Ihana rentouttava päiväkävely Hangossa sekä pohdintaa ongelmaisen ihon hoidosta Saaren Taika tuotteilla.

Heippa hei ihana lukijani!

Aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja kevät on puhjennut ihanan raikkaaseen vihreyteensä! Mikäpä olisikaan rentouttavampaa kuin käydä rauhoittavalla päiväkävelyllä upeissa merellisissä maisemissa!

Tällä kertaa ajattelimme käydä katsomassa Hangon hiidenkirnuja sekä nauttia samalla upeista maisemista!

Hankoniemellä on paljon nähtävää. Tänään löysimme myös Varisniemen linnoituksen 😊

Aamulla pakatessani tilauksia pohdin jälleen Saaren Taika tuotteita, niiden hintoja sekä ihon hoitavuutta. Tuossa talvellahan meillä muuttui muutama tuote ja joitakin jäi myös pois jatkuvasta tuotannosta. Muuttuneita olivat mm. Särkisalon- ja Saariston suolasaippuat. Aluksi saimme raakaakin noottia Saariston suolasaippuan hinnasta, joka nousi aika rajusti johtuen siitä, että saippua sisältää nykyään erittäin laadukasta ja eniten mineraaleja sisältävää Kuolleenmeren suolaa. Tuohan ei ole suinkaan suola halvimmasta päästä, mutta sen hoitavuus iholle on myös aivan toista luokkaa kuin minkään muun suolan!

Muutos tottakai pelotti, etenkin noiden palautteiden jälkeen. Ja kun myöhemmin julkaisimme uudistuneen Särkisalon suolasaippuan, joka sisältää nykyisin Himalajansuolaa, joka sekin on iholle todella mahtava tuote, ajattelimme, että jätetään meidän kuluttajille tällainen edukkaampi ns. sisäänheittotuote. Eli tuote joka hinnallaan mahdollisesti houkuttaisi ostamaan sitten muutakin.

Aiemmin meidän toiseksi myydyin suolasaippuamme Särkisalo, joka nykyään on myös edullisin suolasaippuamme, on yllättäin tippunut myyntitilastojen hännille ja kalliiksi haukuttu Saaristo on nykyään toiseksi myydyin suolasaippuamme! Saariston ihohyödyt ovatkin vertaansa vailla!

Saman havainnon tein myös Manteliöjy sheavoiteen kanssa. Kun otimme sen ajoittaisesti takaisin tuotantoon, jätimme sen myös ns. sisäänheittotuotteeksi ja annoimme hinnan olla edukkaampi. Voide on meidän tappiollisin tuotteemme ja siitä ei käteen jää itselle mitään muuta kuin tekemisen ilo 🙂 Yllättäin senkin suosio on laskenut ja myydyimpiä ovat voiteet, joissa on erityisiä ainesosia ongelmaiholle, mutta joiden hinta on niiden vuoksi myös hieman korkeampi.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Tulenkin näistä havainnoista sellaiseen johtopäätelmään, että valtaosa asiakkaistamme on iho-ongelmaisia, kuten itsekin ja etsivät päivittäiseen käyttöönsä tuotetta joka oikeasti helpottaa oireita ja tekee arjessa elämisestä mielekkäämpää. Tässä kohtaa Saaren Taika tuotteet pesevät edullisemmat vastaavat mennen tullen eikä siinä kohtaa katsota välttämättä hintaa, jos jokin tuote oikeasti auttaa vaikeaan ja pitkään vaivanneeseen ongelmaan!

Toki on myös asiakkaita, joilla on ns. normaali iho, jonka kanssa ei ole suurempia ongelmia. Mikäli asiakas ei etsi erityistä luksusta ihonhoidolleen, käy hänelle mainiosti myös muiden valmistajien halvat perustuotteet.

He taas, jotka ovat päätyneet Saaren Taika tuotteita käyttämään, ovat huomanneet, että Saaren Taika tuotteet ovat tehokkaampia kuin monet muut. Useilla meidän tuotteita käyttävillä on vähintäänkin kuivuuteen taipuvainen iho, useilla on atooppinen iho, todella monilla asiakkaistamme on ruusufinni-iho, useilla myös, kuten itselläni on voimakasta hikoilua, näppyjä, ihottumaa jne.

Saamamme palautteen perusteella Saaren Taika tuotteilla ongelmat ovat suurimmalla osalla radikaalisti vähentyneet ja monilla parantuneet ihan kokonaankin. Siinä on ero Saaren Taika tuotteen ja halvan tuotteen välillä.

Ja sanoohan sen nyt järkikin, että jos tuote X ja tuote Y ovat samanlaisia, mutta toisella puolet halvempi hinta niin jostainhan se säästö on revitty 😁 Useimmiten se on raaka-aineiden laatu kuten tiedämme esim. oliiviöljyistä, joissa halvimmissa saattaa olla muitakin öljyjä seassa. Tai sitten raaka-aineiden tuotannon eettisyys/kestävyys tai muut vastaavat “huononnukset”, joilla hinta saadaan alas.

Sellaista siis pohdin taas aamutuimaan ja olen todella kiitollinen ja tyytyväinen, että tuotteidemme saama palaute on niin mahtavaa! Kiitos siis juuri Sinulle, joka olet ilostuttanut päivääni ihanalla palautteella 💞😊

Kiitos, että luit 😊 Huomasin muuten, että meillä ei taidakaan Tammisaaressa olla jälleenmyyjää, eli jos tunnet jonkun söpön pienen hoitolan tai lahjakaupan niin vinkkaahan heille Saaren Taiasta 😘

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Tutustu tehokkaaseen ja luonnolliseen Saaren Taikaan:

https://www.saarentaika.com/saaren-taika-apu-iho-ongelmiin-lue-kayttajien-kertomuksia/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.