Ihana kevätpäivä ja pari sanaa tuotekopioista

Moikka moi arvoisa lukijani!

Tänään on ihana päivä! Aurinko paistaa, kevät on ovella ja mikä parasta; mun mies ei enää joudu viikonloppuisin töihin! Hän nimittäin on Saaren Taialla nyt tuotevastaavana töissä, eli vastaa sekä voiteiden, että pyykkietikoiden tuotannosta. Se taas tarkoittaa, että meillä on vihdoin ja viimein neljän vuoden yhteiselon jälkeen ekoja kertoja koko viikonloput perheen kesken, tällaista herkkua ei vuorotyöperheissä aina päästä kokemaan ja meidän yhteiset viikonloput voikin koko neljän vuoden ajalta laskea yhteen meidän kummakin sormilla, se ei ole paljoa n. 1500 päivästä. No, nyt se on toistaiseksi ohi ja toivon totta totisesti, että näin voisi jatkua mahdollisimman pitkään!

Vaan mikään ei elämässä ole varmaa, muuta kuin epävarma ja etenkin tällä alalla, jossa kilpailu on todella kovaa! Uusia pyykkietikan- ja saippuan valmistajia tippuu markkinoille kuin sieniä sateella ja multa onkin kysytty jo muutamaan kertaan, että mitä mieltä olen näistä uusista valmistajista, joita on tulossa markkinoille? Mä olen sitä mieltä, että joka kilpailusta suuttuu, on väärällä alalla 😀

Kilpailu on kuluttajalle hyväksi, koska kuluttajille jää varaa valita mikä tuote sopii heidän tarpeisiinsa tai heidän periaatteisiinsa parhaiten. Alkuhuuman jälkeen tuotteiden kysyntä tasaantuu ja parhaat menestyvät. Jos mun tuotteet ei sitten kuulu niihin menestyjiin, niin mun on joko kehitettävä tuotteita tai vaihdettava alaa 😀

Uskon , että kuluttajat huomaavat kokeiltuaan eri tuotteita, että mikä on se paras ja käyttävät sitä 🙂

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Saaren Taialla on hyvä ideologia josta monet tykkäävät, lisäksi Saaren Taian avoimuus niin ainesosissa, valmistusprosesseissa kuin valmistustiloissakin on saanut paljon kiitosta ja uskon, että läpinäkyvyydellä päästään paljon pidemmälle, kuin salaisilla ja salaperäisillä menetelmillä (kopioi toki tämäkin idea 😀 ). Toki tässä on tullut huomattua, että tuotteita on suoraan aika röyhkeästi kopioitu, niin ulkonäön kuin reseptienkin osalta, mutta se vaan tarkoittaa, että meillä on näköjään markkinoiden parhaat tuotteet 😀

Kuluttajat ovat kyllä sen verran valveutuneita tänäpäivänä, että osaavat lukea ainesosaluettelon ja ehkäpä jättävät ne kopiot kaupan hyllyille. Kopiokissoilla, kun ei ole mennyt aikaa eikä vaivaa reseptiensä tutkiskeluun ja suunnitteluun, eikä tuote välttämättä ole niin täysi kopio, että sillä olisi alkuperäisen reseptin terveyshyötyjä tai hoitavuutta, meillä Saaren Taiassa tuotteet on ensisijaisesti itselleni suunniteltuja, Kamomillashea on esimerkiksi ihottumaan testattu ja kutinan esto- sekä rikkoutuneen ihon hoito pääosassa suunniteltu. Myös saippuoissa esim. teepuusaippua on tarkkaan suunniteltu ehkäisemään kutinaa ja muita iho-oireita, tällaisia vaikutuksia kopioissa on mahdotonta jäljitellä 😀

Niin, siinäpä se päivän asia tuli sanottua, tai kirjoitettua. Nyt mä lähden aamupalalle ja sitten mennään koko perhe kylpylään viettämään rentouttavaa kevätpäivää <3 Kiitos, että luit ja käythän tutustumassa meidän ihaniin Saaren Taikoihin <3

Kaikki tuotteemme ovat 100% luonnollisista raaka-aineista käsin valmistettuja.
Tuotteidemme jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.
Tuotteemme eivät sisällä keinotekoisia ainesosia, väriaineita, hajusteita eikä lisäaineita.
Tuotteemme ovat sekä ihmisille, että luonnolle täysin vaarattomia.
Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia.
Käytämme tuotteissamme vain kasviperäisiä raaka-aineita.
Emme testaa tuotteitamme eläimillä, emmekä käytä eläimillä testattuja raaka-aineita.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.