Juustoiset naudanliha Quesadillat – Nopea meksikolaisruoka (n. 30min.)

Tervehdys arvoisa lukijani!
Tänään teki mieli kokata jotakin aivan uutta ja etsin käsiini tämän herkullisen meksikolaisen Quesadilla ohjeen joka on paitsi nopea, myös herkullinen!
Tarvitset:
400g naudan jauhelihaa
Suolaa
Pippuria
Valkosipulia joko 2 kynttä tai rouheena
1:n sipulin
1 purkki Tacokastiketta
1/2 dl tomaattipyrettä
1 purkki mustia papuja
2 avokadoa (esikypsää)
Tuoretta korianteria
4 tortillalättyä
Cheddarjuustoa raasteena
Dippaamiseen tai päälle:
1 lime viipaloituna
1 purkki kermaviili
Paistamiseen öljyä
Aloita ruskistamalla jauhelihaa pannulla ja mauste se suolalla ja pippurilla. Annostele sekaan silputtu valkosipuli (2 kynttä, tai rouhetta), pilkottu sipuli ja hauduta muutama minuutti. Lisää sekaan Tacokastike ja tomaattipyre sekä ruokalusikallinen vettä. Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua taas pari minuuttia jonka jälkeen poista pannu lämmöltä ja kaavi avokadot joukkoon, lisää revitty korianteri ja sekoita.
Lorauta toiseen pannuun tilkka öljyä ja laita tortillalettu pannulle. Täytä toiselle puolelle juustoraastetta, jauheliha”mössöä” ja päälle vielä kerros juustoraastetta ja taita toinen puoli kanneksi. Paista kummaltakin puolelta kunnes juusto on sulanut, nosta lautaselle ja tarjoile kermaviilin ja limen kanssa.
Vinkki: Lusikoi kermaviiliä Quesadillan päälle ja purista hiukan limen mehua mukaan 🙂
Ohje oli helppo, nopea ja todella herkullinen! Tulemme varmasti tekemään tätä toistekin! Kiitos, että luit, palataan taas 🙂