Hidasta hidasta toipumista leikkauksesta ja Madeiran lomamatka vaarassa

Moikka taas ihana lukijani!

Täällä sitä edelleen toivutaan Essureiden vuoksi tehdystä neljännestä leikkauksesta ja toipuminen on tällä kertaa ollut turhauttavan hidasta! Olin eilen ja edellispäivänä pari tuntia auttelemassa tuotannossa ja vatsan yläosassa alkoi taas tuntua sen tyyppistä kipua, että jotakin ”pursuaa” yli tyräverkon.

Alkuviikosta taas kävin lääkärissä haavan ”rapsuttelussa”, kun reilu viikko sitten aivastaessani tikit pettivät ja haava repsahti auki, ja näytti tulehtuneen. Onneksi tulehdusta ei kuitenkaan ollut, vaan jotakin normaalia haavan päälle kasvavaa kerrostumaa, joka piti rapsuttaa pois tai muutoin haava ei paranisi 🙁

Rapsuttelun jälkeen haava selkeästi parani jonkun verran, mutta saattaa olla, että pitää vielä toistamiseen käydä, jotta kellertävä aines saadaan pois ja paraneminen käyntiin.

Ällöttävää. Ja ärsyttävää! Olin varannut meille joskus viime talven aikana jo matkat Madeiralle viikkoa ennen joulua. Tarkoitus oli kävellä Madeiran lukuisilla patikointireiteillä ja ihastella saaren luontoa ja nähtävyyksiä. No. Minä kun en pysty edes Prismaa kävellä tällä hetkellä läpi kivuitta ja kauppakäyntien jälkeen onkin ollut runsaati kipuja, ja muutoin jo kipulääkkeittä pärjänneenä olen joutunut joka kauppareissun perään ottamaan lääkkeitä 🙁

Miten hemmetissä selviän terminaalista edes lennolle, kun remontin takia siellä saa nyt kävellä varmaan parin kilsan matkan ennen kun pääsee edes turvatarkastukseen? Entäs pitkä lento sitten? Kävelyt Madeiralla saa ainakin unohtaa ja mikäli haava ei ole parantunut, niin saa unohtaa myös uimiset 🙁

Harmi homma, että ollaan niin persaukisia, ettei ole varaa ollut ottaa mitään peruutusturvaa tai lippujen vaihtojuttuja. Se on vaan joko mentävä tai jäätävä kotiin ja menetettävä rahat 🙁 Matkan perumista miettisinkin oikeasti, sillä tuntuu, että kahden viikon päähän osuva lähtö tulee liian nopeasti toipumiseeni nähden, mutta valitettavasti menetetyt eurot painavat vaakakupissa sen verran, että pakko sanoa, mutta taitaa olla pakollista ottaa riski ja mennä 🙁

Nyt täytyy vaan ottaa iisisti täällä kotona, mikä onkin helposti sanottu, mutta vaikeasti toteutettu. Jouluruuhka kun painaa päälle tuotannossa ja myynnissä, ja vaikka täällä onkin ollut tuotannossa kaksi työntekijää, on omakin apuni lähestulkoon pakollista ainakin välillä.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Postilaisten lakko joulun sesonkiaikaan kolautti jonkun verran myös jälleenmyyjiämme ja tukkupuolen myyntimme tippuikin huonosta lokakuusta vielä liki 20%. Kuluttajapuolen kaupassa lakko ei juuri näkynytkään jos koko kuukauden tulosta arvioidaan. Toki itse lakon ajalla myynti ei kivunnut ihan sinne minne oli odotettu Joulusesongin vuoksi, mutta hyvä alkukuu ja parhaillaan käynnissä oleva Black Weekend tasasivat tulosta ihan kohtalaiseksi 🙂

Black friday viikonlopun alennus 20% koko valikoimasta (ei lahjakortit, outlet) koodilla: BLACK19
Muista syöttää koodi kassalla, sillä emme hyvitä alennuksia jälkikäteen.
Alekoodia ei voi käyttää samaan aikaan muiden alennusten kanssa.
Alennus on voimassa 29.11.-2.12. saakka. Joitakin tuotteita on saatavilla vain rajoitettu erä.
Koodi kirjoitetaan kassalla juuri ennen maksua. https://shop.saarentaika.com/

Eilen tehtiinkin tuotannossa ennätykset ja tuotantolaisten apuna oli lisäksi vielä isäni ja poikanikin! Tuotteiden varastoinnin ja tilaustenkäsittelyn ulkoistaminen on antanut meille paljon lisäaikaa tuotantoon. Tavaraa onkin saatu nyt tehtyä aika hyvään tahtiin ja palautettua tuotantoon myös sellaisia tuotteita joille ei tuossa kesän ja syksyn mittaan ole ollut aikaa 🙂 Sen puoleen homma näyttää siis aika valoisalta 🙂

Ehkäpä tämä tästä 🙂 Kiitos, että luit <3 Palataan taas!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: