Moikka taas ihana lukijani!

Vitsit, tänään on ollut aivan ihana päivä! Aurinko on paistanut lämpimästi ja ollaan saatu paljon aikaan! Posteljooni toi useita paketteja istutettavaa, niin Saaren Taian nettopositiivisuus projektiinkin, kuin myös raaka-aineiksi joskus mahdollisesti päätyviäkin ja olen ahkerasti istutellut osan jo puutarhaamme 🙂

Tänään julkaisimme myös uuden kesädeomme. Kesädeo siksi, että suunnittelin siitä aavistuksen jämäkämmän kuin aiemmat Saaren taika deot, koska tykkään itse ainakin fillaroidessa esim. uimaan pitää deot ynnä muut kassissa ja mikään ei ole ällöttävämpää kuin kannen välistä kassiin vuotava voidedeo! 

Deo on ehtinyt jo saada testaajilta loistavat kehut, jotka voit lukea Saaren Taian blogista, mutta kopsaan lyhyet lainaukset myös alle:

Oon nyt n. 2 vko käyttänyt tuota tehodödöä, eikä ole pettänyt kertaakaan! Levitän aamuisin pestyihin kainaloihin ja pitää tuoksut loitolla pitkälle iltaan, vaikka muoden voidedödöjen kanssa on hyvä jos edes työpäivää (8h) on hajut pysyneet poissa.”

Tähän dödöön ihastui myös esikoispoikani. Herra 14v on myös käyttänyt dödöä koska tykästyi tuoksuun, eli varsin unisex tuote tämä! ”

Tyrnideo on ollut minulla kovassa käytössä puutarhatöissä, siivouksessa, muutoissa, lenkillä, töissä… Ulkolämpötilan ollessa korkeimmillaan +22. Tyrnideo ei kertaakaan pettänyt! Uskomatonta, vaikka tuote ei sisällä soodaa.”

Meillä on puutarhassa jo ihanasti kukinta käynissä ja kukkimassa on ainakin luumut, kirsikat ja osa omenapuista <3

Myös alppiruusut, kärhöt ja muut ovat aloitelleet kukintojaan.

Käväistiin myös fillareilla tuossa Meripirtin rannassa, joka on tuossa aivan kivenheiton päässä. Heitettiin sitten samalla talviturkitkin mereen!

Meillä on vuosipäiväkin tulossa 22.5. 5 vuotta ollaan taitettu yhteistä taivalta mieheni kanssa ja edelleen ollaan rakastuneita ja ihastuneita toisiimme <3

Kaksi ujoa seikkailijaa tapasivat keväällä 2014. Se oli lämmin kevät. Menimme jo toisilla ”treffeillämme” uimaan Vuohensaareen! Se oli upea ja seikkailujen täyteinen kesä!

Rakastuin hänessä ensimmäisenä hänen herrasmiesmäiseen käytökseensä! Ja se sama herrasmies hän on edelleen. Kantaa kassini, aukaisee ovet, ojentaa käden vaikeakulkuisessa maastossa ja huomio aina minut ensimmäisenä <3

Sama seikkailija ja hassuttelijakin hän on, kuten silloin alussakin 😀

 

Kummatkin olemme ujohkoja ja viihdymme omassa seurassamme. Siksi sovimmekin niin hyvin yhteen! Emme kaipaa ulkopuolisia elämäämme, eikä kumpikaan meistä ahdistu kotihiireilystä <3

Tykkäämme tehdä yhdessä asioita oli se sitten puutarhanhoitoa, seikkailua tai sohvalla leffojen katselua!

Nykyään teemme työtäkin yhdessä, vaikka Saaren Taika aluksi olikin vähän minun oma harrastukseni. Nykyään se onkin enemmän melkein mieheni juttu, sillä hänelä riittää energiaa siihen huomattavasti enemmän kuin minulla. Itse keskitynkin nykyään enemmän uusien tuotteiden kehittelyyn, vanhojen parantelemiseen ja tietty hieman hallinnollisiin tehtäviin. Sen mitä jaksan. Ja toki opiskeluakin omassa tahdissa. Nyt on menossa luonnonkosmetiikan kehittäjän tutkinto 🙂

Elämä tuntuu varsin ihanalta 🙂 Kevät ja kesä ovat ihanaa aikaa!

Jos haluat lukaista millaisia käyttökokemuksia muilla on alumiinittomista Saaren Taika deodoranteista niin kurkkaa Saaren Taian blogiin:

Voit myös shoppailla Saaren Taikaa suoraan tästä blogista (Saaren Taika Shop on upotettu tähän ja voit ostaa tästä täysin turvallisesti käyttämällä kotimaista Checkout maksutapaa): 

Kiitos, että luit!

Aurinkoista viikoloppua!

 

Mainos
Saaren Taika - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta! Saaren Taika® - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat