Merenrantamökin muodonmuutos: Luksusparatiisi Selkämeren äärellä – Huvilamme sisustusta osa 2.

Merenrantamökin muodonmuutos: Luksusparatiisi Selkämeren äärellä – Huvilamme sisustusta osa 2.
Nyt rikkoutuneet lattialaatat on korjattu ja olohuoneen ja ruokailutilan sisustus alkaa olla lähes valmista. Täällä ei näy ikkunasta muuta kuin muutama käppyrämänty, silokallioisia saaria ja jossakin kaukaisuudessa majakka tai loiste, mikä lie. Veikkaisin, että jos tämän mökin silokallioineen siirtäisi meidän nurkille, alkaisi hintalappu varmaan hipoa siinä miljoonan luokkaa, ellei jopa ylikin. Kaislarannalla vastaavan tasoisia ja kokoisia on nytkin myynnissä 600-700 000 € hintaan meidän nurkilla. Täällä me voimme nauttia rentoutumisesta huoletta ympäri vuoden, kun autolla ajaa pihaan asti 🙂 #sisustus #unelmamökki #arjenluksus

Moikka moi ihana lukijani!

Jos olet seurannut blogiani, niin tiedätkin, että olemme ostaneet täältä Selkämeren puhtaan veden ääreltä upean merenrantamökin,  joka on käytännössä aavalle merelle päin.

Nyt rikkoutuneet lattialaatat on korjattu ja olohuoneen ja ruokailutilan sisustus alkaa olla lähes valmista. Edelleen odottelemme screen kaihtimien asennusta elokuulle ja ilmalämpöpumppujen asennuksia syyskuulle, myös olohuoneen matot on vielä laittamatta paikoilleen.

Tällainen siitä tuli, mitä tykkäät?

Tässä ruokailutila, jonne jäi entisten asukkaiden Yki Nummi lokki valaisin, se vanhempi versio, joka vissiin on jostakin 60-luvulta, ainakin Bukowskis sivun tietojen perusteella.

Ruokaryhmä oli siis Kodin1:stä ja pöytä on kierrätettyä puuta, joka voi olla jopa 200 vuotta vanhaa.

Ruokailutila, Yki Nummi Lokki valaisin
Ruokailutila, Yki Nummi Lokki valaisin

Sitten olohuone. Edelleen nuo riivatun lamelliverhot häiritsevät pahasti silmääni, mutta koitetaan olla välittämättä niistä. Tässä kuussa pitäisi jo tilaamamme Screen kaihtimetkin saapua, asennettuna 🙂

Ruokailutilasta näkymä olohuoneeseen
Olohuonetta

Kynttilät tietenkin Saaren Taialta, mistäs muualtakaan. Tällainen mega-astmaatikko ei voi muita tuoksukynttilöitä polttaakaan, mutta onneksi näistä ei henki ala pihisemään!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Olohuoneen 2 sohvaa ja rahit oli Vekestä. Veke on mun lemppari huonekaluliike, koska sieltä saa monia kalusteita, kuten hyllyjä yms, valmiiksi kasattuna!

Olohuone
Näkymä olohuoneesta ruokailutilaan

Eteisen Pisara valaisimet ovat sisustussuunnittelijamme Helyn valinta. Häneltä olen saanut myös vinkit ja neuvot monien itse hankkimieni kalusteiden valitsemiseen. Salo Designin Hely etsi myös makuuhuoneeseen sopivat valaisimet ja odottelemme niitä vielä saapuvaksi.

Myöhemmässä vaiheessa, kun tänne tehdään vähän nykyaikaisempi sisustuksellinen päivitys, niin hän todennäköisesti tekee sisustussuunnitelman tänne.

Pisara valaisimet valikoituivat siksi, että budjettini oli n. 200€ lamppu ja ajatuksena oli jättää olohuoneessa oloevat 6 pallovalaisinta käyttöön, joten eteisen valaisinten tuli sopia yhteen sekä pallojen, että Ykin kanssa.

Täytyy sanoa, että nämä ovat todella tyylikkäät <3

Pisara valaisimet

Kokeilimme myös takkaa ja se lämmitti todella nopeasti olohuonetta, ja viidellä klapilla sai takan ulkokuoreen jäämään lämpöä vielä seuraavaksi päiväksi asti! Sanoisin siis, että takka on sekä kaunis, että hyvä 🙂

Takka

Saimme myös kokea pikkuisen myrskyn alun täällä ollessa ja täytyy sanoa, että omien rantakallioiden yli nousevat tyrskyt näytti erityisen upeilta olohuoneen ikkunan läpi katsottuna 😀

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Veneet kiirehtivät turvaan satamaan ja luonnon muovaama kalliolaiturimmekin oli aaltojen armoilla.

Luonnon muovaama kallio laiturimme aaltojen armoilla

Myrskyä ennen saimme vielä nähdä kolmen kotkan saalistusta suoraan omalla terassilla istuessamme.

Kotka liitää meren pintaa pitkin
Kotka lentää
Kotka

Sanoisin, että tämä on parhaiten tuhlattu [xxx] euroa kuukaudessa, sillä tässä on seikkailut, lomat, luksus ja liikunta, kaikki samassa paketissa ja vieläpä niin upeilla maisemilla, että itse en ole muissa mökeissä vielä päässyt kokemaan, ja olemme oman alueemme luksus mökit kolunneet varmaan kaikki läpi!

Mökin tasossa eräs lauttamatkan päässä ollut huvila olisi vetänyt vertojaan, sillä siellä oli lämmitetty marmorilattia ja laadukkaat design kalusteet, mutta veden tulo oli vähän niin ja näin ja sängyt todella laaduttomat. Näköaloja ei voi verratakaan!

Eräs huvila

Näköaloiltaan taas eräs meidän lähellä saaressa sijainnut mökki veti melkein vertoja tähän, mutta sielläkin oli naapurimökkiä ja vastarantaa näkymässä aika häiritsevästi, kun vähän päätä käänsi sivulle.

Täällä ei näy ikkunasta muuta kuin muutama käppyrämänty, silokallioisia saaria ja jossakin kaukaisuudessa majakka tai loiste, mikä lie.

Näkymä mökin terassilta kuutamoon

Veikkaisin, että jos tämän mökin silokallioineen siirtäisi meidän nurkille, alkaisi hintalappu varmaan hipoa siinä miljoonan luokkaa, ellei jopa ylikin. Kaislarannalla vastaavan tasoisia ja kokoisia on nytkin myynnissä 600-700 000 € hintaan meidän nurkilla.

Tällaisia silokallioita ja aavaa merta en ole yhdessäkään parin vuoden sisällä myynnissä olleessa nähnyt, mantereella siis. Saarissa toki, mutta saarikohteet ovat talvella usein, ainakin kelirikon aikaan, saavuttamattomissa. Täällä me voimme nauttia rentoutumisesta huoletta ympäri vuoden, kun autolla ajaa pihaan asti 🙂

Kiitos, että luit! Kurkkaa myös Saaren Taika Shopin ajankohtaiset tarjoukset!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 803 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

Syksyinen hemmotteluhetki kotona

Haluatko hemmotella itseäsi ja kumppaniasi/kaveriasi kotona, lue vinkit!

Syksy on täydellistä aikaa pysähtyä, rentoutua ja hemmotella itseään ja läheisiään. Kun ulkona tuulee ja sataa, mikä olisikaan parempaa kuin sytyttää kynttilöitä, laittaa rentouttavaa musiikkia soimaan ja nauttia spa-hetkestä oman kodin lämmössä.

Saaren Taian legendaarinen Teepuushampoo nyt nestemäisenä & alekoodi!

Koska oma elämäni olisi todella hirvittävää puolessa päivässä rasvoittuvien hiusteni ja kutisevan päänahkani kanssa, ilman kehittämääni Teepuu palashampoota, olen 100% vakuuttunut, että tämä uusi nestemäinen Teepuu shampoo tulee olemaan paras ja ikiaikainen suosikkini for ever!

Kesän 2023 suosituimmat postaukset

Kesä 2023 oli täynnä unohtumattomia hetkiä, ja blogini heijasteli tätä innostusta. Nyt, kun syksy on saapunumassa ja kesä on jäämässä taakse, on täydellinen aika katsahtaa taaksepäin ja muistella niitä postauksia, jotka keräsivät eniten huomiota ja inspiroivat lukijoitani.

%d bloggaajaa tykkää tästä: