Korona, hotelli Hanko Regatta Spa ja synttäriviikonloppu

Kirjoittelen tätä blogikirjoitusta poikkeusoloista ja samoissa oloissa luultavasti sinäkin luet tätä, ainakin jos luet tämän lähiaikoina kirjoituksen julkaisemisen jälkeen. Päätin julkaista kirjoituksen tässä henkilökohtaisessa blogissani matkablogini sijaan, sillä vaikka olemmekin yöpyneet hotellissa, ei tätä voi oikein matkustamiseksi luokitella. Olemme siis asustelleet viikonlopun täällä Hangon Regatta Spa hotellissa, mutta normaalin hotelliasumisen sijaan olemme olleet täällä lähes karanteenia vastaavissa olosuhteissa, eli aika pitkälti eristäytyneinä.

Moikka moi ihana lukijani!

Kirjoittelen tätä blogikirjoitusta poikkeusoloista ja samoissa oloissa luultavasti sinäkin luet tätä, ainakin jos luet tämän lähiaikoina kirjoituksen julkaisemisen jälkeen. Päätin julkaista kirjoituksen tässä henkilökohtaisessa blogissani matkablogini sijaan, sillä vaikka olemmekin yöpyneet hotellissa, ei tätä voi oikein matkustamiseksi luokitella. Olemme siis asustelleet viikonlopun täällä Hangon Regatta Spa hotellissa, mutta normaalin hotelliasumisen sijaan olemme olleet täällä lähes karanteenia vastaavissa olosuhteissa, eli aika pitkälti eristäytyneinä.

Niin. Me koko Suomen kansa elämme tällä hetkellä erittäin poikkeuksellista aikaa! Meistä osa on määrätty karanteenia vastaaviin oloihin (yli 70-vuotiaat) ja kaikkia muita on pyydetty välttämään sosiaalisia kontakteja, kokoontumisia, kosketusta jne ja sitä olemme itsekin noudattaneet sekä täällä, että kotonamme.

Me ehkä olemme toimineet vielä “tavis kansalaista” varovaisemmin, sillä meidän vastuullamme on pysyä terveenä, jotta yrityksemme saippuan tuotanto pysyy käynnissä mahdollisimman pitkään. Sillä on suora vaikutus paitsi meidän perheeseen, myös media-assarimme, graafisen suunnittelijamme, tilaustenkäsittelijämme ja asiakaspalvelijamme töiden riittävyyteen. Välillisesti se vaikuttaa n. 200-300:n suomalaiseen yksinyrittäjään tai pienyrittäjään, sillä monille heistä tuotteidemme myynti tuo ison osan toimeentulosta.

Kotona olemme varanneet kotivaraa sen verran, että selviäisimme poistumata kotoamme jos esim. Suomeen määrättäisiin ulkonaliikkumiskielto pariksi viikoksi. Mikäli olemme joutuneet asioimaan kaupassa tai huoltoasemilla, olemme pitäneet ohjeistetun turvavälin. Autossamme meillä on käsidesi, jota käytämme aina auoon tultuamme ja sillä pyyhimme myös ovenkahvat ja kaikki kosketuspinnat autosta, johon ikinä koskemmekaan. Kotona käsipyyhkeet ja rätit vaihtuvat puhtaisiin päivittäin ja ovenkahvat, kaappien kahvat, vesihanat ynnä muut pyyhitään pesuaineella päivittäin, minkä lisäksi vessoissa pyyhitään vielä toiseen kertaan kaikki mahdolliset kosketuspinnat.

Hotellimatka oli meillä ollut jo varattuna, sillä tämä on synttäri viikonloppuni! Kaikki tämän vuoden ulkomaanmatkat ollaankin jo ehditty perua omalla kustannuksella, mutta kotimaanmatkat jätimme perumatta vielä toistaiseksi ja katsomme loppuja sitten tilanteen edetessä. Hanko on tähän aikaan vuodesta vielä hiljainen ja siksi tuntui turvalliselta tulla tänne viettämään hiljaista viikonloppua Regatta Spa hotellin tornihuoneeseen. Kylpylässä emme käyneet, sillä järkeilin, että jos kuntienkin uimahallit on suljettu, ei kannata ehdoin tahdoin käydä kylpylässäkään kokeilemassa tarttuuko korona veden kautta tai märiltä pinnoilta 🙁 Aamupalat olemme myös jättäneet väliin ja olemme syöneet omia eväitämme täällä huoneessa.

Mukana täälläkin meillä on käsidesit sekä kertakäyttöisiä siivousliinoja, joilla on käyty läpi niin ovenkahvat kuin valonappulatkin. Myös kännykät pyyhitään pesuaineella aika usein ja tietty huoneessa käsienpesuun käytetään viruksen pahinta vihollista, eli saippuaa 😀 Laitankin sinulle artikkelin loppuun ohjeet ja vinkit miten estät viruksen leviämisen kotonasi ja kuinka peset kädet oikeaoppisesti, jotta virus kuolee iholtasi pois, mikäli olet sen partikkeleita ihollesi saanut.

Hotelli Regatta Span tornihuone on varsin ihana pieni soppi hotellin ylimmässä kerroksessa. Sen suloisista ikkunoista avautuu näkymä niin rantabulevardille kuin merellekin. Huoneen sisustus on ihanan rustiikkista tiiltä ja valkeita seiniä yhdistettynä tummiin ja vaaleampiin tekstiileihin.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Täällä ollessamme olemme käyneet vain pari kertaa nopealla kävelyllä. Oikeastaan siksi, että kun saavuimme Kanarian lomaltamme kotiin vajaa kuukausi sitten, olimme hiekkamyrskyn vuoksi 5 päivää myöhässä ja tuotanto oli myös katki sen aikaa. Palasimme siis täyteen sekasortoon ja järkyttävään kiireeseen. Siinä samalla korona alkoi jo vallata uutisia ja kaikki siitä tänne asti on ollut hyvin stressaavaa ja sekavaa! Tuntuu, kuin täällä vasta olisimme saaneet kunnolla levättyä ja nukutua yömme kokonaiseen kuukauteen! Itse olen nähnyt koronasta unia, stressannut niin, että olen jo puolitoista viikkoa kärsinyt todella kovasta närästyksestä! Käytimme siis suuren osan ajastamme nukkumiseen! Saatoimme päiväsaikaankin nukkua kaksi kertaa päiväunet. Kyllä, luit oikein. Maksoimme pienen omaisuuden, jotta saimme nukkua 😀 Parhautta!

Ilma oli aurinkoisen kaunis vaikkakin kylmä jaHanko oli kaunis oma itsensä, niin kuin aina!

Kävimme koko viikonlopun aikana vain kahdesti hotellin ravintolassa syömässä. Ravintolassa oli hyvin huomioitu tämän hetkinen koronatilanne ja pöytiä ei ollut katettu vieri viereen vaan joka toiseen. No, ravintolassa oli silti aika rauhallista, koska kävimme niin aikaisessa vaiheessa iltaa 🙂

Alkupalaksi ranskalainen sipulikeitto ja paahdettua leipää
Pääruuaksi burgeri annos
Toisena iltana pääruuaksi entrecote
Ja jälkiruuaksi jätskiä

Vaihtuvat sääilmiöt huoneen ikkunasta nähtynä olivat mielenkiintoisia.

#sydänhoitajille

Kävelyillä kävimme ihan hotellin lähistöllä pariin otteeseen ja kerran Tulliniemellä. Kaikkialla oli aika hiljaista, niin kuin nyt kuuluu ollakin.

Kiitos, että luit. Alempaa pääset katsomaan ohjeet viruksen torjumiseen kodissasi, sekä miten ehkäiset parhaiten viruksen tarttumisen, eli huolehtimalla käsienpesusta saippualla!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.