Korona, hotelli Hanko Regatta Spa ja synttäriviikonloppu

Kirjoittelen tätä blogikirjoitusta poikkeusoloista ja samoissa oloissa luultavasti sinäkin luet tätä, ainakin jos luet tämän lähiaikoina kirjoituksen julkaisemisen jälkeen. Päätin julkaista kirjoituksen tässä henkilökohtaisessa blogissani matkablogini sijaan, sillä vaikka olemmekin yöpyneet hotellissa, ei tätä voi oikein matkustamiseksi luokitella. Olemme siis asustelleet viikonlopun täällä Hangon Regatta Spa hotellissa, mutta normaalin hotelliasumisen sijaan olemme olleet täällä lähes karanteenia vastaavissa olosuhteissa, eli aika pitkälti eristäytyneinä.

Moikka moi ihana lukijani!

Kirjoittelen tätä blogikirjoitusta poikkeusoloista ja samoissa oloissa luultavasti sinäkin luet tätä, ainakin jos luet tämän lähiaikoina kirjoituksen julkaisemisen jälkeen. Päätin julkaista kirjoituksen tässä henkilökohtaisessa blogissani matkablogini sijaan, sillä vaikka olemmekin yöpyneet hotellissa, ei tätä voi oikein matkustamiseksi luokitella. Olemme siis asustelleet viikonlopun täällä Hangon Regatta Spa hotellissa, mutta normaalin hotelliasumisen sijaan olemme olleet täällä lähes karanteenia vastaavissa olosuhteissa, eli aika pitkälti eristäytyneinä.

Niin. Me koko Suomen kansa elämme tällä hetkellä erittäin poikkeuksellista aikaa! Meistä osa on määrätty karanteenia vastaaviin oloihin (yli 70-vuotiaat) ja kaikkia muita on pyydetty välttämään sosiaalisia kontakteja, kokoontumisia, kosketusta jne ja sitä olemme itsekin noudattaneet sekä täällä, että kotonamme.

Me ehkä olemme toimineet vielä ”tavis kansalaista” varovaisemmin, sillä meidän vastuullamme on pysyä terveenä, jotta yrityksemme saippuan tuotanto pysyy käynnissä mahdollisimman pitkään. Sillä on suora vaikutus paitsi meidän perheeseen, myös media-assarimme, graafisen suunnittelijamme, tilaustenkäsittelijämme ja asiakaspalvelijamme töiden riittävyyteen. Välillisesti se vaikuttaa n. 200-300:n suomalaiseen yksinyrittäjään tai pienyrittäjään, sillä monille heistä tuotteidemme myynti tuo ison osan toimeentulosta.

Kotona olemme varanneet kotivaraa sen verran, että selviäisimme poistumata kotoamme jos esim. Suomeen määrättäisiin ulkonaliikkumiskielto pariksi viikoksi. Mikäli olemme joutuneet asioimaan kaupassa tai huoltoasemilla, olemme pitäneet ohjeistetun turvavälin. Autossamme meillä on käsidesi, jota käytämme aina auoon tultuamme ja sillä pyyhimme myös ovenkahvat ja kaikki kosketuspinnat autosta, johon ikinä koskemmekaan. Kotona käsipyyhkeet ja rätit vaihtuvat puhtaisiin päivittäin ja ovenkahvat, kaappien kahvat, vesihanat ynnä muut pyyhitään pesuaineella päivittäin, minkä lisäksi vessoissa pyyhitään vielä toiseen kertaan kaikki mahdolliset kosketuspinnat.

