Hyvää Joulua ja kiitos tästä vuodesta!

Hyvää Joulua ja kiitos tästä vuodesta!

Moikka taas ihana lukijani!

Kuten otsikkokin saattaa vihjata, käyn tässä blogikirjoituksessa läpi kulunutta vuotta kaikkine ihmeineen ja upeine tapahtumineen. Usko tai älä, niistä suurimmasta osaa on kiittäminen yritystäni ja sen super mahtavia ja kannustavia asiakkaita, joten SUURI KIITOS SINULLE asiakaamme ja tukijamme ja toivon kaikkea hyvää Sinulle ensi vuoteen <3

Vuosi alkoi erikoisissa merkeissä! Tammikuussa Australiassa velloi maastopalot ja yritykseni päätti lähteä keräämään rahaa auttamiseen paikallisen avustusjärjestön kautta!

Keräsimme 1 505,59€ avustussumman Australian maastopalojen aiheuttamien vahinkojen korjaamiseen 916 asiakkaamme avustuksella, sillä lahjoitimme 5% jokaisesta ostoksesta WIRES organisaatiolle.

Helmikuussa keittiöremonttimme valmistui.

Tässä keittiö ennen

Helmikuussa jäimme myös jumiin Kanarialle kaikkien aikojen pahimpaan hiekkamyrskyyn!

Ja, kun vihdoin pääsimme kotiin, alkoi koronan vakavuus selvitä kaikille ja yritykseni lähti jälleen auttamaan tässä tärkeässä asiassa Pelastakaa Lapset Ry:n avulla!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

lahjoitussummaksi muodostui 2 288,75 €. Summan keräämiseen osallistuneita ostajia oli kaikkiaan 917 kappaletta, suuri kiitos Teille jokaiselle!

Huhtikuussa Tehtaanmyymälämme alkoi toimintansa Perniössä ostamassani n. 900neliön liiketilassa, josta osa remontoitiin varastohotelliksi ja osa jäi Saaren Taian käyttöön.

Toukokuussa ihana tyttäreni Veera, eli luonnonkosmetiikka verkkokauppayrittäjä NeitiKuu, sai pienokaisen ja minusta tuli mamma!

Toukokuussa saimme myös uuden katon.

Kesäkuussa lomailimme viikon Ahvenanmaalla <3

Heinäkuussa vaihtui makkarin tapetti!

Tässä makuuhuone ennen

Heinäkuussa vietimme myös viikonlopun Hanasaaressa <3

Elokuussa mökkeilimme viikon Kemiösaaren eräässä pikkusaaressa <3

Syyskuussa yritykseni maksoi minulle osinkoa viime vuodelta ja ostin mehiläispesän!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Syyskuussa kävimme myös lyhtyjen valossa iltauinnilla mieheni kanssa!

Lokakuussa olohuone sai uuden maalin ja valoismman yleisilmeen.

Tässä olohuone ennen

Lokakuussa lomailimme viikon vanhalla kalastajatilalla Petussa <3

Marraskuussa koronan toinen aalto alkoi nousta voimakkaaksi ja yritykseni lähti taas auttamaan asiassa Pelastakaa Lapset Ry:n kautta!

Lahjoitettavaa on kertynyt 2 788,03€, kiitos kaikille osallistuneille!

Marraskuussa vietimme myös viikonlopun Ruissalo spassa!

Joulukuussa osallistuimme Salon kaupungin joulupuukeräykseen lahjoittamalla leluja lapsille! Se oli todella ihanaa! Ei ole kulunut montaakaan vuotta, kun itse olemme vielä saaneet joululahjat lapsille lahjoituksina ja nyt tuntuu niin sydäntä lämmittävältä, että olen jo kahtena vuotena voinut itse tuoda jouluiloa pienille ihmisille lahjojen muodossa <3

Lähetimme myös yhteensä noin sadalle hoitajalle piristystä etulinjassa taisteluun koronaa vastaan! Mielestäni tämä on erityisen tärkeää ja soisin kaikkien hoitoalalla työskentelevien saavan lisäkorvausta itsensä ja perheensä alttiiksi laittamisesta viruksen vuoksi!

Joulukuussa uudistimme takkahuoneemme.

Tässä takkahuone ennen

Joulukuussa vuokrasimme myös talon rannalta kakkoskodiksi 🙂

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Vuosi on ollut mitä antoisin ja tässä eräänä päivänä Facebookin muistot tarjosivat minulle katsauksen 4:n vuoden taakse ja täytyypä sanoa, että kuka voisi uskoa, että elämä voi muuttua niin paljon niin lyhyessä ajassa!? Katso kuvakollaasista vaikka itse! Kuvassa ylhäällä aikaisemman kotini vessa, piha ja kylpyhuone. Voi pojat! Alempana minun ja mieheni olosuhteet nyt 🙂

Kiitos tästäkin vuodesta kuuluu perheelleni, jotka aina seisovat tukenani ja auttavat hädän hetkellä! Ystävilleni, jotka kannustavat ja tsemppaavat meitä aina vain parempaan! Työntekijöillemme, joita ilman ei olisi meitä! Ja Asiakkaillemme, joiden avulla pystymme kehittämään tuotteitamme, valikoimaamme ja toimintaamme aina vaan paremmiksi!

KIITOS KULUNEESTA VUODESTA! Ihanaa joulunaikaa ja onnea vuodelle 2021!