Ihana kevätpäivä mökillä

IHANA KEVÄTPÄIVÄ MÖKILLÄ
Kipaistiin aamulla Tammisaaren Tokmannilla ja nappasin mukaani kolme murattia ja pari narsissia, joilla piristin yläterassia ennen kuin pelargonit uskaltaa nostaa ulos.

Myrsky on alkanut pikkuhiljaa laantua ja vaikka kylmä tuuli käy edelleen idästä, on ulkona jo vähän paremmin tarkentunut olla!

Kipaistiin aamulla Tammisaaren Tokmannilla ja nappasin mukaani kolme murattia ja pari narsissia, joilla piristin yläterassia ennen kuin pelargonit uskaltaa nostaa ulos.

En muistanutkaan, että mulla oli noin nättejä kukkapurkkeja täällä mökillä, jos olisin muistanut, olisin kantanut Tokmannilta mukanani paljon enemmän kukkia 😀

narsissi ruukussa
kolme murattia

Vielä oli vähän turhan kylmä ryhtyä puuharhakalusteita pesemään talven jäljiltä, mutta seuraavalla kerralla varaan mukaan juuriharjan ja siivoussaippuan, ja hoidan nyt sammaloituneet puiset terassikalusteemme jälleen valkoisiksi!

Siitä olen onnellinen, että siivoussaippuamme ei aiheuta pieneliöille ja vesistöille haittaa, koska tuossa alaterassilla, kun pesee, esimerkiksi noita terassikalusteita, niin siitä on hyvin lyhyt matka veteen ja olisi todella hirvittävää jos tällaisesta arkisesta puutarhakalusteiden pesemisestä aiheutuisi ympäristölle haittaa.

Ja tänne ylös talolle jos noita alkaisi roudaamaan, niin kyllä olisi sydän ja keuhkot koetuksella 😀 

Mökillä on kyllä niin ihanaa! Toivottavasti saisimme ensi viikolla jo laiturin paikoilleen ja pääsisimme pian jo uimaan!

Meillä on ihana saunamökki ihan tuossa rannassa, jossa on puusaunan lisäksi pieni saunatupa ja iso terassi. Sauna, kunon vieressä, voi uidakin vähän kylmemmässä vdessä 😀

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Siellä rannassa tulee kesäisin oleiltua todella paljon, joko vapaalla tai töitä tehden. Monet tuotekuvammekin on tuolta otettu!

Tänään tuli joutsenet, heti kun jäät olivat lähteneet kokonaan. Pesä niillä on tuossa meidän viereisessä kaislikossa ja nyt, kun kaislat eivät vielä ole kunnolla kasvaneet, näkyy niiden pesä tänne yläterassillemme oikein hyvin. 

saunamökki
joutsenet

Näin, ei kai tässä taas muuta tällä kertaa! 

Nyt kantsii käydä katsomassa Saaren Taika Shopissa, sillä meillä on siellä paljon upeita uutuuksia ja paljon mahtavia tarjouksia, jopa 70%!

Ja tässä vielä blogini lukijoille oma alekoodi, jolla saa 20% koko valikoimasta. Koodi on: KOTISAARESSA-4gvrr

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: