Ihon kuivaharjaus – Miksi sinun pitäisi aloittaa heti

Ihon kuivaharjaus – Miksi sinun pitäisi aloittaa heti
Ensinnäkin, se on luonnollinen tapa poistaa kuollutta ihosolukkoa ja parantaa ihon verenkiertoa, mikä voi auttaa saavuttamaan terveemmän ja kirkkaamman ihon ilman kemikaaleja tai muita lisäaineita. Toiseksi, ihon kuivaharjaus on edullinen ja helppo menetelmä, jota voi tehdä kotona ilman erityisiä laitteita tai tuotteita.

Olet varmasti törmännyt ihon kuivaharjaus -termiin, mutta oletko koskaan kokeillut sitä?

Itse kuivaihoisena ja atoopikkona voin suositella kuivaharjausta, sillä se silottaa karheita ihon kohtia sekä edesauttaa kosteuttavien voiteiden imeytymiostä, jolloin ihoni on silkkisen sileän tuntuinen!

Blogin lopusta löydät linkin Saaren Taika Shopin kuivaharjaus tarvikkeisiin!

Mikä ihon kuivaharjaus on?

Ihon kuivaharjaus on kauneudenhoidollinen menetelmä, jossa käytetään kuivaa harjaa hieromaan ihoa kevyesti ennalta määrätyssä järjestyksessä.

Tämä menetelmä auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa, parantamaan ihon verenkiertoa, stimuloimaan imunestekiertoa ja edistämään ihon uusiutumista.

Ihon kuivaharjaus on suositeltavaa tehdä ennen suihkua tai kylvyn yhteydessä, jolloin iho on puhdas ja kuiva.

Harjauksen jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja sileältä. Ihon kuivaharjaus on helppo lisätä osaksi päivittäistä kauneudenhoidon rutiinia.

Miksi ihon kuivaharjaus on hyväksi iholle?

Ihon kuivaharjaus on hyödyllistä iholle monesta syystä. Ensinnäkin, se auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja kuivaa ihoa, jolloin iho näyttää heleämmältä ja pehmeämmältä.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kuivaharjaus myös parantaa verenkiertoa ja auttaa stimuloimaan imunestekiertoa, mikä edistää kuona-aineiden poistumista kehosta.

Lisäksi kuivaharjaus auttaa avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia ja voi vähentämää selluliitin esiintymistä.

Yhdessä nämä edut tekevät ihon kuivaharjauksesta loistavan tavan parantaa ihon terveyttä ja ulkonäköä.

Mitä tarvitset aloittaaksesi ihon kuivaharjauksen?

Ihon kuivaharjaukseen tarvitset vain sopivan kokoisen ja laadukkaan kuivaharjan, kuten Saaren Taika sarjan luonnollisen kuivaharjan. Harjan tulisi olla luonnonharjaksilla varustettu ja sen harjasten tulisi olla tarpeeksi napakoita, jotta ne pystyvät hieromaan ihoa tehokkaasti. 

Kuinka usein ihon kuivaharjaus tulisi tehdä?

Ihon kuivaharjausta suositellaan muutaman kerran viikossa, riippuen ihon kunnosta ja herkkyydestä.

On tärkeää kuunnella omaa kehoa ja ihon reaktioita harjauksen jälkeen, jotta voi säätää harjauskertojen määrää tarpeen mukaan. Liian usein toistettuna kuivaharjaus voi aiheuttaa ihon ärsytystä ja kuivumista.

Mikä on oikea tapa tehdä ihon kuivaharjaus?

Ihon kuivaharjaus tehdään yleensä seuraavasti:

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY
 1. Aloita kuivaharjaus aina puhtaalla ja kuivalla iholla.
 2. Käytä kuivaharjaukseen tarkoitettua harjaa tai kinnasta, joka on valmistettu luonnonkuiduista.
 3. Aloita harjaaminen jaloista ja liiku kohti sydäntä. Tee pitkiä ja kevyitä vetoja, vältä kovaa painamista.
 4. Harjaa ihoa pyörivin liikkein vatsasta ja selästä. Vältä kuitenkin herkkien alueiden, kuten kasvojen, harjaamista.
 5. Pese harja tai kinnas jokaisen käyttökerran jälkeen saippualla ja vedellä. Anna sen kuivua ilmavasti seuraavaan käyttökertaan asti.

Kuivaharjausta voi tehdä kerran päivässä, mieluiten aamulla ennen suihkua tai kylpyä. Muista kuitenkin, että kuivaharjaus ei sovi kaikille ihotyypeille, joten jos sinulla on herkkä tai ärtynyt iho, kannattaa keskustella asiasta ensin lääkärin tai kosmetologin kanssa.

Mitkä ovat ihon kuivaharjauksen erilaiset hyödyt?

Ihon kuivaharjauksella on useita erilaisia ​​hyötyjä:

 1. Kuolleen ihosolukon poistaminen: Kuivaharjaus auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja, mikä auttaa pitämään ihon pehmeänä ja sileänä.

 2. Verenkierron parantaminen: Harjaus auttaa parantamaan verenkiertoa ihon pinnalla, mikä voi auttaa ihoa näyttämään terveemmältä ja elinvoimaisemmalta.

 3. Selluliitin vähentäminen: Joidenkin tutkimusten mukaan ihon kuivaharjaus voi auttaa vähentämään selluliitin esiintymistä.

 4. Ihohuokosten puhdistaminen: Kuivaharjaus auttaa avaamaan tukkeutuneita huokosia ja puhdistamaan niitä, mikä auttaa ehkäisemään ihon tulehduksia ja aknea.

 5. Rentoutuminen: Ihoa harjatessa voi myös rentoutua ja saada aikaan mielihyvän tunteen, joka auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että ihon kuivaharjauksen vaikutukset voivat vaihdella henkilökohtaisesti, ja jokaisen on löydettävä oma tapa, joka sopii hänen iholleen ja tarpeilleen parhaiten.

Mikä on ihon kuivaharjauksen vaikutus ihon terveyteen?

Ihon kuivaharjauksella on monia positiivisia vaikutuksia ihon terveydelle. Se voi auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja, edistää verenkiertoa, vähentää selluliittia ja parantaa ihon ulkonäköä.

Lisäksi se voi auttaa avamaan tukkeutuneita huokosia ja ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja.

Säännöllinen ihon kuivaharjaus voi myös auttaa parantamaan ihon elastisuutta ja antamaan sille terveen hehkun.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että ihon kuivaharjaus ei ole ihmelääke kaikkiin ihon ongelmiin, ja että sen tulisi aina olla osa laajempaa ihonhoitorutiinia.

Mitkä ovat ihon kuivaharjauksen edut verrattuna muihin ihonhoitomenetelmiin?

Ihon kuivaharjauksella on useita etuja verrattuna muihin ihonhoitomenetelmiin.

Ensinnäkin, se on luonnollinen tapa poistaa kuollutta ihosolukkoa ja parantaa ihon verenkiertoa, mikä voi auttaa saavuttamaan terveemmän ja kirkkaamman ihon ilman kemikaaleja tai muita lisäaineita.

Toiseksi, ihon kuivaharjaus on edullinen ja helppo menetelmä, jota voi tehdä kotona ilman erityisiä laitteita tai tuotteita.

Kolmanneksi, ihon kuivaharjauksella on myös rentouttava vaikutus ja se voi auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan unen laatua.

Lopuksi, ihon kuivaharjaus voi auttaa parantamaan muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä, mikä tarkoittaa, että ne voivat olla tehokkaampia.

Mitä pitää ottaa huomioon ennen kuin aloitat ihon kuivaharjauksen?

Ennen ihon kuivaharjauksen aloittamista on tärkeää huomioida muutamia asioita:

 1. Varmista, että iho on terve eikä siinä ole haavoja tai ärsytystä.
 2. Valitse sopiva harja, joka sopii ihosi herkkyydelle ja tarpeille.
 3. Vältä harjaamasta ihoa liian voimakkaasti, sillä se voi aiheuttaa ärsytystä tai jopa vaurioita iholle.
 4. Kosteuta iho huolellisesti harjauksen jälkeen ja käytä tarvittaessa kosteuttavia voiteita tai öljyjä.
 5. Aloita varovasti ja lisää harjauskertojen määrää vähitellen, jotta iho voi sopeutua harjaukseen.

Mitkä ovat yleisimmät virheet, joita ihmiset tekevät ihon kuivaharjauksessa?

Tässä muutamia yleisiä virheitä, joita ihmiset tekevät ihon kuivaharjauksessa:

 1. Liian voimakas paine: Liian voimakas paine ihon kuivaharjauksessa voi vahingoittaa ihoa ja aiheuttaa punoitusta, ärsytystä tai jopa verenvuotoa.

 2. Liian kova harja: Liian kova harja voi myös vahingoittaa ihoa, joten on tärkeää käyttää sopivan kovaa harjaa, joka ei ole liian karkea.

 3. Liian usein harjaus: Vaikka ihon kuivaharjaus onkin hyväksi iholle, liian usein harjaus voi olla haitallista. 

 4. Harjaaminen kuivalta iholta: Ihon kuivaharjaus tulee tehdä kuivalle iholle, mutta jos iho on liian kuiva tai ärtyneenä, se voi olla epämukavaa tai jopa kivuliasta.

 5. Harjaaminen infektoituneelta alueelta: Infektoituneelta tai tulehtuneelta alueelta ei tule harjata ihoa, sillä se voi levittää infektiota tai pahentaa tilannetta.

On tärkeää olla varovainen ja hellävarainen ihon kuivaharjauksen suorittamisessa ja välttää yllä mainittuja virheitä.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: