Aikuisiän akne ja hormonaalinen akne on monen vaivana, ainakin ajoittain elämässämme. Tässä artikkelissa kerron kuinka taltutin omat hormoninäppyni parissa päivässä käyttämällä Saaren Taika Teepuusaippuaa!

Moni nainen varmasti tunnistaa ongelmani, kun kirjoitan, että etenkin kuukatiskierron tietyssä kohdassa leukaperiini ilmaantuu ärsyttäviä hormonifinnejä. Tällöin puhutaan hormonaalisesta aknesta, joka on useiden aikuisten vaivana!

Aikuisiän akne on aikuisilla esiintyvä ongelma, jonka hoitamiseksi kannattaa kokeilla Saaren Taika Teepuusaippuaa! Itse sain taltutettua hormoniaknen pesemällä kasvot Saaren Taika Teepuusaippualla päivittäin.

Katso kuvapari alta:

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Ikävän iso finni on syntynyt leukaani 🙁 Kuva on otettu 30.8.2019

Hormonaalinen akne pois parissa päivässä!

Toinen kuva on otettu 1.9.2019 ja kuvien välillä on kaksi pesukertaa Saaren Taika Teepuusaippualla.

Hormonaalinen akne pois parissa päivässä!

Jo sadat ja pian tuhannet suomalaiset luonnonkosmetiikan käyttäjät ovat kertoneet kokemuksiaan, kuinka Saaren Taika Teepuusaippua on auttanut heitä ja he ovat saaneet hoidon aikuisiän akneen, hormonaaliseen akneen, nuorten akneen ja miten Saaren Taika Teepuusaippualla on lähteneet finnit ja mustapäät pois.

Voit lukea käyttäjien kokemuksia Saaren Taian kotisivuilta, jonne ne on kerätty.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Saaren Taika Teepuusaippua onkin kokemusten perusteella paras luonnollinen tuote aknen hoitoon ja voit lukea siitä annetut jo liki 600 arvostelua Saaren Taika Shopista!

Kiitos, että luit! Alla -10% alekoodi Saaren Taika Shoppiin

AKNEPOISKOTISAARESSA koodilla saat -10% koko Saaren Taika Shopin valikoimasta! Koodia voi käyttää kerran / tilaaja ja se tulee muistaa syöttää kassalla sille kuuluvaan kohtaan, alennuksia ei nimittäin hyvitetä jälkikäteen. Alekoodia ei myöskään voi käyttää samaan aikaan muiden alekoodien kanssa.

Author

Johanna Amnelin -Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto -Suorittaa parhaillaan luonnonkosmetiikan tuotekehittäjän tutkintoa Johanna on taiteellista sukua sekä äitinsä, että isänsä puolelta ja onkin taiteillut niin kynän, pensselin, kameran kuin tietokoneenkin avulla. Johannan valokuvia on kutsuttu näyttelyihin aina Sveitsiin ja Lontooseen saakka, lisäksi amerikkalaisen countrytähden Waylon Jennigsin tyttärenpoika, Struggle Jennings on käyttänyt Johannan kuvia usein blogeissaan. Koulutukseltaan hän on tuotekehittäjä, mutta ammatiltaan taivaanrannan maalari CV

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: