Ihana kevätpäivä mökillä

Ihana kevätpäivä mökillä

Myrsky on alkanut pikkuhiljaa laantua ja vaikka kylmä tuuli käy edelleen idästä, on ulkona jo vähän paremmin tarkentunut olla!

Kipaistiin aamulla Tammisaaren Tokmannilla ja nappasin mukaani kolme murattia ja pari narsissia, joilla piristin yläterassia ennen kuin pelargonit uskaltaa nostaa ulos.

En muistanutkaan, että mulla oli noin nättejä kukkapurkkeja täällä mökillä, jos olisin muistanut, olisin kantanut Tokmannilta mukanani paljon enemmän kukkia 😀

narsissi ruukussa
kolme murattia

Vielä oli vähän turhan kylmä ryhtyä puuharhakalusteita pesemään talven jäljiltä, mutta seuraavalla kerralla varaan mukaan juuriharjan ja siivoussaippuan, ja hoidan nyt sammaloituneet puiset terassikalusteemme jälleen valkoisiksi!

Siitä olen onnellinen, että siivoussaippuamme ei aiheuta pieneliöille ja vesistöille haittaa, koska tuossa alaterassilla, kun pesee, esimerkiksi noita terassikalusteita, niin siitä on hyvin lyhyt matka veteen ja olisi todella hirvittävää jos tällaisesta arkisesta puutarhakalusteiden pesemisestä aiheutuisi ympäristölle haittaa.

Ja tänne ylös talolle jos noita alkaisi roudaamaan, niin kyllä olisi sydän ja keuhkot koetuksella 😀 

Mökillä on kyllä niin ihanaa! Toivottavasti saisimme ensi viikolla jo laiturin paikoilleen ja pääsisimme pian jo uimaan!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Meillä on ihana saunamökki ihan tuossa rannassa, jossa on puusaunan lisäksi pieni saunatupa ja iso terassi. Sauna, kunon vieressä, voi uidakin vähän kylmemmässä vdessä 😀

Siellä rannassa tulee kesäisin oleiltua todella paljon, joko vapaalla tai töitä tehden. Monet tuotekuvammekin on tuolta otettu!

Tänään tuli joutsenet, heti kun jäät olivat lähteneet kokonaan. Pesä niillä on tuossa meidän viereisessä kaislikossa ja nyt, kun kaislat eivät vielä ole kunnolla kasvaneet, näkyy niiden pesä tänne yläterassillemme oikein hyvin. 

saunamökki
joutsenet

Näin, ei kai tässä taas muuta tällä kertaa! 

Nyt kantsii käydä katsomassa Saaren Taika Shopissa, sillä meillä on siellä paljon upeita uutuuksia ja paljon mahtavia tarjouksia, jopa 70%!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Ja tässä vielä blogini lukijoille oma alekoodi, jolla saa 20% koko valikoimasta. Koodi on: KOTISAARESSA-4gvrr