätevämpi puteli, että se on kovaa paksua muovia! Se ei siis litisty ja vuoda vaikka olisi housuntaskussa ja siksi se on todella hyvä olla mukana ulkoillessa tai kauppareissuilla!

Kodin siivoukseen viruksen varalta löydätkin ohjeet blogini lopusta, kannataa lukaista, samaten käsien kosteutukseen liittyvä artikkeli, sillä itselläni ainakin kädet ova aika kovilla jatkuvan pesemisen vuoksi!

Meillä ei siis arki ole paljoa muuttunut entisestä ja siksi en ole jaksanut kirjoitaa mitään koronapäiväkirjaa tänne blogiini 😀

Kiitos, että luit ja ihanaa sunnuntaita! Saaren Taika shopista voit muuten tilata tuotteita itsellesi ilmaiseksi kotiin toimitettuna jos ostat yhteensä 75€:lla 🙂 Käytä silloin kassalla koodi: KORONA. Voimassa toistaiseksi.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.