Ihana kevätpäivä ja pari sanaa tuotekopioista

Moikka moi arvoisa lukijani!

Tänään on ihana päivä! Aurinko paistaa, kevät on ovella ja mikä parasta; mun mies ei enää joudu viikonloppuisin töihin! Hän nimittäin on Saaren Taialla nyt tuotevastaavana töissä, eli vastaa sekä voiteiden, että pyykkietikoiden tuotannosta. Se taas tarkoittaa, että meillä on vihdoin ja viimein neljän vuoden yhteiselon jälkeen ekoja kertoja koko viikonloput perheen kesken, tällaista herkkua ei vuorotyöperheissä aina päästä kokemaan ja meidän yhteiset viikonloput voikin koko neljän vuoden ajalta laskea yhteen meidän kummakin sormilla, se ei ole paljoa n. 1500 päivästä. No, nyt se on toistaiseksi ohi ja toivon totta totisesti, että näin voisi jatkua mahdollisimman pitkään!

Vaan mikään ei elämässä ole varmaa, muuta kuin epävarma ja etenkin tällä alalla, jossa kilpailu on todella kovaa! Uusia pyykkietikan- ja saippuan valmistajia tippuu markkinoille kuin sieniä sateella ja multa onkin kysytty jo muutamaan kertaan, että mitä mieltä olen näistä uusista valmistajista, joita on tulossa markkinoille? Mä olen sitä mieltä, että joka kilpailusta suuttuu, on väärällä alalla 😀

Kilpailu on kuluttajalle hyväksi, koska kuluttajille jää varaa valita mikä tuote sopii heidän tarpeisiinsa tai heidän periaatteisiinsa parhaiten. Alkuhuuman jälkeen tuotteiden kysyntä tasaantuu ja parhaat menestyvät. Jos mun tuotteet ei sitten kuulu niihin menestyjiin, niin mun on joko kehitettävä tuotteita tai vaihdettava alaa 😀

Uskon , että kuluttajat huomaavat kokeiltuaan eri tuotteita, että mikä on se paras ja käyttävät sitä 🙂

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Saaren Taialla on hyvä ideologia josta monet tykkäävät, lisäksi Saaren Taian avoimuus niin ainesosissa, valmistusprosesseissa kuin valmistustiloissakin on saanut paljon kiitosta ja uskon, että läpinäkyvyydellä päästään paljon pidemmälle, kuin salaisilla ja salaperäisillä menetelmillä (kopioi toki tämäkin idea 😀 ). Toki tässä on tullut huomattua, että tuotteita on suoraan aika röyhkeästi kopioitu, niin ulkonäön kuin reseptienkin osalta, mutta se vaan tarkoittaa, että meillä on näköjään markkinoiden parhaat tuotteet 😀

Kuluttajat ovat kyllä sen verran valveutuneita tänäpäivänä, että osaavat lukea ainesosaluettelon ja ehkäpä jättävät ne kopiot kaupan hyllyille. Kopiokissoilla, kun ei ole mennyt aikaa eikä vaivaa reseptiensä tutkiskeluun ja suunnitteluun, eikä tuote välttämättä ole niin täysi kopio, että sillä olisi alkuperäisen reseptin terveyshyötyjä tai hoitavuutta, meillä Saaren Taiassa tuotteet on ensisijaisesti itselleni suunniteltuja, Kamomillashea on esimerkiksi ihottumaan testattu ja kutinan esto- sekä rikkoutuneen ihon hoito pääosassa suunniteltu. Myös saippuoissa esim. teepuusaippua on tarkkaan suunniteltu ehkäisemään kutinaa ja muita iho-oireita, tällaisia vaikutuksia kopioissa on mahdotonta jäljitellä 😀

Niin, siinäpä se päivän asia tuli sanottua, tai kirjoitettua. Nyt mä lähden aamupalalle ja sitten mennään koko perhe kylpylään viettämään rentouttavaa kevätpäivää <3 Kiitos, että luit ja käythän tutustumassa meidän ihaniin Saaren Taikoihin <3

Kaikki tuotteemme ovat 100% luonnollisista raaka-aineista käsin valmistettuja.
Tuotteidemme jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.
Tuotteemme eivät sisällä keinotekoisia ainesosia, väriaineita, hajusteita eikä lisäaineita.
Tuotteemme ovat sekä ihmisille, että luonnolle täysin vaarattomia.
Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia.
Käytämme tuotteissamme vain kasviperäisiä raaka-aineita.
Emme testaa tuotteitamme eläimillä, emmekä käytä eläimillä testattuja raaka-aineita.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 803 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

Syksyinen hemmotteluhetki kotona

Haluatko hemmotella itseäsi ja kumppaniasi/kaveriasi kotona, lue vinkit!

Syksy on täydellistä aikaa pysähtyä, rentoutua ja hemmotella itseään ja läheisiään. Kun ulkona tuulee ja sataa, mikä olisikaan parempaa kuin sytyttää kynttilöitä, laittaa rentouttavaa musiikkia soimaan ja nauttia spa-hetkestä oman kodin lämmössä.

Saaren Taian legendaarinen Teepuushampoo nyt nestemäisenä & alekoodi!

Koska oma elämäni olisi todella hirvittävää puolessa päivässä rasvoittuvien hiusteni ja kutisevan päänahkani kanssa, ilman kehittämääni Teepuu palashampoota, olen 100% vakuuttunut, että tämä uusi nestemäinen Teepuu shampoo tulee olemaan paras ja ikiaikainen suosikkini for ever!

Kesän 2023 suosituimmat postaukset

Kesä 2023 oli täynnä unohtumattomia hetkiä, ja blogini heijasteli tätä innostusta. Nyt, kun syksy on saapunumassa ja kesä on jäämässä taakse, on täydellinen aika katsahtaa taaksepäin ja muistella niitä postauksia, jotka keräsivät eniten huomiota ja inspiroivat lukijoitani.

%d bloggaajaa tykkää tästä: