[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_text_separator title=”Tarjoamme yrityksille, yhteisöille sekä palveluntarjoajille erilaisia ratkaisuja näkyvyyden lisäämiseksi:” border=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mainosbanneri sivuston alaosassa: 10€/kk + alv

Mainosbanneri sivuston alaosassa: 10€/kk + alv (laskutetaan  3:n kk:n jaksoissa).
 
alabanneri[/vc_column_text][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_column_text]

Mainosbannerit artikkeleiden yhteydessä:

Sivustolle on mahdollista myös upottaa mainosbannereita artikkeleiden sekaan.
Hinnat:
Esittelypaketin yhteydessä  29€/kk +alv
Ilman esittelypakettia 79€/kk +alv
 
tekstibanneritekstibanneri2[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Miniesittely: 149€ + alv

Miniesittelyssä voidaan esitellä esim. harrastuksia ja  vapaa-ajanviettomahdollisuuksia kuten melontaa, kylpylöitä, elämyksiä  tai yrityksiä kuten  putiikkeja, ruokapaikkoja, majoitusta jne.
 
Miniesittely: 149€ + alv. Sisältää puolen sivun kokoisen esittelyn  ja 1-3  kuvaa  (asiakas toimittaa tarvittavat materiaalit) sekä mainosbannerin Näe ja koe.fi:n etusivulle kuukauden ajaksi,  nostot  Facebookissa  kuukauden ajan, jonka jälkeen nostoja satunaisesti. Ks:  esimerkki miniesittelystä.
 

miniesittely

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_column_text]

Jättiesittely: alk. 299€ + alv

Jättiesittelyssä voidaan esitellä esim. kuntaa tai kunnan matkailua, tapahtumaa tms. esim. Yyteri, Salon iltatorit, jne tai harrastuksia ja  vapaa-ajanviettomahdollisuuksia kuten melontaa, kylpylöitä, elämyksiä  tai yrityksiä kuten  putiikkeja, ruokapaikkoja, majoitusta jne.
 
Jättiesittely: alk. 299€* + alv. Sisältää koko sivun kirjoituksen joka voi sisältää mm. kuvia, tuote-esittelyitä, henkilöesittelyitä, historiaa tms, 50€:lla kohdennettua Facebook-mainontaa, mainosbannerin Näe ja koe.fi:n etusivulle 3:n  kuukauden  ajaksi, nostot Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä 3 kk. ajan, jonka jälkeen nostoja satunaisesti. Ks:  esimerkki jättiesittelystä.
 
jättiesittely

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”normal”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”normal”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Esimerkki maksetusta Facebook  näkyvyydestä

Noin 40€:n kohdennetulla Facebook-mainoksella saatiin Salon Sydämen artikkelille 11,812 katsojaa, joista 1,017 sitoutui julkaisuun. Tämä nosti Salon Sydämen myyntiä merkittävästi.

fb mainos

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal” transparency=”1″][vc_separator type=”normal” transparency=”1″][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_separator type=”normal”][vc_column_text]
*Jättiesittely voi sisältää itse toimitettuja kuvia  tai voimme vierailla kohteessa tutustumassa ja kuvaamassa kohteen, jolloin vierailtavan kohteen on sijaittava  max. 100km etäisyydellä Salosta, kauempana sijaitsevat kohteet  +0,3€/km  +mahdolliset majoitus- ja ruokailukulut.
 
Toimitettujen  kuvien on  oltava hyvälaatuisia, riittävän isoja ja kuvien luovuttajalla on  oltava oikeudet  luovuttamiinsa kuviin,
 
Yrityksellemme lähetetyn aineiston osalta lähettäjä vastaa siitä, ettei toimitettu aineisto loukkaa kolmansien tekijänoikeuksia tai muita oikeuksia tai ole lainvastaista tai loukkaavaa sekä vastaa kaikista kustannuksista, joita Yrityksellemme lähetetyn aineiston lainvastaisuuden tai loukkaavuuden johdosta syntyy, ks käyttöehdot.
 
 
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Esimerkki orgaanisesta Facebook näkyvyydestä

Artikkeli Vallisaaresta tavoitti ensimmäisenä päivänään Facebookin kautta liki 700 lukijaa
vallisaari

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.