Hyvää Joulua ja kiitos tästä vuodesta!

Kiitos tästäkin vuodesta kuuluu perheelleni, jotka aina seisovat tukenani ja auttavat hädän hetkellä! Ystävilleni, jotka kannustavat ja tsemppaavat meitä aina vain parempaan! Työntekijöillemme, joita ilman ei olisi meitä! Ja Asiakkaillemme, joiden avulla pystymme kehittämään tuotteitamme, valikoimaamme ja toimintaamme aina vaan paremmiksi!

Moikka taas ihana lukijani!

Kuten otsikkokin saattaa vihjata, käyn tässä blogikirjoituksessa läpi kulunutta vuotta kaikkine ihmeineen ja upeine tapahtumineen. Usko tai älä, niistä suurimmasta osaa on kiittäminen yritystäni ja sen super mahtavia ja kannustavia asiakkaita, joten SUURI KIITOS SINULLE asiakaamme ja tukijamme ja toivon kaikkea hyvää Sinulle ensi vuoteen <3

Vuosi alkoi erikoisissa merkeissä! Tammikuussa Australiassa velloi maastopalot ja yritykseni päätti lähteä keräämään rahaa auttamiseen paikallisen avustusjärjestön kautta!

Keräsimme 1 505,59€ avustussumman Australian maastopalojen aiheuttamien vahinkojen korjaamiseen 916 asiakkaamme avustuksella, sillä lahjoitimme 5% jokaisesta ostoksesta WIRES organisaatiolle.

Helmikuussa keittiöremonttimme valmistui.

Tässä keittiö ennen

Helmikuussa jäimme myös jumiin Kanarialle kaikkien aikojen pahimpaan hiekkamyrskyyn!

Ja, kun vihdoin pääsimme kotiin, alkoi koronan vakavuus selvitä kaikille ja yritykseni lähti jälleen auttamaan tässä tärkeässä asiassa Pelastakaa Lapset Ry:n avulla!

lahjoitussummaksi muodostui 2 288,75 €. Summan keräämiseen osallistuneita ostajia oli kaikkiaan 917 kappaletta, suuri kiitos Teille jokaiselle!

Huhtikuussa Tehtaanmyymälämme alkoi toimintansa Perniössä ostamassani n. 900neliön liiketilassa, josta osa remontoitiin varastohotelliksi ja osa jäi Saaren Taian käyttöön.

Toukokuussa ihana tyttäreni Veera, eli luonnonkosmetiikka verkkokauppayrittäjä NeitiKuu, sai pienokaisen ja minusta tuli mamma!

Toukokuussa saimme myös uuden katon.

Kesäkuussa lomailimme viikon Ahvenanmaalla <3

Heinäkuussa vaihtui makkarin tapetti!

Tässä makuuhuone ennen

Heinäkuussa vietimme myös viikonlopun Hanasaaressa <3

Elokuussa mökkeilimme viikon Kemiösaaren eräässä pikkusaaressa <3

Syyskuussa yritykseni maksoi minulle osinkoa viime vuodelta ja ostin mehiläispesän!

Syyskuussa kävimme myös lyhtyjen valossa iltauinnilla mieheni kanssa!

Lokakuussa olohuone sai uuden maalin ja valoismman yleisilmeen.

Tässä olohuone ennen

Lokakuussa lomailimme viikon vanhalla kalastajatilalla Petussa <3

Marraskuussa koronan toinen aalto alkoi nousta voimakkaaksi ja yritykseni lähti taas auttamaan asiassa Pelastakaa Lapset Ry:n kautta!

Lahjoitettavaa on kertynyt 2 788,03€, kiitos kaikille osallistuneille!

Marraskuussa vietimme myös viikonlopun Ruissalo spassa!

Joulukuussa osallistuimme Salon kaupungin joulupuukeräykseen lahjoittamalla leluja lapsille! Se oli todella ihanaa! Ei ole kulunut montaakaan vuotta, kun itse olemme vielä saaneet joululahjat lapsille lahjoituksina ja nyt tuntuu niin sydäntä lämmittävältä, että olen jo kahtena vuotena voinut itse tuoda jouluiloa pienille ihmisille lahjojen muodossa <3

Lähetimme myös yhteensä noin sadalle hoitajalle piristystä etulinjassa taisteluun koronaa vastaan! Mielestäni tämä on erityisen tärkeää ja soisin kaikkien hoitoalalla työskentelevien saavan lisäkorvausta itsensä ja perheensä alttiiksi laittamisesta viruksen vuoksi!

Joulukuussa uudistimme takkahuoneemme.

Tässä takkahuone ennen

Joulukuussa vuokrasimme myös talon rannalta kakkoskodiksi 🙂

Vuosi on ollut mitä antoisin ja tässä eräänä päivänä Facebookin muistot tarjosivat minulle katsauksen 4:n vuoden taakse ja täytyypä sanoa, että kuka voisi uskoa, että elämä voi muuttua niin paljon niin lyhyessä ajassa!? Katso kuvakollaasista vaikka itse! Kuvassa ylhäällä aikaisemman kotini vessa, piha ja kylpyhuone. Voi pojat! Alempana minun ja mieheni olosuhteet nyt 🙂

Kiitos tästäkin vuodesta kuuluu perheelleni, jotka aina seisovat tukenani ja auttavat hädän hetkellä! Ystävilleni, jotka kannustavat ja tsemppaavat meitä aina vain parempaan! Työntekijöillemme, joita ilman ei olisi meitä! Ja Asiakkaillemme, joiden avulla pystymme kehittämään tuotteitamme, valikoimaamme ja toimintaamme aina vaan paremmiksi!

KIITOS KULUNEESTA VUODESTA! Ihanaa joulunaikaa ja onnea vuodelle 2021!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.