Ihana kevätpäivä mökillä

IHANA KEVÄTPÄIVÄ MÖKILLÄ
Kipaistiin aamulla Tammisaaren Tokmannilla ja nappasin mukaani kolme murattia ja pari narsissia, joilla piristin yläterassia ennen kuin pelargonit uskaltaa nostaa ulos.

Myrsky on alkanut pikkuhiljaa laantua ja vaikka kylmä tuuli käy edelleen idästä, on ulkona jo vähän paremmin tarkentunut olla!

Kipaistiin aamulla Tammisaaren Tokmannilla ja nappasin mukaani kolme murattia ja pari narsissia, joilla piristin yläterassia ennen kuin pelargonit uskaltaa nostaa ulos.

En muistanutkaan, että mulla oli noin nättejä kukkapurkkeja täällä mökillä, jos olisin muistanut, olisin kantanut Tokmannilta mukanani paljon enemmän kukkia 😀

narsissi ruukussa
kolme murattia

Vielä oli vähän turhan kylmä ryhtyä puuharhakalusteita pesemään talven jäljiltä, mutta seuraavalla kerralla varaan mukaan juuriharjan ja siivoussaippuan, ja hoidan nyt sammaloituneet puiset terassikalusteemme jälleen valkoisiksi!

Siitä olen onnellinen, että siivoussaippuamme ei aiheuta pieneliöille ja vesistöille haittaa, koska tuossa alaterassilla, kun pesee, esimerkiksi noita terassikalusteita, niin siitä on hyvin lyhyt matka veteen ja olisi todella hirvittävää jos tällaisesta arkisesta puutarhakalusteiden pesemisestä aiheutuisi ympäristölle haittaa.

Ja tänne ylös talolle jos noita alkaisi roudaamaan, niin kyllä olisi sydän ja keuhkot koetuksella 😀 

Mökillä on kyllä niin ihanaa! Toivottavasti saisimme ensi viikolla jo laiturin paikoilleen ja pääsisimme pian jo uimaan!

Meillä on ihana saunamökki ihan tuossa rannassa, jossa on puusaunan lisäksi pieni saunatupa ja iso terassi. Sauna, kunon vieressä, voi uidakin vähän kylmemmässä vdessä 😀

Siellä rannassa tulee kesäisin oleiltua todella paljon, joko vapaalla tai töitä tehden. Monet tuotekuvammekin on tuolta otettu!

Tänään tuli joutsenet, heti kun jäät olivat lähteneet kokonaan. Pesä niillä on tuossa meidän viereisessä kaislikossa ja nyt, kun kaislat eivät vielä ole kunnolla kasvaneet, näkyy niiden pesä tänne yläterassillemme oikein hyvin. 

saunamökki
joutsenet

Näin, ei kai tässä taas muuta tällä kertaa! 

Nyt kantsii käydä katsomassa Saaren Taika Shopissa, sillä meillä on siellä paljon upeita uutuuksia ja paljon mahtavia tarjouksia, jopa 70%!

Ja tässä vielä blogini lukijoille oma alekoodi, jolla saa 20% koko valikoimasta. Koodi on: KOTISAARESSA-4gvrr

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.