Moikka moi ihana lukijani!

Talviselle iholle kehitetty ylellinen Luxus Spa saippua on nyt ollut käytössämme lomamme ajan, eli noin viikon verran ja sen teho ihon kosteuttajana on yllättänyt sekä minut, että mieheni!

Kehittäessäni tätä saippuaa oli mielessäni syksyn kylmät viimat ja talven pakkasilmat. Itselläni silloin usein etenkin kasvojen iho kiristelee ja kasvojen rasvaaminen onkin päivittäinen välttämättömyys!

Mieheni sen sijaan rasvaa jos muistaa ja alla kaksi verrokkikuvaa rasvaamattomista kasvoista. Vasen kuva on otettu, kun mieheni käytti pesussa tätä uutta Luxus Spa saippuaa ja oikeanpuoleisessa kuvassa hän pesi tavallisella suihkugeelillä.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Kuten kuvista näkyy, on oikean kuvan otsa ja poskipäät kuivat ja iho hieman “paperimainen” ehkä jopa hieman hilseilevä.

Vasemmassa kuvassa iho on selvästi kimmoisampi ja kosteutettu.

Mitään muita tuotteita ei ollut käytetty kasvoille. Eron huomaa selvästi!

Iholle kimmoisuutta antava Saaren Taika Luksus Spa Saippua tekee minkä lupaa!

Itse olen huomannut Luxus Spa saippuan kosteuttavuuden parhaiten kasvojen lisäksi käsivarsissa ja jaloissa. Normaalisti tarvitsen kylmien säiden alkaessa voidetta kasvoille, kyynerpäihin, olkavarsiin, sääriin ja jalanpohjiin. Luxus Spa saippuaa käyttäessä tarvitsen ainoastaan ohuelti voidetta kasvoille, ei minnekään muualle!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Saippuan kehitystyö osui siis maaliin ja vaikka siitä sen sisältämien runsaiden ja tehokkaiden ainesosien vuoksi tulee hieman hintavampi saippua, on sen teho sen arvoinen 💖

Luxus Spa saippua on kehitetty suojaamaan ihoa syksyn ja talven aiheuttamia ulkoisia rasituksia, kuten kylmyyttä, tuulta ja pakkasta vastaan.

Sen sisältämät ainesosat auttavat ihoasi säilyttämään kimmoisuutensa ja kosteustasapainonsa erityisesti kylminä vuodenaikoina, jolloin iho normaalisti kaipaa hieman enemmän kosteutusta.

Saippuan sisältämä auringonkukkaöljy on erittäin tehokas kosteuttaja, joka lisäksi hoitaa ihoasi hellävaraisesti.
Kookosöljy toimii tehokkaana puhdistajana. Se antaa saippualle runsaan ja pehmeän vaahdon.
Rapsiöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja on erittäin tehokas kosteuttamaan ihoa. Rapsiöljyn antama vaahto on kermaista ja kuohkeaa.
Avokadoöljy sisältää paljon mm. A, B, D ja E-vitamiineja, sekä aminohappoja, jonka vuoksi se sopii erittäin hyvin mm. ikääntyvän ihon hoitoon.
Sheavoi antaa saippualle lisää luksusta. Sheavoi sisältää paljon vitamiineja ja rasvahappoja. Se on erittäin tehokas kosteuttaja, joka hoitaa ihoa hellävaraisesti.
Manteliöljy sisältää runsaasti A, D ja E-vitamiineja, sekä rasvahappoja. Se kosteuttaa tehokkaasti ihoa antaen sille pehmeyttä ja kimmoisuutta.
Merisuola auttaa ihoa säilyttämään sen kosteustasapainon sitomalla kosteutta iholle. Merisuolasaippua vähentää ihon rasvaamisen tarvetta sekä ehkäisee mm. hienhajua ja näppyjä.
Karpalojauhe sisältää runsaasti B3, B5 ja C-vitamiineja, jotka auttavat mm. kollageenin tuotannossa, sekä ehkäisemään mm. aknea. Karpalojauhe suojaa ihoa kylmän ilman aiheuttamaa rasitusta vastaan.
Appelsiinin eteerinen öljy tekee saippuasta antiseptisen ja raikkaan.
Patsulin eteerinen öljy on antibakteerinen ainesosa, joka myös deodoroi hajuja. Se auttaa ehkäisemään mm. aknea, ihon hilseilyä, tulehduksia ja ekseemaa.
Santelipuun eteerinen öljy on antibakteerinen ainesosa, joka samalla rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Se auttaa arpikudosten paranemisessa, sekä lievittää jännitystä ja stressiä.

Iholle kimmoisuutta antava Saaren Taika Luksus Spa Saippua tekee minkä lupaa!
Luxus Spa saippua on parhaillaan jälleenmyyjien (6kpl) testattavana ja tulee lähiaikoina myyntiin 😊 Ei varmaan yllätä jos kerron, että olen aika innoissani tästä saippuasta!

Kiitos, että luit! Jatketaan taas ensikerralla 😊

Author

Johanna Amnelin -Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto -Suorittaa parhaillaan luonnonkosmetiikan tuotekehittäjän tutkintoa Johanna on taiteellista sukua sekä äitinsä, että isänsä puolelta ja onkin taiteillut niin kynän, pensselin, kameran kuin tietokoneenkin avulla. Johannan valokuvia on kutsuttu näyttelyihin aina Sveitsiin ja Lontooseen saakka, lisäksi amerikkalaisen countrytähden Waylon Jennigsin tyttärenpoika, Struggle Jennings on käyttänyt Johannan kuvia usein blogeissaan. Koulutukseltaan hän on tuotekehittäjä, mutta ammatiltaan taivaanrannan maalari CV

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: