Päätettiin kokeilla meidän taannoin tekemän munattoman makaronilaatikon reseptiä kanaversiona ja tuli jälleen todella hyvä pastaruoka! Tässä siis sinullekin jakoon herkullisen kana-feta pastan resepti, johon on käytetty myös Koskenlaskijajuustoa 🙂
Kana-fetapasta Koskenlaskija-juustolla ja yrttikermalla
Tarvitset:
Rummo pastaa
400g hunajamarinoituja kanansuikaleita
1 pkt fetaa
2 dl lempi yrttikermaa
Yksi paketti voimakasta Koskenlaskijajuustoa
Ketsuppia
Mustapippuria
Basilikaa
Thai Sweet Chili kastiketta
Lisää vettä, ripaus suolaa ja pieni loraus oliiviöljyä kattilaan ja kiehauta. Laita Rummo-pasta veteen kiehumaan.
Paista kanasuikaleet ja mausta ne pippurilla ja basilikalla.
Pilko sekaan fetajuusto kuutioina, Koskenlaskija viipaleina, lisää joukkoon yrittikerma ja sekoita lämmöllä, kunnes juustot ovat sulaneet.
Mausta vielä Tha Sweet Chili -kastikkeella ja ketsupilla, ja anna hautua lämmöllä jonkin aikaa.
Kun pasta on kypsää, valuta se ja kaada vuokaan.
Kaada kastike pastan päälle, sekoita ja laita vuoka uuniin 225 asteeseen, kunnes pinnalla näkyy rapsakoita Rummoja.
Tarjoile salaatin ja raikkaan juoman kanssa!