Hereillä klo 3 yöllä Madeiralla, flunssa iskemässä, leikkauksesta toipuminen sakkaa

Heipä hei ihana lukijani!

Kirjoittelen matkakuulumisia poikkeuksellisesti tähän ”diipadaapa” blogiini, sillä tämän kertainen kirjoitus sivuaa vähemmän matkaa, kuin muuta asiaa vaikka matkalta tätä parhaillaan kirjoitankin.

Leikkauksestani on nyt kulunut 6 viikkoa ja ikäväkseni jouduin huomaamaan, että toipuminen ei ole ollut kovinkaan onnistunutta 🙁 Onnekseni tajusin ottaa mukaani sairaalasta leikkauksen jälkeen käyttööni saamani vatsatuen tai tyrävyön, mikä ikinä se onkaan, sillä sille on nyt täällä matkalla kuitenkin käyttöä!

Vatsaani on siis leikelty nyt neljättä kertaa, joista 2 kertaa on ollut tyrän korjaamista. Eka tyrä, tai oikeastaan kaksi, syntyi Essure-implanttien poisto-operaation arven kohdille ja sen korjausleikkaus epäonnistui. Tyrä ilmaantui takaisin entistä suurempana (vatsan seinämän reikä oli halkaisijaltaan 7cm). Mikäli haluat lukea kaikki ällöttävät yksityiskohdat miten 15×20 senttisen tyräverkon koko alaosa oli työntynyt vatsaonteloon jne, kurkkaa tästä blogista avainsanalla Essure.

Anyway. Sairaalasta ohjeistettiin tällä kertaa, että tyrävyön kassa tulee olla yötä-päivää 2 viikkoa (olin 3 viikkoa), jonka jälkeen käyttää sitä päivisin 2 viikkoa lisää (käytin yli 2,5 viikkoa), mutta tuo aika on kyllä aivan riittämätön omassa tapauksessani. Sairaalasta myös ohjeistettiin nousemaan sängystä kyljen kautta, jonka totesin heti kotona ihan idioottimaiseksi neuvoksi, joka sopii ehkä muille, muttei minulle. Jäätävät viiltokivut heti tyrän- ja tähystysreikien kohdalla! Onneksi meillä sattuu oleman moottorisänky, jota ilman haavat olisivat revenneet auki miljoona kertaa!

Nyt olen sitten lähtenyt matkalle pitämättä tyrävyötä päälläni (koska sairaalan ohjeiden mukaan sitä ei enää tarvitsisi käyttää) ja eilen jo ennen jatkolentoa kivut olivat voimistuneet! Tuttu ”arven repeämis” kipu tuntui aluksi yhdessä kohdassa navan vasemmalla puolella (korjattu tyrä on oikealla puolella) ja lopulta myös korjatun tyrän kohdalla ja kolmas kipukohta siitä hieman ylempänä. Onneksi tajusin ottaa sen vyön mukaan ja nyt siis nukuin se päällä! Ja toivon totisesti, että olisin väärässä kehoni suhteen, että tämä kipu EI olisi auennut tyrä tai uusi tyrä, vaan ihan jotain muuta!

Eilen meillä oli välilasku Lissabonissa ja aikaa oli reilut 5 tuntia, joten päätettiin vihdoin käydä katsomassa Cristo Rein patsasta, joka on aikaisemmilla Portugalin reissuilla aina jäänyt jostakin syystä.

Portugalissa oli sateista ja kylmä tuulikin puhalteli aina silloin tällöin. Kotona poikamme aloitti sairastamisen jäätävällä nuhalla ja yskällä jo pari päivää ennen lähtöämme, ja meillä kummallakin oli kurkussa tunne, että ollaan myös tulossa kipeiksi. No nyt se ilmeisesti iski ainakin minuun. Kurkku ja keuhkot oireilee, ja tulin ottamaan astmalääkettä ja hunajaa. Samalla ajattelin ottaa ennakoivasti tulehduskipulääkeen, mutta sepä alkoikin närästää (ibuprofeiini ei sovi vatsalleni, mutta lääkärin määräyksestä on niitäkin nyt tullut syötyä), joten oli noustava ylös hakemaan närästyslääkettä, joka ei ainakaan vielä ole tehonnut, joten makuullaan ei pysty juuri nyt olemaan.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Tässäpä sitä sitten podetaan monenkin asian oireita keskellä yötä Madeiran vihreällä saarella ja mietin miten perseestä on, että ihminen on jatkuvasti vajaakuntoinen!

Eipä mulla kai muuta nyt tässä kohtaa. Itse reissusta pääsee pian lukemaan täältä: https://www.starsonmap.com/

Kiitos, että luit! Tuleekos sinulle muuten meidän Saaren Taika Shopin uutiskirjettä? Sieltä tulee tänään salainen alekoodi Saaren Taika tuotteisiin 🙂

https://www.starsonmap.com/ulkomaanmatkat/joulukuussa-madeiralla-vuokra-autolla/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: