[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_text_separator title=”Tarjoamme yrityksille, yhteisöille sekä palveluntarjoajille erilaisia ratkaisuja näkyvyyden lisäämiseksi:” border=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mainosbanneri sivuston alaosassa: 10€/kk + alv

Mainosbanneri sivuston alaosassa: 10€/kk + alv (laskutetaan  3:n kk:n jaksoissa).
 
alabanneri[/vc_column_text][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_column_text]

Mainosbannerit artikkeleiden yhteydessä:

Sivustolle on mahdollista myös upottaa mainosbannereita artikkeleiden sekaan.
Hinnat:
Esittelypaketin yhteydessä  29€/kk +alv
Ilman esittelypakettia 79€/kk +alv
 
tekstibanneritekstibanneri2[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Miniesittely: 149€ + alv

Miniesittelyssä voidaan esitellä esim. harrastuksia ja  vapaa-ajanviettomahdollisuuksia kuten melontaa, kylpylöitä, elämyksiä  tai yrityksiä kuten  putiikkeja, ruokapaikkoja, majoitusta jne.
 
Miniesittely: 149€ + alv. Sisältää puolen sivun kokoisen esittelyn  ja 1-3  kuvaa  (asiakas toimittaa tarvittavat materiaalit) sekä mainosbannerin Näe ja koe.fi:n etusivulle kuukauden ajaksi,  nostot  Facebookissa  kuukauden ajan, jonka jälkeen nostoja satunaisesti. Ks:  esimerkki miniesittelystä.
 

miniesittely

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_column_text]

Jättiesittely: alk. 299€ + alv

Jättiesittelyssä voidaan esitellä esim. kuntaa tai kunnan matkailua, tapahtumaa tms. esim. Yyteri, Salon iltatorit, jne tai harrastuksia ja  vapaa-ajanviettomahdollisuuksia kuten melontaa, kylpylöitä, elämyksiä  tai yrityksiä kuten  putiikkeja, ruokapaikkoja, majoitusta jne.
 
Jättiesittely: alk. 299€* + alv. Sisältää koko sivun kirjoituksen joka voi sisältää mm. kuvia, tuote-esittelyitä, henkilöesittelyitä, historiaa tms, 50€:lla kohdennettua Facebook-mainontaa, mainosbannerin Näe ja koe.fi:n etusivulle 3:n  kuukauden  ajaksi, nostot Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä 3 kk. ajan, jonka jälkeen nostoja satunaisesti. Ks:  esimerkki jättiesittelystä.
 
jättiesittely

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”normal”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”normal”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Esimerkki maksetusta Facebook  näkyvyydestä

Noin 40€:n kohdennetulla Facebook-mainoksella saatiin Salon Sydämen artikkelille 11,812 katsojaa, joista 1,017 sitoutui julkaisuun. Tämä nosti Salon Sydämen myyntiä merkittävästi.

fb mainos

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal” transparency=”1″][vc_separator type=”normal” transparency=”1″][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_column_text]
*Jättiesittely voi sisältää itse toimitettuja kuvia  tai voimme vierailla kohteessa tutustumassa ja kuvaamassa kohteen, jolloin vierailtavan kohteen on sijaittava  max. 100km etäisyydellä Salosta, kauempana sijaitsevat kohteet  +0,3€/km  +mahdolliset majoitus- ja ruokailukulut.
 
Toimitettujen  kuvien on  oltava hyvälaatuisia, riittävän isoja ja kuvien luovuttajalla on  oltava oikeudet  luovuttamiinsa kuviin,
 
Yrityksellemme lähetetyn aineiston osalta lähettäjä vastaa siitä, ettei toimitettu aineisto loukkaa kolmansien tekijänoikeuksia tai muita oikeuksia tai ole lainvastaista tai loukkaavaa sekä vastaa kaikista kustannuksista, joita Yrityksellemme lähetetyn aineiston lainvastaisuuden tai loukkaavuuden johdosta syntyy, ks käyttöehdot.
 
 
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Esimerkki orgaanisesta Facebook näkyvyydestä

Artikkeli Vallisaaresta tavoitti ensimmäisenä päivänään Facebookin kautta liki 700 lukijaa
vallisaari

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.