Merenrantamökin muodonmuutos: Luksusparatiisi Selkämeren äärellä – Huvilamme sisustusta osa 2.

Merenrantamökin muodonmuutos: Luksusparatiisi Selkämeren äärellä – Huvilamme sisustusta osa 2.
Nyt rikkoutuneet lattialaatat on korjattu ja olohuoneen ja ruokailutilan sisustus alkaa olla lähes valmista. Täällä ei näy ikkunasta muuta kuin muutama käppyrämänty, silokallioisia saaria ja jossakin kaukaisuudessa majakka tai loiste, mikä lie. Veikkaisin, että jos tämän mökin silokallioineen siirtäisi meidän nurkille, alkaisi hintalappu varmaan hipoa siinä miljoonan luokkaa, ellei jopa ylikin. Kaislarannalla vastaavan tasoisia ja kokoisia on nytkin myynnissä 600-700 000 € hintaan meidän nurkilla. Täällä me voimme nauttia rentoutumisesta huoletta ympäri vuoden, kun autolla ajaa pihaan asti 🙂 #sisustus #unelmamökki #arjenluksus

Moikka moi ihana lukijani!

Jos olet seurannut blogiani, niin tiedätkin, että olemme ostaneet täältä Selkämeren puhtaan veden ääreltä upean merenrantamökin,  joka on käytännössä aavalle merelle päin.

Nyt rikkoutuneet lattialaatat on korjattu ja olohuoneen ja ruokailutilan sisustus alkaa olla lähes valmista. Edelleen odottelemme screen kaihtimien asennusta elokuulle ja ilmalämpöpumppujen asennuksia syyskuulle, myös olohuoneen matot on vielä laittamatta paikoilleen.

Tällainen siitä tuli, mitä tykkäät?

Tässä ruokailutila, jonne jäi entisten asukkaiden Yki Nummi lokki valaisin, se vanhempi versio, joka vissiin on jostakin 60-luvulta, ainakin Bukowskis sivun tietojen perusteella.

Ruokaryhmä oli siis Kodin1:stä ja pöytä on kierrätettyä puuta, joka voi olla jopa 200 vuotta vanhaa.

Ruokailutila, Yki Nummi Lokki valaisin
Ruokailutila, Yki Nummi Lokki valaisin

Sitten olohuone. Edelleen nuo riivatun lamelliverhot häiritsevät pahasti silmääni, mutta koitetaan olla välittämättä niistä. Tässä kuussa pitäisi jo tilaamamme Screen kaihtimetkin saapua, asennettuna 🙂

Ruokailutilasta näkymä olohuoneeseen
Olohuonetta

Kynttilät tietenkin Saaren Taialta, mistäs muualtakaan. Tällainen mega-astmaatikko ei voi muita tuoksukynttilöitä polttaakaan, mutta onneksi näistä ei henki ala pihisemään!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Olohuoneen 2 sohvaa ja rahit oli Vekestä. Veke on mun lemppari huonekaluliike, koska sieltä saa monia kalusteita, kuten hyllyjä yms, valmiiksi kasattuna!

Olohuone
Näkymä olohuoneesta ruokailutilaan

Eteisen Pisara valaisimet ovat sisustussuunnittelijamme Helyn valinta. Häneltä olen saanut myös vinkit ja neuvot monien itse hankkimieni kalusteiden valitsemiseen. Salo Designin Hely etsi myös makuuhuoneeseen sopivat valaisimet ja odottelemme niitä vielä saapuvaksi.

Myöhemmässä vaiheessa, kun tänne tehdään vähän nykyaikaisempi sisustuksellinen päivitys, niin hän todennäköisesti tekee sisustussuunnitelman tänne.

Pisara valaisimet valikoituivat siksi, että budjettini oli n. 200€ lamppu ja ajatuksena oli jättää olohuoneessa oloevat 6 pallovalaisinta käyttöön, joten eteisen valaisinten tuli sopia yhteen sekä pallojen, että Ykin kanssa.

Täytyy sanoa, että nämä ovat todella tyylikkäät <3

Pisara valaisimet

Kokeilimme myös takkaa ja se lämmitti todella nopeasti olohuonetta, ja viidellä klapilla sai takan ulkokuoreen jäämään lämpöä vielä seuraavaksi päiväksi asti! Sanoisin siis, että takka on sekä kaunis, että hyvä 🙂

Takka

Saimme myös kokea pikkuisen myrskyn alun täällä ollessa ja täytyy sanoa, että omien rantakallioiden yli nousevat tyrskyt näytti erityisen upeilta olohuoneen ikkunan läpi katsottuna 😀

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Veneet kiirehtivät turvaan satamaan ja luonnon muovaama kalliolaiturimmekin oli aaltojen armoilla.

Luonnon muovaama kallio laiturimme aaltojen armoilla

Myrskyä ennen saimme vielä nähdä kolmen kotkan saalistusta suoraan omalla terassilla istuessamme.

Kotka liitää meren pintaa pitkin
Kotka lentää
Kotka

Sanoisin, että tämä on parhaiten tuhlattu [xxx] euroa kuukaudessa, sillä tässä on seikkailut, lomat, luksus ja liikunta, kaikki samassa paketissa ja vieläpä niin upeilla maisemilla, että itse en ole muissa mökeissä vielä päässyt kokemaan, ja olemme oman alueemme luksus mökit kolunneet varmaan kaikki läpi!

Mökin tasossa eräs lauttamatkan päässä ollut huvila olisi vetänyt vertojaan, sillä siellä oli lämmitetty marmorilattia ja laadukkaat design kalusteet, mutta veden tulo oli vähän niin ja näin ja sängyt todella laaduttomat. Näköaloja ei voi verratakaan!

Eräs huvila

Näköaloiltaan taas eräs meidän lähellä saaressa sijainnut mökki veti melkein vertoja tähän, mutta sielläkin oli naapurimökkiä ja vastarantaa näkymässä aika häiritsevästi, kun vähän päätä käänsi sivulle.

Täällä ei näy ikkunasta muuta kuin muutama käppyrämänty, silokallioisia saaria ja jossakin kaukaisuudessa majakka tai loiste, mikä lie.

Näkymä mökin terassilta kuutamoon

Veikkaisin, että jos tämän mökin silokallioineen siirtäisi meidän nurkille, alkaisi hintalappu varmaan hipoa siinä miljoonan luokkaa, ellei jopa ylikin. Kaislarannalla vastaavan tasoisia ja kokoisia on nytkin myynnissä 600-700 000 € hintaan meidän nurkilla.

Tällaisia silokallioita ja aavaa merta en ole yhdessäkään parin vuoden sisällä myynnissä olleessa nähnyt, mantereella siis. Saarissa toki, mutta saarikohteet ovat talvella usein, ainakin kelirikon aikaan, saavuttamattomissa. Täällä me voimme nauttia rentoutumisesta huoletta ympäri vuoden, kun autolla ajaa pihaan asti 🙂

Kiitos, että luit! Kurkkaa myös Saaren Taika Shopin ajankohtaiset tarjoukset!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.