Jouluja on monenlaisia, oon onnellinen, että nyt on tällainen

Jouluja on monenlaisia, oon onnellinen, että nyt on tällainen

Moikka taas pitkästä aikaa!

Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja pian hiljennytään vuoden ihanimman päivän viettoon, nimittäin joulun <3

Joulu on ihanaa aikaa, kun on hiljaista ja erityisesti nyt, kun saatiin jo jouluksi luntakin!

Jouluja on niin monenlaisia. Eilen siivotessa muistin, että joskus 15-16 vuotta sitten jouluna makasin äidin sohvalla heroiinin vierotusoireista kippeenä. Tänä vuonna mulla on vihdoin niin iso keittiö, että mä saan olla meidän perinteisen perhejoulun järjestäjä, jonka luokse kaikki läheisimmät sukulaiset tulevat.

Mä olen jo saanut isäni tädiltään perinnöksi saamansa keittiön pidennettävän pöydän muutama vuosi sitten. Sen pöydän ääressä ollaan syöty muistamani jokainen jouluateria. Nyt pöytä on ollut mulla jo muutaman vuoden, mutta koskaan aiemmin mulla ei ole ollut sen kokoista keittiötä jonne me kaikki oltais kerralla mahduttu 😀

Nyt vihdoin on tilaa ja äiti vihdoin luovutti joulun järjestämisen vastuun mulle.

Olenkin koittanut valoilla ja jouluasetelmilla saada oikeanlaista tunnelmaa aikaan ja eilen vielä käytiin ostamassa lisää jouluvaloja ja terassille jouluasetelma.

Vielä on jouluruokaostokset tekemättä, kinkku sentäs on haettu Perniön Saunapalvista. Joulusiivouskin on tekemättä. Eilen tosin saatiin jo meidän kaikki matot makkarista vietyä vaatehuoneeseen, kun ensin oltiin järjestetty vaatehuonetta vähäsen 😀 Meillä on siis edelleen muuttosäkkejä ja -laatikoita kaikki nurkat täynnä, kun ei olla ehditty yhtään niitäkään katsoa. Nyt on tuotanto seis ja kauppa kiinni ja vihdoin miehelläkin on aikaa tehdä hiukan viimeisiä muutto- ja remppahommia!

Saaren Taian jälleenmyyjäkauppa kun seuraavaksi aukeaa, onkin siellä tuhottomasti uutta ja yllättävää jälleenmyyjillemme! Tyttäreni ideoimasta Kålsjö sarjasta on kaksi ekaa tuotetta nähnyt jo päivänvalon ja tuotteet myytiin meidän jm-kaupasta loppuun noin tunnissa, ihan kuten arvasinkin ja miksikäs ei, juuri eilen pesin taas tuolla ylellisellä Kokos – Kookossaippualla käteni ja kyllä sen vaahto on niin kermaista ja ihanaa, melkeni tunsin itseni kuninkaalliseksi! Ja se tuoksu <3 Kukapa ei rakastaisi ihanaa kookoksen tuoksua!

Sarjan muita tuotteita ovat kaksi ihanaa huulivoidetta; Körsbär ja Honung, sekä ihania nestesaippuoita, joista totean sen verran, että jälleen huomaa miten vedellä laimennettu tuote on ”epäriittoisampaa” kuin laimentamaton! Kålsjö nestesaippualla saa kädet puhtaaksi ja runsaan vaahdon aikaan ihan alle puolella ”pruuttauksella” kun marketti-nestesaippuoita saa ”pruutata 2-3 ”pruuttausta” saman tuloksen aikaansaamiseksi! Varmasti vähän sama tilanne pyykkietikoillakin. Saaren Taiasta riittää jopa 1/2 lusikallista, kun kilpailijoiden vedellä laimentamia tarttee jopa puoli DESIÄ!

Eilen jo sain tehdäkin ihania tuotekuvia Kålsjölle ja tässä pari. Harmi juttu, että en ole löytänyt tuoreita kirsikoita täältä mistään 🙁

Kålsjö sarja on aitoa luxusta vaativamman käyttäjän makuun. Sen kauniit ja koristeelliset artesaanisaippuat pakataan niin, että saippuan voi ihan suoraan ostamisen jälkeen antaa lahjaksi ilman erillistä lahjapakkausta tai -paperia <3 Saippuat ovat 99% luonnollisia, 100% vegaanisia ja allergeenittomia ja tuotteesta riippuen noin 70-90% luomua. Raaka-aineina on käytetty vain parhaimpia ja laadukkaimpia aineita! Myös valmistusmenetelmä on hiottu ravintoaineiden säilymisen kannalta ääreensä, eli kuten esim Niloticasheasta sanotaan, että sen valmistuksessa ei käytetä kuumennusta, eikä kemikaaleja. Samalla valmistusmenetelmällä on oma sheavoimme aina valmistettu. Siksipä Saaren Taian sheavoide saakin varmaan aina niin paljon kehuja iho-ongelmien hoidossa! Nyt olemme vielä kehittäneet valmistusmenetelmäämme ravintoaineita ajatellen paremmaksi ja sheavoissa onkin jäljellä entistä enemmän iholle tärkeitä hoitavia ja parantavia ainesosia.

Toki myös valmistus kestää silloin hieman kauemmin, mutta lopputulos on tärkein meille ja siksi uskon, että hiukan kalliimmasta hinnasta huolimatta ihmiset haluavat itselleen aidosti laadukkaan ja hoitavan tuotteen ”turhakkeen” sijaan 🙂 Ihan kuten ruuassakin. Laadukkaampi maksaa, mutta antaa enemmän ravintoarvoa ja on terveellisempää kuin halvemmalla tuotettu.

Täällä Taikatehtaassa suunnitellut ja valmistetut tuotteet tekevät sen minkä lupaavat ja siitä on todisteena kymmenet ellei jopa sadat viestit ja kuvat, joissa tuotteidemme käyttäjät kiittelevät vihdoin löytäneensä jopa vuosia piinanneisiin iho-ongelmiin avun kemikaalittomasti meidän tuotteillamme <3 Se on maailman mahtavin tunne, kun olet voinut auttaa jotakuta ja vieläpä myrkyttömästi!

Saaren Taialta itseltäänkin on luvassa seuraavalle vuodelle paljon, paljon uudistuksia! Saaren Taika kokee täydellisen brändiuudistuksen, joka olisi määrä julkistaa ihan lähiaikoina. Brändiuudistuksen toteutti Pohjoismaissa hyvin tunnettu bränditoimisto, jonka vankkaa osaamista on skandinaaviseen makuun iskevä toteutus, sekä korkean laadun takaavat yhteistyökumppanit.

Uudistus tuo mukanaan koko joukon uusia premiumluokan kosmetiikkatuotteita, kuten kasvavan Saaren Taian Luxus Spa -sarjan, sekä vaativaankin makuun sopivat ekokotituotteet.

Olen aika intona tästä uudistuksesta, joka tuo Saaren Taialle paitsi yhtenäisen ilmeen, nostaa sen myös pois keskitason tuotteiden kategoriasta ylös premiumtuotteiden sarjaan <3

Mainos
Saaren Taika® - Aidosti ekologista!
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat
Verkkokaupat on merkattu sinisellä.

Tätä silmällä pitäen olenkin opiskellut illat läpeensä erilaisten ainesosien käyttäytymistä, jotta saan parhaimman hyödyn raaka-aineidemme hoitavista ominaisuuksista säilytettyä. Olen myös metsästänyt erilaisia premiumluokan raaka-aineita, suunnitellut reseptejä, valmistanut ja testannut. Osaa tuotteista on päässyt myös ulkopuolisetkin testaamaan ja palaute on ollut odotettua, eli tuotteet ovat olleet erittäin toimivia ja korkealaatuisia <3 Kiitos kaikille testaajille, jotka ovat ilmoittautuneet meille ja laittaneet kokemuksiaan tuotteidemme käytöstä <3

Alla kerron parin tärkeimmän raaka-aineemme ominaisuuksista, jotta ymmärrätte miksi ne ovat parempia kuin muut.

Aivan kuten ruokatuotteissa puhtaat, ekologiset, vegaaniset raaka-aineemme vaikuttavat tuotteiden laatuun. Ne eivät sisällä kemiallisia jäänteitä jotka voivat ärsyttää ihoa ja mahdollisesti olla vahingollisia elimistöllemme pitkällä tähtäimellä. Uskomme vahvasti parhaiden mahdollisten raaka-aineiden käyttöön tuotteissamme. Ihosi imee itseensä kaiken, joten noudatamme samaa ajattelua kuin jos kyseessä olisi hyvinvointiin vaikuttava ruokavalio. Täällä omassa kosmetiikkakeittiössämme syntyvät kaikki Saaren Taika® tuotteiden ideat, täällä testaamme ja kehitämme reseptejämme ja tuotteitamme. Jotkut resepteistämme ovat tuhansia vuosia vanhoja. Suurena inspiraation lähteenä meille ovat vanhan ajan yksinkertaiset vinkit ja viisaudet, meri ja saariston henkeäsalpaavan kaunis luonto.

Kasvatamme omat tyrnipensaamme, joiden lehtiä ja marjoja käytämme kosmetiikkatuotteidemme raaka-aineina.

Tyrnipensaat kasvavat omassa puutarhassamme täysin luonnonmukaisesti ilman lannotteita ja tuholaismyrkkyjä. Keräämme syksyllä käsin tyrnin marjat ja lehdet talteen.

Tyrni on luonnonvaraisista marjoista ravintorikkain ja se sisältää runsaasti A, C- ja E-vitamiineja, flavonoideja, antioksidantteja sekä hyödyllisiä rasvahappoja.

Tyrnin lehdissä on ravintoaineita jopa marjaakin enemmän ja lehdistä valmistetulla uutteella onkin voimakas antibakteerinen vaikutus, jonka tiedetään lievittävän kipuja, nopeuttavan arpien ja haavojen paranemista sekä auttavan taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan. Tyrninlehtiuute helpottaa myös kihtiä, reumaa ja palovammoja.

Yksi valmistamiemme artesaanisaippuoiden pääraaka-aineista on GMO-vapaa ja luomulaatuinen Extra-virgin oliiviöljy.

Extra-virgin oliiviöljy valmistetaan kemikaalittomalla kylmäpuristusmenetelmällä oliivin ensimmäisestä puristuksesta.

Extra-virgin oliiviöljy on oliiviöljyistä korkealaatuisin ja se sisältää runsaasti parantavia vitamiineja ja antioksidantteja. Nämä antioksidantit auttavat ihoasi taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, joita kohtaat päivittäin ruuan, ilmansaasteiden torjunta-aineiden ja runsaasti kemikaaleja sisältävien kosmetiikkatuotteiden kautta.

Sheapähkinän tärkeät ravinteet!

Käytämme tuotteidemme yhtenä tärkeänä ja hoitavana raaka-aineena 100% puhdasta ja puhdistamatonta ghanalaista Sheavoita. Soil Associationin sertifioima luomu Sheavoimme on ghanalaisen naistenosuuskunnan käsin valmistamaa. Mitä vähemmän puhdistettua Sheavoi on, sitä pehmeämpää on sen tekstuuri ja sen enemmän se sisältää iholle tärkeitä hoitavia ainesosia. Puhdistamaton luomu Sheavoi tuoksuu voimakkaan pähkinäiselle ja se sisältää kaikki Sheapähkinän tärkeät ravinteet! Sheavoimme sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja. Se ravitsee ihoasi tehokkaasti ja auttaa sitä säilyttämään kosteustasapainonsa, sekä taistelussa ikääntymistä vastaan.

Yksi tärkeimmistä seikoista, kun valitaan toimivaa Sheavoidetta iholle on selvittää onko Sheavoi puhdistamatonta. Mikäli haluat eniten ihoa hoitavaa ja ravitsevaa tehoa voiteeltasi on valintasi puhdas ja puhdistamaton Shea. Kannattaa kiinnittää huomiota myös Sheavoiteen valmistusmenetelmiin. Sheavoin lämmittäminen yli tietyn pisteen saa sen menettämään suurimman osan sen tehokkaista ja terapeuttisista komponenteista, jotka ovat läsnä raa’assa Sheavoissa. Saaren Taika kosmetiikassa Sheavoin käyttäminen mahdollisimman vähän käsiteltynä onkin yksi tärkeimmistä seikoista valmistusmenetelmissämme, siksi Saaren Taika sheavoiteet ovatkin markkinoiden tehokkaimpia ja luonnollisimpia.

Sheavoin tuotannon eettisyys on meille myös erittäin tärkeässä asemassa. Siksi olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme toimittajan, joka tekee tiivistä yhteistyötä paikallisen naisorganisaation kanssa ja auttaa heidän kotiseutuaan mm. turvaamalla kyläläisten mahdollisuuden puhtaaseen juomaveteen.

Olemme löytäneet koko joukon muitakin erittäin paljon ihon terveyttä tukevia uusia raaka-aineita, joita käytämme joko uusiin tuotteisiimme tai joita lisäämme jo olemassa oleviin tuotteisiimme. Julkistan näitä uusia ja uudistuneita tuotteitamme tässä jonkin ajan päästä, kun aika on niille valmis!

Niin kuin kirjoitin, olen todella innoissani kaikesta uudesta mitä Saaren Taika on saanut kokea tässä viime aikoina ja odotan innolla hetkeä jolloin saan luvan julkistaa kaikki uudet jutut teille!

Ps. Se ällö hellan alaluukku on vihdoin siivottu! Olen vältellyt asiaa koko muuton ajan, mutta nyt oli pakko tarttua ”taisteluliemeen”, kuten yksi Saaren Taika siivoussaippuan käyttäjä kirjoitti, eli suihkaus Saaren Taikaa ja pinttynyt rasva on poissa! Luulen, että tätä talossa ollutta hellaa ei ole kukaan pessyt vuosiin??

Ei tarvittu hinkkaamista, ei jynssäämistä. Suihkaus Saaren Taika siivoussaippuan raasteesta tehtyä 100% biohajoavaa ja myrkytöntä siivoussuihketta, noin puolen minuutin vaikutusaika ja pyyhintä kostealla mikrokuituliinalla ja tässä tulos:

Ei myrkkyjä hengitykseen, ei myrkkyjä viemäriin <3 Saaren Taika. Se vaan on paras!

Tässä muuten linkki tyttäreni verkkokauppaan mistä saa jo ostaa Kålsjötä 💖 https://dreamyink.myshopify.com2 thoughts on “Jouluja on monenlaisia, oon onnellinen, että nyt on tällainen”

  • Hienoa, että huumeet ei enää koukuta. Tykkäsin, että teidän valikoimsassa on mm. biohajoavaa ja myrkytöntä siivoussuihketta 🙂 Ja hei, voisin olla kisassa myös mukana 😉

Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: