Valmistusohjeet:
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Vatkaa pehmeä voi, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää kananmuna ja sekoita hyvin.
- Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja ripaus suolaa.
- Lisää jauhoseos voi-sokeriseokseen ja sekoita taikinaksi.
- Painele noin puolet taikinasta voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Sekoita tuoreet marjat perunajauhojen ja sokerin kanssa.
- Levitä marjaseos piirakkapohjan päälle.
- Murenna loput taikinasta marjojen päälle muruseokseksi.
- Paista piirakkaa uunin keskitasolla noin 25–30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
- Anna piirakan jäähtyä ennen tarjoilua.
Valmistusaika: Noin 45 minuuttia
Annosmäärä: Riittää noin 6-8 hengelle