Hinnasto

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille sekä palveluntarjoajille erilaisia ratkaisuja näkyvyyden lisäämiseksi:

Mainosbanneri sivuston alaosassa: 10€/kk + alv

Mainosbanneri sivuston alaosassa: 10€/kk + alv (laskutetaan  3:n kk:n jaksoissa).
 
alabanneri

Mainosbannerit artikkeleiden yhteydessä:

Sivustolle on mahdollista myös upottaa mainosbannereita artikkeleiden sekaan.
Hinnat:
Esittelypaketin yhteydessä  29€/kk +alv
Ilman esittelypakettia 79€/kk +alv
 
tekstibanneritekstibanneri2

Miniesittely: 149€ + alv

Miniesittelyssä voidaan esitellä esim. harrastuksia ja  vapaa-ajanviettomahdollisuuksia kuten melontaa, kylpylöitä, elämyksiä  tai yrityksiä kuten  putiikkeja, ruokapaikkoja, majoitusta jne.
 
Miniesittely: 149€ + alv. Sisältää puolen sivun kokoisen esittelyn  ja 1-3  kuvaa  (asiakas toimittaa tarvittavat materiaalit) sekä mainosbannerin Näe ja koe.fi:n etusivulle kuukauden ajaksi,  nostot  Facebookissa  kuukauden ajan, jonka jälkeen nostoja satunaisesti. Ks:  esimerkki miniesittelystä.
 

miniesittely

Jättiesittely: alk. 299€ + alv

Jättiesittelyssä voidaan esitellä esim. kuntaa tai kunnan matkailua, tapahtumaa tms. esim. Yyteri, Salon iltatorit, jne tai harrastuksia ja  vapaa-ajanviettomahdollisuuksia kuten melontaa, kylpylöitä, elämyksiä  tai yrityksiä kuten  putiikkeja, ruokapaikkoja, majoitusta jne.
 
Jättiesittely: alk. 299€* + alv. Sisältää koko sivun kirjoituksen joka voi sisältää mm. kuvia, tuote-esittelyitä, henkilöesittelyitä, historiaa tms, 50€:lla kohdennettua Facebook-mainontaa, mainosbannerin Näe ja koe.fi:n etusivulle 3:n  kuukauden  ajaksi, nostot Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä 3 kk. ajan, jonka jälkeen nostoja satunaisesti. Ks:  esimerkki jättiesittelystä.
 
jättiesittely

Esimerkki maksetusta Facebook  näkyvyydestä

Noin 40€:n kohdennetulla Facebook-mainoksella saatiin Salon Sydämen artikkelille 11,812 katsojaa, joista 1,017 sitoutui julkaisuun. Tämä nosti Salon Sydämen myyntiä merkittävästi.

fb mainos

*Jättiesittely voi sisältää itse toimitettuja kuvia  tai voimme vierailla kohteessa tutustumassa ja kuvaamassa kohteen, jolloin vierailtavan kohteen on sijaittava  max. 100km etäisyydellä Salosta, kauempana sijaitsevat kohteet  +0,3€/km  +mahdolliset majoitus- ja ruokailukulut.
 
Toimitettujen  kuvien on  oltava hyvälaatuisia, riittävän isoja ja kuvien luovuttajalla on  oltava oikeudet  luovuttamiinsa kuviin,
 
Yrityksellemme lähetetyn aineiston osalta lähettäjä vastaa siitä, ettei toimitettu aineisto loukkaa kolmansien tekijänoikeuksia tai muita oikeuksia tai ole lainvastaista tai loukkaavaa sekä vastaa kaikista kustannuksista, joita Yrityksellemme lähetetyn aineiston lainvastaisuuden tai loukkaavuuden johdosta syntyy, ks käyttöehdot.
 
 

Esimerkki orgaanisesta Facebook näkyvyydestä

Artikkeli Vallisaaresta tavoitti ensimmäisenä päivänään Facebookin kautta liki 700 lukijaa
vallisaari