Hotellimatka oli meillä ollut jo varattuna, sillä tämä on synttäri viikonloppuni! Kaikki tämän vuoden ulkomaanmatkat ollaankin jo ehditty perua omalla kustannuksella, mutta kotimaanmatkat jätimme perumatta vielä toistaiseksi ja katsomme loppuja sitten tilanteen edetessä. Hanko on tähän aikaan vuodesta vielä hiljainen ja siksi tuntui turvalliselta tulla tänne viettämään hiljaista viikonloppua Regatta Spa hotellin tornihuoneeseen. Kylpylässä emme käyneet, sillä järkeilin, että jos kuntienkin uimahallit on suljettu, ei kannata ehdoin tahdoin käydä kylpylässäkään kokeilemassa tarttuuko korona veden kautta tai märiltä pinnoilta 🙁 Aamupalat olemme myös jättäneet väliin ja olemme syöneet omia eväitämme täällä huoneessa.

Mukana täälläkin meillä on käsidesit sekä kertakäyttöisiä siivousliinoja, joilla on käyty läpi niin ovenkahvat kuin valonappulatkin. Myös kännykät pyyhitään pesuaineella aika usein ja tietty huoneessa käsienpesuun käytetään viruksen pahinta vihollista, eli saippuaa 😀 Laitankin sinulle artikkelin loppuun ohjeet ja vinkit miten estät viruksen leviämisen kotonasi ja kuinka peset kädet oikeaoppisesti, jotta virus kuolee iholtasi pois, mikäli olet sen partikkeleita ihollesi saanut.

Hotelli Regatta Span tornihuone on varsin ihana pieni soppi hotellin ylimmässä kerroksessa. Sen suloisista ikkunoista avautuu näkymä niin rantabulevardille kuin merellekin. Huoneen sisustus on ihanan rustiikkista tiiltä ja valkeita seiniä yhdistettynä tummiin ja vaaleampiin tekstiileihin.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Täällä ollessamme olemme käyneet vain pari kertaa nopealla kävelyllä. Oikeastaan siksi, että kun saavuimme Kanarian lomaltamme kotiin vajaa kuukausi sitten, olimme hiekkamyrskyn vuoksi 5 päivää myöhässä ja tuotanto oli myös katki sen aikaa. Palasimme siis täyteen sekasortoon ja järkyttävään kiireeseen. Siinä samalla korona alkoi jo vallata uutisia ja kaikki siitä tänne asti on ollut hyvin stressaavaa ja sekavaa! Tuntuu, kuin täällä vasta olisimme saaneet kunnolla levättyä ja nukutua yömme kokonaiseen kuukauteen! Itse olen nähnyt koronasta unia, stressannut niin, että olen jo puolitoista viikkoa kärsinyt todella kovasta närästyksestä! Käytimme siis suuren osan ajastamme nukkumiseen! Saatoimme päiväsaikaankin nukkua kaksi kertaa päiväunet. Kyllä, luit oikein. Maksoimme pienen omaisuuden, jotta saimme nukkua 😀 Parhautta!

Ilma oli aurinkoisen kaunis vaikkakin kylmä jaHanko oli kaunis oma itsensä, niin kuin aina!

Kävimme koko viikonlopun aikana vain kahdesti hotellin ravintolassa syömässä. Ravintolassa oli hyvin huomioitu tämän hetkinen koronatilanne ja pöytiä ei ollut katettu vieri viereen vaan joka toiseen. No, ravintolassa oli silti aika rauhallista, koska kävimme niin aikaisessa vaiheessa iltaa 🙂

Alkupalaksi ranskalainen sipulikeitto ja paahdettua leipää
Pääruuaksi burgeri annos
Toisena iltana pääruuaksi entrecote
Ja jälkiruuaksi jätskiä

Vaihtuvat sääilmiöt huoneen ikkunasta nähtynä olivat mielenkiintoisia.

#sydänhoitajille

Kävelyillä kävimme ihan hotellin lähistöllä pariin otteeseen ja kerran Tulliniemellä. Kaikkialla oli aika hiljaista, niin kuin nyt kuuluu ollakin.

Kiitos, että luit. Alempaa pääset katsomaan ohjeet viruksen torjumiseen kodissasi, sekä miten ehkäiset parhaiten viruksen tarttumisen, eli huolehtimalla käsienpesusta saippualla!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: