Ihanaa! Kurjenpoikanen on sittenkin elossa! Iltakävely Punassuolla.

No heippatirallaa taas ihana lukijani!

Ihania uutisia heti alkuun! Olinkohan kertonutkaan, että kurkiperhe tästä viereiseltä pelloltamme näyttäytyi pitkään vain kahden kurjen voimin ja olimme mieheni kanssa jo surreet kurjenpoikasen mahdollista kohtaloa? Tänään saimme ilouutisen, kun kuultuani taas kurkien iltahuudon hiippailin kamerani kanssa lähemmäs ja mikä ihana yllätys siellä odottikaan! Kurkia oli kuin olikin kolme! Poikaselle ei ollutkaan käynyt mitään vaikka olimme jo piktään niin pahoin pelänneet! Mieheni nimittäin kuuli eräs ilta kovaa kurkien hätääntynyttä huutoa ja sen jälkeen yli viikkoon kurjet näyttäytyivät vain kahdestaan. Olimme varmoja, että kettu tai ilves oli siepannut poikasin, mutta onneksemme olimme väärässä!

Myöhemmin illalla oli kaurisperhe samassa paikassa ruokailemassa <3 Kolmas kauris jäi kuvan ulkopuolelle, koska oli sen verran kauempana muista 🙂

Käväisimme myös iltakävelyllä Punassuolla ihastelemassa kanervien kauniin rauhoittavaa kukintaa <3

Syksyn pikkuhiljaa saapuminen alkaa jo näkymään luonnossa..

Tällainen siivekäs ihastutti meitä pitkoksilla. Se oli aika pieni kokoinen, mutten tiedä mikä lintu mahtoi olla kyseessä?

Kotimatkalla poikkesin auringonkukkapellolla ottamassa pari kuvaa 🙂

Kylläpäs tuntui taas ihanalle päästä kävelemään ja kuvailemaan! Kesä on kulunut pääosin niin kovin väsyneenä, ettei ole ollut voimia oikein mihinkään 🙁

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kotipihallamme punaista kasviloistoa:

Haluatko muuten lukaista papukaijoistamme? Kirjoitin niistä lyhyesti Saaren Taian blogiin, kun tein lintutarvikkeiden myrkyttömän puhdistuksen tänään Saaren Taian Siivoussaippualla:

Kiitos, että luit. Ihanaa iltaa sinulle!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

2 vastausta

  1. Kyllä Suomen luonto on monipuolinen ja mieltä virkistävä. Upea kurkiperhe 😍

    1. Kiitos kommentista <3 Olen samaa mieltä kanssasi 🙂 Kurkiperhe on todella ihana, kivaa seurata kun asuvat tässä ihan vieressä 😀

Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d