Hidasta hidasta toipumista leikkauksesta ja Madeiran lomamatka vaarassa

Moikka taas ihana lukijani!

Täällä sitä edelleen toivutaan Essureiden vuoksi tehdystä neljännestä leikkauksesta ja toipuminen on tällä kertaa ollut turhauttavan hidasta! Olin eilen ja edellispäivänä pari tuntia auttelemassa tuotannossa ja vatsan yläosassa alkoi taas tuntua sen tyyppistä kipua, että jotakin “pursuaa” yli tyräverkon.

Alkuviikosta taas kävin lääkärissä haavan “rapsuttelussa”, kun reilu viikko sitten aivastaessani tikit pettivät ja haava repsahti auki, ja näytti tulehtuneen. Onneksi tulehdusta ei kuitenkaan ollut, vaan jotakin normaalia haavan päälle kasvavaa kerrostumaa, joka piti rapsuttaa pois tai muutoin haava ei paranisi 🙁

Rapsuttelun jälkeen haava selkeästi parani jonkun verran, mutta saattaa olla, että pitää vielä toistamiseen käydä, jotta kellertävä aines saadaan pois ja paraneminen käyntiin.

Ällöttävää. Ja ärsyttävää! Olin varannut meille joskus viime talven aikana jo matkat Madeiralle viikkoa ennen joulua. Tarkoitus oli kävellä Madeiran lukuisilla patikointireiteillä ja ihastella saaren luontoa ja nähtävyyksiä. No. Minä kun en pysty edes Prismaa kävellä tällä hetkellä läpi kivuitta ja kauppakäyntien jälkeen onkin ollut runsaati kipuja, ja muutoin jo kipulääkkeittä pärjänneenä olen joutunut joka kauppareissun perään ottamaan lääkkeitä 🙁

Miten hemmetissä selviän terminaalista edes lennolle, kun remontin takia siellä saa nyt kävellä varmaan parin kilsan matkan ennen kun pääsee edes turvatarkastukseen? Entäs pitkä lento sitten? Kävelyt Madeiralla saa ainakin unohtaa ja mikäli haava ei ole parantunut, niin saa unohtaa myös uimiset 🙁

Harmi homma, että ollaan niin persaukisia, ettei ole varaa ollut ottaa mitään peruutusturvaa tai lippujen vaihtojuttuja. Se on vaan joko mentävä tai jäätävä kotiin ja menetettävä rahat 🙁 Matkan perumista miettisinkin oikeasti, sillä tuntuu, että kahden viikon päähän osuva lähtö tulee liian nopeasti toipumiseeni nähden, mutta valitettavasti menetetyt eurot painavat vaakakupissa sen verran, että pakko sanoa, mutta taitaa olla pakollista ottaa riski ja mennä 🙁

Nyt täytyy vaan ottaa iisisti täällä kotona, mikä onkin helposti sanottu, mutta vaikeasti toteutettu. Jouluruuhka kun painaa päälle tuotannossa ja myynnissä, ja vaikka täällä onkin ollut tuotannossa kaksi työntekijää, on omakin apuni lähestulkoon pakollista ainakin välillä.

Postilaisten lakko joulun sesonkiaikaan kolautti jonkun verran myös jälleenmyyjiämme ja tukkupuolen myyntimme tippuikin huonosta lokakuusta vielä liki 20%. Kuluttajapuolen kaupassa lakko ei juuri näkynytkään jos koko kuukauden tulosta arvioidaan. Toki itse lakon ajalla myynti ei kivunnut ihan sinne minne oli odotettu Joulusesongin vuoksi, mutta hyvä alkukuu ja parhaillaan käynnissä oleva Black Weekend tasasivat tulosta ihan kohtalaiseksi 🙂

Black friday viikonlopun alennus 20% koko valikoimasta (ei lahjakortit, outlet) koodilla: BLACK19
Muista syöttää koodi kassalla, sillä emme hyvitä alennuksia jälkikäteen.
Alekoodia ei voi käyttää samaan aikaan muiden alennusten kanssa.
Alennus on voimassa 29.11.-2.12. saakka. Joitakin tuotteita on saatavilla vain rajoitettu erä.
Koodi kirjoitetaan kassalla juuri ennen maksua. https://shop.saarentaika.com/

Eilen tehtiinkin tuotannossa ennätykset ja tuotantolaisten apuna oli lisäksi vielä isäni ja poikanikin! Tuotteiden varastoinnin ja tilaustenkäsittelyn ulkoistaminen on antanut meille paljon lisäaikaa tuotantoon. Tavaraa onkin saatu nyt tehtyä aika hyvään tahtiin ja palautettua tuotantoon myös sellaisia tuotteita joille ei tuossa kesän ja syksyn mittaan ole ollut aikaa 🙂 Sen puoleen homma näyttää siis aika valoisalta 🙂

Ehkäpä tämä tästä 🙂 Kiitos, että luit <3 Palataan taas!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.