Ihana rentouttava päiväkävely Hangossa sekä pohdintaa ongelmaisen ihon hoidosta Saaren Taika tuotteilla.

Ihana rentouttava päiväkävely Hangossa sekä pohdintaa ongelmaisen ihon hoidosta Saaren Taika tuotteilla.

Heippa hei ihana lukijani!

Aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja kevät on puhjennut ihanan raikkaaseen vihreyteensä! Mikäpä olisikaan rentouttavampaa kuin käydä rauhoittavalla päiväkävelyllä upeissa merellisissä maisemissa!

Tällä kertaa ajattelimme käydä katsomassa Hangon hiidenkirnuja sekä nauttia samalla upeista maisemista!

Hankoniemellä on paljon nähtävää. Tänään löysimme myös Varisniemen linnoituksen 😊

Aamulla pakatessani tilauksia pohdin jälleen Saaren Taika tuotteita, niiden hintoja sekä ihon hoitavuutta. Tuossa talvellahan meillä muuttui muutama tuote ja joitakin jäi myös pois jatkuvasta tuotannosta. Muuttuneita olivat mm. Särkisalon- ja Saariston suolasaippuat. Aluksi saimme raakaakin noottia Saariston suolasaippuan hinnasta, joka nousi aika rajusti johtuen siitä, että saippua sisältää nykyään erittäin laadukasta ja eniten mineraaleja sisältävää Kuolleenmeren suolaa. Tuohan ei ole suinkaan suola halvimmasta päästä, mutta sen hoitavuus iholle on myös aivan toista luokkaa kuin minkään muun suolan!

Muutos tottakai pelotti, etenkin noiden palautteiden jälkeen. Ja kun myöhemmin julkaisimme uudistuneen Särkisalon suolasaippuan, joka sisältää nykyisin Himalajansuolaa, joka sekin on iholle todella mahtava tuote, ajattelimme, että jätetään meidän kuluttajille tällainen edukkaampi ns. sisäänheittotuote. Eli tuote joka hinnallaan mahdollisesti houkuttaisi ostamaan sitten muutakin.

Aiemmin meidän toiseksi myydyin suolasaippuamme Särkisalo, joka nykyään on myös edullisin suolasaippuamme, on yllättäin tippunut myyntitilastojen hännille ja kalliiksi haukuttu Saaristo on nykyään toiseksi myydyin suolasaippuamme! Saariston ihohyödyt ovatkin vertaansa vailla!

Saman havainnon tein myös Manteliöjy sheavoiteen kanssa. Kun otimme sen ajoittaisesti takaisin tuotantoon, jätimme sen myös ns. sisäänheittotuotteeksi ja annoimme hinnan olla edukkaampi. Voide on meidän tappiollisin tuotteemme ja siitä ei käteen jää itselle mitään muuta kuin tekemisen ilo 🙂 Yllättäin senkin suosio on laskenut ja myydyimpiä ovat voiteet, joissa on erityisiä ainesosia ongelmaiholle, mutta joiden hinta on niiden vuoksi myös hieman korkeampi.

Tulenkin näistä havainnoista sellaiseen johtopäätelmään, että valtaosa asiakkaistamme on iho-ongelmaisia, kuten itsekin ja etsivät päivittäiseen käyttöönsä tuotetta joka oikeasti helpottaa oireita ja tekee arjessa elämisestä mielekkäämpää. Tässä kohtaa Saaren Taika tuotteet pesevät edullisemmat vastaavat mennen tullen eikä siinä kohtaa katsota välttämättä hintaa, jos jokin tuote oikeasti auttaa vaikeaan ja pitkään vaivanneeseen ongelmaan!

Toki on myös asiakkaita, joilla on ns. normaali iho, jonka kanssa ei ole suurempia ongelmia. Mikäli asiakas ei etsi erityistä luksusta ihonhoidolleen, käy hänelle mainiosti myös muiden valmistajien halvat perustuotteet.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

He taas, jotka ovat päätyneet Saaren Taika tuotteita käyttämään, ovat huomanneet, että Saaren Taika tuotteet ovat tehokkaampia kuin monet muut. Useilla meidän tuotteita käyttävillä on vähintäänkin kuivuuteen taipuvainen iho, useilla on atooppinen iho, todella monilla asiakkaistamme on ruusufinni-iho, useilla myös, kuten itselläni on voimakasta hikoilua, näppyjä, ihottumaa jne.

Saamamme palautteen perusteella Saaren Taika tuotteilla ongelmat ovat suurimmalla osalla radikaalisti vähentyneet ja monilla parantuneet ihan kokonaankin. Siinä on ero Saaren Taika tuotteen ja halvan tuotteen välillä.

Ja sanoohan sen nyt järkikin, että jos tuote X ja tuote Y ovat samanlaisia, mutta toisella puolet halvempi hinta niin jostainhan se säästö on revitty 😁 Useimmiten se on raaka-aineiden laatu kuten tiedämme esim. oliiviöljyistä, joissa halvimmissa saattaa olla muitakin öljyjä seassa. Tai sitten raaka-aineiden tuotannon eettisyys/kestävyys tai muut vastaavat ”huononnukset”, joilla hinta saadaan alas.

Sellaista siis pohdin taas aamutuimaan ja olen todella kiitollinen ja tyytyväinen, että tuotteidemme saama palaute on niin mahtavaa! Kiitos siis juuri Sinulle, joka olet ilostuttanut päivääni ihanalla palautteella 💞😊

Kiitos, että luit 😊 Huomasin muuten, että meillä ei taidakaan Tammisaaressa olla jälleenmyyjää, eli jos tunnet jonkun söpön pienen hoitolan tai lahjakaupan niin vinkkaahan heille Saaren Taiasta 😘

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Tutustu tehokkaaseen ja luonnolliseen Saaren Taikaan: