Paahdetut hunajaiset uunikasvikset ja marinoitu naudan ulkofilepihvi grillissä, kyllä, on juuri niin herkullista miltä kuulostaakin!
Paahdetut hunajaiset uunikasvikset
Tarvitset:
3-4 isoa Annabelle perunaa
1 Sipuli
2 Valkosipulin kynttä
1 Kesäkurpitsa
1-2 Porkkanaa
5 Bimi parsakaalia
Maustamiseen:
Hunajaa
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Basilikaa
Pilko kasvikset voideltuun vuokaan ja ripottele päälle suolaa, mustapippuria myllystä ja basilikaa.
Marinadi uunikasviksille
1/2 dl hunajaa
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 dl punaviinietikkaa
Sekoita marinadi ja lusikoi se kasvisten päälle.
Paista kasviksi 200 astesen uunin keskitasolla noin tunnin verran. Kääntele kasviksia kerran paistamisen aikana.
Naudan marinoitu grillipihvi ohje
4 naudan ulkofilepihviä
Suolaa
Mustapippuria
Grillimaustetta
1 dl Kapteenin Juhlamarinadia
Hiero mausteet naudan ulkofilepihvien pintaan molemmmin puolin, lisää sitten marinadia ja kääntele pihvejä siten, että marinadia ja mausteita on pihvien molemmilla puolilla. Laita pihvit ja marinadi pussiin ja annan maustua yön yli.
Grillipihvit ulkogrillissä
Sytytä tulet hyvissä ajoin ellet käytä grillihiiliä. Polta puut hiillokselle ja paista pihvejä noin 2 minuuttia per puoli.
Nauti ulkona hyvässä seurassa!