Kesän 2023 suosituimmat postaukset

Kesä 2023 oli täynnä unohtumattomia hetkiä, ja blogini heijasteli tätä innostusta. Nyt, kun syksy on saapunumassa ja kesä on jäämässä taakse, on täydellinen aika katsahtaa taaksepäin ja muistella niitä postauksia, jotka keräsivät eniten huomiota ja inspiroivat lukijoitani.

Katsaus menneeseen kesään

Syksyn lehdet alkavat pian varista puista ja viileämmät tuulet puhaltavat, mutta mielessäni elää vielä muistoja kuluneesta kesästä. Kesä 2023 oli täynnä unohtumattomia hetkiä, ja blogini heijasteli tätä innostusta.

Nyt, kun syksy on saapumassa ja kesä on jäämässä taakse, on täydellinen aika katsahtaa taaksepäin ja muistella niitä postauksia, jotka keräsivät eniten huomiota ja inspiroivat lukijoitani.

Tässä artikkelissa sukellamme kesän 2023 suosituimpiin postauksiin ja palautamme mieleen ne hetket, jotka tekivät kesästä erityisen.

TÄYDELLINEN KANTARELLIKASTIKE, SEKÄ PARHAAT KANTARELLIPAIKAT!

Kruunaa ateriasi täydellisellä kantarellikastikkeella! Tämä ohje vie sinut herkulliselle matkalle syksyiseen metsään ja sen aarteisiin. Vinkit parhaimpiin kantarellipaikkoihin!

Täydellinen kantarellikastike, sekä parhaat kantarellipaikat!

UUNISSA PAAHDETUT PARMESAANIPERUNAT, SOMESSA VIRAALINA TRENDAAVA OHJE

Juuri mikään ei maistu niin täydelliseltä, kuin uunissa rapeaksi paahdetut parmesaanilla kuorrutetut uudet perunat! Tämä helppo ja herkullinen lisuke sopii moneen eri ateriaan ja on niin aikuisten kuin lastenkin suosikki Ei siis ihme, että se trendaa tällä hetkellä somessakin viraalina!

UNELMIEN LOMALUKSUS: MITEN OSTIMME HULPPEAN HUVILAN, MUTTA KAIKKI MENI TÄYSIN PIELEEN!

Miten ostimme hulppean huvilan, mutta kaikki meni täysin pieleen!
Kun epäonni koittaa, kutsumme sitä Saaren Taika kiroukseksi. Jos et siis ole aiemmin seurannut blogiani, niin tässä lyhyesti: Olen rutiköyhistä oloista kotoisin olevan entinen narkkari ja rikollinen, joka perusti Saaren Taika luonnonkosmetiikkamerkin, joka on tällä hetkellä yksi Suomen parhaiten menestyvistä brändeistä omassa kokoluokassaan.

Ekat yöt uudessa mökissämme ja kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen

RAPARPERI-SITRUUNA JUOMA SIKEN RESEPTISTÄ

Jo useana kesänä on lempijuomani ollut Sikke Sumarin reseptistä mukailtu raparperi-sitruuna juoma. Siken versiosta tulee hiukan liian suuri määrä meidän jääkaappiin ja lisäksi se on myös hieman liian kirpeä meidän makuun, joten olen hieman muuttanut ainesten määriä ja onnistunut saamaan tästä samaan aikaan raikkaan, että makean ja lapsillekin maistuvan pirteän kesäjuoman!

raparperi sitruuna mainio kesäjuoma

NÄÄDÄN KARKOTUS RAKENNUKSISTA KOTIKONSTEIN – YKSI LUONNOLLINEN AINE TEHOAA!

Näädän karkotus rakennuksista kotikonstein. Tästä on nyt tasan 4 viikkoa aikaa, eikä näätää ole sen koommin näkynyt. Toivottavasti tämä luonnollinen tapa karkottaa näätä osoittautuu pysyväksi konstiksi, eikä muihin keinoihin tarvitse sen suhteen turvautua.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY
Näädän karkotus rakennuksista kotikonstein - tämä keino tehoaa!

SUOLASAIPPUALLA KUIVAT IHONYPYT JA HIENHAJU POIS

Itselläni kainaloiden kuorinta edellispäivänä Särkisalon suolasaippualla vaikutti jo heti hienhajun ”miedontumiseen”, eli se voimakkain tunkkainen pistävä tuoksu on nyt poissa, onneksi!

Säännöllisellä suolasaippuan käytöllä voin vielä vähentää deodorantin käyttöä, mikä on ihan tervetullut juttu herkälle iholleni, johon näin kesäkuumalla kehittyy helposti myös hikinäppyjä, etenkin kainaloiden alueelle!

Suolasaippualla kuivat ihonypyt ja hienhaju pois

PAKSUMMAT JA PIDEMMÄT HIUKSET ROSMARIINIÖLJYN AVULLA? DIY ITSE TEHTY ROSMARIINIÖLJY HIUKSILLE

Paksummat ja pidemmät hiukset rosmariiniöljyn avulla? DIY itse tehty rosmariiniöljy hiuksille.
Tutkin useampaa tiedejulkaisua, jossa oli havaittu, että rosmariiniöljyn käyttö hiustenlähdöstä kärsivillä oli tuottanut merkittäviä tuloksia, joten halusin kokeilla tätä omiin ohuisiin hiuksiini.

Rosmariiniöljy hiuksille

Tämä blogikirjoitus on jokakesäinen suosikki:

TEIN ITSE LUONNOLLISEN PUNKKIKARKOTTEEN

Punkkeja täällä on runsain määrin ja pahimmillaan koirista sai noukkia useita pelkästään yhden pissareissun jäljiltä! Punkkisuihkeeni on ollut käytössämme nyt 3 kesää…

Tee-itse punkkikarkote punkkisuihke

RASVOITTUVAT HIUKSET, KUINKA PÄÄSIN EROON IKÄVÄSTÄ VAIVASTA!

Hiusten värjääminen ja hiuslakan liikakäyttö ”auttoi” asiaan jonkun verran, sillä mitä huonommassa kunnossa hiukseni olivat, sen vähemmän niiden liikarasvoittuminen näkyi. Siksi saatoin useasti blondata hiuksia ihan vaan siksi, että ne menisivät huonompaan kuntoon. 

Rasvoittuvat hiukset, kuinka pääsin eroon ikävästä vaivasta!

Vaikka syksyn viileät tuulet tuovat mukanaan uusia seikkailuja ja kokemuksia, kesän 2023 lämpimät muistot jää sydämeeni ikuisiksi ajoiksi. Ne postaukset ja hetket, jotka koin, muistuttaa minua siitä, kuinka arvokkaita kokemuksemme ovat. Kun käännämme katseemme tulevaan, otamme mukaamme inspiraation ja ilon, jonka tämä kesä meille tarjosi <3

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Ps. Syksy on täällä – Anna ihosi hehkua Saaren Taika -tuotteilla!

Syksyn erikoistarjous – Valitse parhaat tuotteet syksyiseen ihonhoitoon, nyt -15% koodilla: SYYS-ALE-9-23

Alekoodin voi käyttää kerran / tilaaja ja se on voimassa 31.12.23 asti.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.