Koronapäiväkirjat, pandemiapäiväkirjat, karanteenipäiväkirjat, miksi meihin ei korona ole vaikuttanut?

Korona sitä korona tätä. Jokaisen meidän arjessa on nyt korona. Blogeissa näkyy tulvaan asti koronapäiväkirjat, pandemiapäiväkirjat, karanteenipäiväkirjat ja jokainen kokee tämän kriisin omalla tavallaan. Itse koen olevani ehkä jonkin sortin poikkeus, sillä koronakriisi ei ole vaikuttanut elämäämme juuri millään lailla teinin kotikoulua ja lisääntynyttä käsihygieniaa lukuunottamatta.

Olemme aina eläneet sosiaalista etäisyyttä pitäen. Emme ole kumpikaan mieheni kanssa kavereiden luona kahveilla käyviä tai iltasella oluella istujia. Ainoat sosiaaliset yhteenkerääntymiset mitä olemme koskaan järjestäneet liittyvät aina joko syntymäpäiviin tai pihatalkoisiin 😀 Emme ole koskaan kutsuneet yhtäkään ihmistä meille kahville, emmekä ole itsekään käyneet kahvittelemassa kenenkään luona. Meidän elämämme ja arkemme on mysteeri, paitsi niille, jotka seuraavat meitä somessa tai täällä blogissa. Blogini onkin minulle sosiaalisen elämän korvike, jonne kaadan mieleni solmut ja päivieni ilot, mutta harvoin juttelen niistä asioista kenenkään kanssa.

En ole sosiaalinen edes puhelimessa. Itseasiassa puhelimeni oli äänettömällä 24/7 kunnes yritystoimintani alkoi vaatimaan sen äänekkäällä olemista arkisin kello 9-16 välillä, jolloin kuljetusyhtiöt yleensä soittavat. Puhelimessani on automaattiasetus, joka laittaa sen äänettömälle joka arki klo 16 ja palauttaa äänet päälle taas seuraavana arkena klo 9. Muina aikoina minua on turha yrittää tavoittaa ja tuttavapiiri onkin oppinut tämän jo aikoja sitten. Edes Facebook tai Messenger eivät pidä minulla ääntä. Minulle ei tule mitään ilmoituksia somesta tai sähköpostista. Itseasiassa vihaan puhelimen pitämiä ääniä niin kovin, että joskus ne saa minut raivon valtaan!

Olen päättänyt, että minä määrään milloin minulla on sellainen hetki, että haluan lukea esim. Messenger viestejä tai katsoa muiden Facebook kommentteja. Olen niin stressiherkkä, että tämä on tavallaan ollut pakollinen valinta. Joskus jokin kommentti tai viesti saa pahan olon aikaan, sydämen tykytystä, käsien tärinää, jotka saattavat kestää yli vuorokaudenkin. Siksi haluan itse valita milloin minulla on niin vahva hetki, että pystyn vastaanottamaan jotakin tuntematonta päiväni pilaantumatta ja itseni stressaantumatta.

Korona ei siis ole haitannut elämäämme siinä mielessä lainkaan. Olemme sosiaalisesti eristäytyneitä ihan luonnostaan, eikä kotona oleminen tai yhdessä työskentely ole meille mitään uutta 🙂 Täällä ei siis seinät kaadu päälle, eikä raapusteta erokirjeitä siksi, että on kyllästynyt katsomaan toista 24/7 😀 Täällä eletään ihan samaa arkea kuin ennenkin, koronan häiritessä niin kovin muita 😀

Kaupassa käynti ja muut asioinnit ovat harventuneet ja niitä suunnitellaan paremmin. Kaupasta ostetaan enemmän kerralla ja kotona pidetään kotivaraa vähän laajemmalla repertuaarilla, että jonkin ruoka-aineen loppuessa ei ole välttämätöntä ajella kauppaan sitä hakemaan.

Siivousta ja käsienpesua on tehostettu ja käsidesipullo ja desinfointilaput kulkevat autossa mukana. Meiltä saakin muuten Saaren Taika shopista matkakoon käsidesiä, joka on siitä kätevämpi puteli, että se on kovaa paksua muovia! Se ei siis litisty ja vuoda vaikka olisi housuntaskussa ja siksi se on todella hyvä olla mukana ulkoillessa tai kauppareissuilla!

Kodin siivoukseen viruksen varalta löydätkin ohjeet blogini lopusta, kannataa lukaista, samaten käsien kosteutukseen liittyvä artikkeli, sillä itselläni ainakin kädet ova aika kovilla jatkuvan pesemisen vuoksi!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Meillä ei siis arki ole paljoa muuttunut entisestä ja siksi en ole jaksanut kirjoitaa mitään koronapäiväkirjaa tänne blogiini 😀

Kiitos, että luit ja ihanaa sunnuntaita! Saaren Taika shopista voit muuten tilata tuotteita itsellesi ilmaiseksi kotiin toimitettuna jos ostat yhteensä 75€:lla 🙂 Käytä silloin kassalla koodi: KORONA. Voimassa toistaiseksi.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: