Hyvää Joulua ja kiitos tästä vuodesta!

Kiitos tästäkin vuodesta kuuluu perheelleni, jotka aina seisovat tukenani ja auttavat hädän hetkellä! Ystävilleni, jotka kannustavat ja tsemppaavat meitä aina vain parempaan! Työntekijöillemme, joita ilman ei olisi meitä! Ja Asiakkaillemme, joiden avulla pystymme kehittämään tuotteitamme, valikoimaamme ja toimintaamme aina vaan paremmiksi!

Moikka taas ihana lukijani!

Kuten otsikkokin saattaa vihjata, käyn tässä blogikirjoituksessa läpi kulunutta vuotta kaikkine ihmeineen ja upeine tapahtumineen. Usko tai älä, niistä suurimmasta osaa on kiittäminen yritystäni ja sen super mahtavia ja kannustavia asiakkaita, joten SUURI KIITOS SINULLE asiakaamme ja tukijamme ja toivon kaikkea hyvää Sinulle ensi vuoteen <3

Vuosi alkoi erikoisissa merkeissä! Tammikuussa Australiassa velloi maastopalot ja yritykseni päätti lähteä keräämään rahaa auttamiseen paikallisen avustusjärjestön kautta!

Keräsimme 1 505,59€ avustussumman Australian maastopalojen aiheuttamien vahinkojen korjaamiseen 916 asiakkaamme avustuksella, sillä lahjoitimme 5% jokaisesta ostoksesta WIRES organisaatiolle.

Helmikuussa keittiöremonttimme valmistui.

Tässä keittiö ennen

Helmikuussa jäimme myös jumiin Kanarialle kaikkien aikojen pahimpaan hiekkamyrskyyn!

Ja, kun vihdoin pääsimme kotiin, alkoi koronan vakavuus selvitä kaikille ja yritykseni lähti jälleen auttamaan tässä tärkeässä asiassa Pelastakaa Lapset Ry:n avulla!

lahjoitussummaksi muodostui 2 288,75 €. Summan keräämiseen osallistuneita ostajia oli kaikkiaan 917 kappaletta, suuri kiitos Teille jokaiselle!

Huhtikuussa Tehtaanmyymälämme alkoi toimintansa Perniössä ostamassani n. 900neliön liiketilassa, josta osa remontoitiin varastohotelliksi ja osa jäi Saaren Taian käyttöön.

Toukokuussa ihana tyttäreni Veera, eli luonnonkosmetiikka verkkokauppayrittäjä NeitiKuu, sai pienokaisen ja minusta tuli mamma!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Toukokuussa saimme myös uuden katon.

Kesäkuussa lomailimme viikon Ahvenanmaalla <3

Heinäkuussa vaihtui makkarin tapetti!

Tässä makuuhuone ennen

Heinäkuussa vietimme myös viikonlopun Hanasaaressa <3

Elokuussa mökkeilimme viikon Kemiösaaren eräässä pikkusaaressa <3

Syyskuussa yritykseni maksoi minulle osinkoa viime vuodelta ja ostin mehiläispesän!

Syyskuussa kävimme myös lyhtyjen valossa iltauinnilla mieheni kanssa!

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Lokakuussa olohuone sai uuden maalin ja valoismman yleisilmeen.

Tässä olohuone ennen

Lokakuussa lomailimme viikon vanhalla kalastajatilalla Petussa <3

Marraskuussa koronan toinen aalto alkoi nousta voimakkaaksi ja yritykseni lähti taas auttamaan asiassa Pelastakaa Lapset Ry:n kautta!

Lahjoitettavaa on kertynyt 2 788,03€, kiitos kaikille osallistuneille!

Marraskuussa vietimme myös viikonlopun Ruissalo spassa!

Joulukuussa osallistuimme Salon kaupungin joulupuukeräykseen lahjoittamalla leluja lapsille! Se oli todella ihanaa! Ei ole kulunut montaakaan vuotta, kun itse olemme vielä saaneet joululahjat lapsille lahjoituksina ja nyt tuntuu niin sydäntä lämmittävältä, että olen jo kahtena vuotena voinut itse tuoda jouluiloa pienille ihmisille lahjojen muodossa <3

Lähetimme myös yhteensä noin sadalle hoitajalle piristystä etulinjassa taisteluun koronaa vastaan! Mielestäni tämä on erityisen tärkeää ja soisin kaikkien hoitoalalla työskentelevien saavan lisäkorvausta itsensä ja perheensä alttiiksi laittamisesta viruksen vuoksi!

Joulukuussa uudistimme takkahuoneemme.

Tässä takkahuone ennen

Joulukuussa vuokrasimme myös talon rannalta kakkoskodiksi 🙂

Vuosi on ollut mitä antoisin ja tässä eräänä päivänä Facebookin muistot tarjosivat minulle katsauksen 4:n vuoden taakse ja täytyypä sanoa, että kuka voisi uskoa, että elämä voi muuttua niin paljon niin lyhyessä ajassa!? Katso kuvakollaasista vaikka itse! Kuvassa ylhäällä aikaisemman kotini vessa, piha ja kylpyhuone. Voi pojat! Alempana minun ja mieheni olosuhteet nyt 🙂

Kiitos tästäkin vuodesta kuuluu perheelleni, jotka aina seisovat tukenani ja auttavat hädän hetkellä! Ystävilleni, jotka kannustavat ja tsemppaavat meitä aina vain parempaan! Työntekijöillemme, joita ilman ei olisi meitä! Ja Asiakkaillemme, joiden avulla pystymme kehittämään tuotteitamme, valikoimaamme ja toimintaamme aina vaan paremmiksi!

KIITOS KULUNEESTA VUODESTA! Ihanaa joulunaikaa ja onnea vuodelle 2021!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: