Kesän 2023 suosituimmat postaukset

Kesä 2023 oli täynnä unohtumattomia hetkiä, ja blogini heijasteli tätä innostusta. Nyt, kun syksy on saapunumassa ja kesä on jäämässä taakse, on täydellinen aika katsahtaa taaksepäin ja muistella niitä postauksia, jotka keräsivät eniten huomiota ja inspiroivat lukijoitani.

Katsaus menneeseen kesään

Syksyn lehdet alkavat pian varista puista ja viileämmät tuulet puhaltavat, mutta mielessäni elää vielä muistoja kuluneesta kesästä. Kesä 2023 oli täynnä unohtumattomia hetkiä, ja blogini heijasteli tätä innostusta.

Nyt, kun syksy on saapumassa ja kesä on jäämässä taakse, on täydellinen aika katsahtaa taaksepäin ja muistella niitä postauksia, jotka keräsivät eniten huomiota ja inspiroivat lukijoitani.

Tässä artikkelissa sukellamme kesän 2023 suosituimpiin postauksiin ja palautamme mieleen ne hetket, jotka tekivät kesästä erityisen.

TÄYDELLINEN KANTARELLIKASTIKE, SEKÄ PARHAAT KANTARELLIPAIKAT!

Kruunaa ateriasi täydellisellä kantarellikastikkeella! Tämä ohje vie sinut herkulliselle matkalle syksyiseen metsään ja sen aarteisiin. Vinkit parhaimpiin kantarellipaikkoihin!

Täydellinen kantarellikastike, sekä parhaat kantarellipaikat!

UUNISSA PAAHDETUT PARMESAANIPERUNAT, SOMESSA VIRAALINA TRENDAAVA OHJE

Juuri mikään ei maistu niin täydelliseltä, kuin uunissa rapeaksi paahdetut parmesaanilla kuorrutetut uudet perunat! Tämä helppo ja herkullinen lisuke sopii moneen eri ateriaan ja on niin aikuisten kuin lastenkin suosikki Ei siis ihme, että se trendaa tällä hetkellä somessakin viraalina!

UNELMIEN LOMALUKSUS: MITEN OSTIMME HULPPEAN HUVILAN, MUTTA KAIKKI MENI TÄYSIN PIELEEN!

Miten ostimme hulppean huvilan, mutta kaikki meni täysin pieleen!
Kun epäonni koittaa, kutsumme sitä Saaren Taika kiroukseksi. Jos et siis ole aiemmin seurannut blogiani, niin tässä lyhyesti: Olen rutiköyhistä oloista kotoisin olevan entinen narkkari ja rikollinen, joka perusti Saaren Taika luonnonkosmetiikkamerkin, joka on tällä hetkellä yksi Suomen parhaiten menestyvistä brändeistä omassa kokoluokassaan.

Ekat yöt uudessa mökissämme ja kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen

RAPARPERI-SITRUUNA JUOMA SIKEN RESEPTISTÄ

Jo useana kesänä on lempijuomani ollut Sikke Sumarin reseptistä mukailtu raparperi-sitruuna juoma. Siken versiosta tulee hiukan liian suuri määrä meidän jääkaappiin ja lisäksi se on myös hieman liian kirpeä meidän makuun, joten olen hieman muuttanut ainesten määriä ja onnistunut saamaan tästä samaan aikaan raikkaan, että makean ja lapsillekin maistuvan pirteän kesäjuoman!

raparperi sitruuna mainio kesäjuoma

NÄÄDÄN KARKOTUS RAKENNUKSISTA KOTIKONSTEIN – YKSI LUONNOLLINEN AINE TEHOAA!

Näädän karkotus rakennuksista kotikonstein. Tästä on nyt tasan 4 viikkoa aikaa, eikä näätää ole sen koommin näkynyt. Toivottavasti tämä luonnollinen tapa karkottaa näätä osoittautuu pysyväksi konstiksi, eikä muihin keinoihin tarvitse sen suhteen turvautua.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY
Näädän karkotus rakennuksista kotikonstein - tämä keino tehoaa!

SUOLASAIPPUALLA KUIVAT IHONYPYT JA HIENHAJU POIS

Itselläni kainaloiden kuorinta edellispäivänä Särkisalon suolasaippualla vaikutti jo heti hienhajun ”miedontumiseen”, eli se voimakkain tunkkainen pistävä tuoksu on nyt poissa, onneksi!

Säännöllisellä suolasaippuan käytöllä voin vielä vähentää deodorantin käyttöä, mikä on ihan tervetullut juttu herkälle iholleni, johon näin kesäkuumalla kehittyy helposti myös hikinäppyjä, etenkin kainaloiden alueelle!

Suolasaippualla kuivat ihonypyt ja hienhaju pois

PAKSUMMAT JA PIDEMMÄT HIUKSET ROSMARIINIÖLJYN AVULLA? DIY ITSE TEHTY ROSMARIINIÖLJY HIUKSILLE

Paksummat ja pidemmät hiukset rosmariiniöljyn avulla? DIY itse tehty rosmariiniöljy hiuksille.
Tutkin useampaa tiedejulkaisua, jossa oli havaittu, että rosmariiniöljyn käyttö hiustenlähdöstä kärsivillä oli tuottanut merkittäviä tuloksia, joten halusin kokeilla tätä omiin ohuisiin hiuksiini.

Rosmariiniöljy hiuksille

Tämä blogikirjoitus on jokakesäinen suosikki:

TEIN ITSE LUONNOLLISEN PUNKKIKARKOTTEEN

Punkkeja täällä on runsain määrin ja pahimmillaan koirista sai noukkia useita pelkästään yhden pissareissun jäljiltä! Punkkisuihkeeni on ollut käytössämme nyt 3 kesää…

Tee-itse punkkikarkote punkkisuihke

RASVOITTUVAT HIUKSET, KUINKA PÄÄSIN EROON IKÄVÄSTÄ VAIVASTA!

Hiusten värjääminen ja hiuslakan liikakäyttö ”auttoi” asiaan jonkun verran, sillä mitä huonommassa kunnossa hiukseni olivat, sen vähemmän niiden liikarasvoittuminen näkyi. Siksi saatoin useasti blondata hiuksia ihan vaan siksi, että ne menisivät huonompaan kuntoon. 

Rasvoittuvat hiukset, kuinka pääsin eroon ikävästä vaivasta!

Vaikka syksyn viileät tuulet tuovat mukanaan uusia seikkailuja ja kokemuksia, kesän 2023 lämpimät muistot jää sydämeeni ikuisiksi ajoiksi. Ne postaukset ja hetket, jotka koin, muistuttaa minua siitä, kuinka arvokkaita kokemuksemme ovat. Kun käännämme katseemme tulevaan, otamme mukaamme inspiraation ja ilon, jonka tämä kesä meille tarjosi <3

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Ps. Syksy on täällä – Anna ihosi hehkua Saaren Taika -tuotteilla!

Syksyn erikoistarjous – Valitse parhaat tuotteet syksyiseen ihonhoitoon, nyt -15% koodilla: SYYS-ALE-9-23

Alekoodin voi käyttää kerran / tilaaja ja se on voimassa 31.12.23 asti.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 803 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

Syksyinen hemmotteluhetki kotona

Haluatko hemmotella itseäsi ja kumppaniasi/kaveriasi kotona, lue vinkit!

Syksy on täydellistä aikaa pysähtyä, rentoutua ja hemmotella itseään ja läheisiään. Kun ulkona tuulee ja sataa, mikä olisikaan parempaa kuin sytyttää kynttilöitä, laittaa rentouttavaa musiikkia soimaan ja nauttia spa-hetkestä oman kodin lämmössä.

Saaren Taian legendaarinen Teepuushampoo nyt nestemäisenä & alekoodi!

Koska oma elämäni olisi todella hirvittävää puolessa päivässä rasvoittuvien hiusteni ja kutisevan päänahkani kanssa, ilman kehittämääni Teepuu palashampoota, olen 100% vakuuttunut, että tämä uusi nestemäinen Teepuu shampoo tulee olemaan paras ja ikiaikainen suosikkini for ever!

Kesän 2023 suosituimmat postaukset

Kesä 2023 oli täynnä unohtumattomia hetkiä, ja blogini heijasteli tätä innostusta. Nyt, kun syksy on saapunumassa ja kesä on jäämässä taakse, on täydellinen aika katsahtaa taaksepäin ja muistella niitä postauksia, jotka keräsivät eniten huomiota ja inspiroivat lukijoitani.

%d bloggaajaa tykkää tästä: