Ihanaa! Kurjenpoikanen on sittenkin elossa! Iltakävely Punassuolla.

Ihanaa! Kurjenpoikanen on sittenkin elossa! Iltakävely Punassuolla.

No heippatirallaa taas ihana lukijani!

Ihania uutisia heti alkuun! Olinkohan kertonutkaan, että kurkiperhe tästä viereiseltä pelloltamme näyttäytyi pitkään vain kahden kurjen voimin ja olimme mieheni kanssa jo surreet kurjenpoikasen mahdollista kohtaloa? Tänään saimme ilouutisen, kun kuultuani taas kurkien iltahuudon hiippailin kamerani kanssa lähemmäs ja mikä ihana yllätys siellä odottikaan! Kurkia oli kuin olikin kolme! Poikaselle ei ollutkaan käynyt mitään vaikka olimme jo piktään niin pahoin pelänneet! Mieheni nimittäin kuuli eräs ilta kovaa kurkien hätääntynyttä huutoa ja sen jälkeen yli viikkoon kurjet näyttäytyivät vain kahdestaan. Olimme varmoja, että kettu tai ilves oli siepannut poikasin, mutta onneksemme olimme väärässä!

Myöhemmin illalla oli kaurisperhe samassa paikassa ruokailemassa <3 Kolmas kauris jäi kuvan ulkopuolelle, koska oli sen verran kauempana muista 🙂

Käväisimme myös iltakävelyllä Punassuolla ihastelemassa kanervien kauniin rauhoittavaa kukintaa <3

Syksyn pikkuhiljaa saapuminen alkaa jo näkymään luonnossa..

Tällainen siivekäs ihastutti meitä pitkoksilla. Se oli aika pieni kokoinen, mutten tiedä mikä lintu mahtoi olla kyseessä?

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Kotimatkalla poikkesin auringonkukkapellolla ottamassa pari kuvaa 🙂

Kylläpäs tuntui taas ihanalle päästä kävelemään ja kuvailemaan! Kesä on kulunut pääosin niin kovin väsyneenä, ettei ole ollut voimia oikein mihinkään 🙁

Kotipihallamme punaista kasviloistoa:

Haluatko muuten lukaista papukaijoistamme? Kirjoitin niistä lyhyesti Saaren Taian blogiin, kun tein lintutarvikkeiden myrkyttömän puhdistuksen tänään Saaren Taian Siivoussaippualla:

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Kiitos, että luit. Ihanaa iltaa sinulle!