Hauska päivä! Koulutin mun miestä saippuantekijäksi Saaren Taialle!

Hauska päivä! Koulutin mun miestä saippuantekijäksi Saaren Taialle!

Terve taas ihana lukijani!

Saaren Taika artesaanisaippuoiden myynti on lähtenyt niin kovaan nousuun, että tänne tarvitaan yksi saippuantekijä lisää. Kukapa olisikaan hommaan parempi kuin extra-pikkutarkka mieheni, joka muuten valmistaa jo kaikki Saaren Taian voidetuotteet.

Tänään ollaan siis vietetty yhdessä aikaa ”saippuakopissa” ja tässä aamupäivän aikana hän on valvovien silmieni alla valmistanut jo kolme erää eri saippuoita 🙂

Meidän kaikki tulevat saippuamme ovatkin sitten jatkossa luomua, kun vihdoin ollaan päästy luomuöljyistä tuotteitamme valmistamaan. Multa kysyttiinkin juuri Facessa, että olenko kirjoitellut raaka-aineidemme alkuperistä ja eettisyydestä jne. Saaren Taian UKK-sivulla onkin jo jonkin verran kerrottuna ja aivan kaikkea emme tietenkään voi edes julkaista, sillä kopiointivaara tällä alalla on ikävän suuri ja mainioiden raaka-aineidemme toimittajia on yritetty udella useita kertoja eri kanavia pitkin. Mm. sheavoimme eettisyydestä on kyselty ja siihen olemme vastanneet näin:

Mistä käyttämänne sheavoi tulee ja onko se eettisesti tuotettua?

Käyttämämme sheavoi tulee Afrikasta paikallisten kylien naisten keräämänä. Sheavoin tuottaminen on useiden näiden naisten päätulo, joilla autetaan yhteensä reilun kahden tuhannen kyläläisen paikallisyhteisöä luomaan parempaa tulevaisuutta. Naiset keräävät sheapuun pähkinät, jonka jälkeen ne kuivataan luonnollisesti, kuoritaan ja jauhetaan. Tämän jälkeen niistä nostetaan öljyt esiin paahtamalla, jonka jälkeen niitä vaivataan käsin kunnes se muuttuu sileäksi kermanväriseksi voiksi. Käyttämällämme sheavoilla on luomusertifikaatti.

Miten varmistatte esim sheavoin eettisen tuottamisen alkuperämaassa? Entä miten varmistatte että kookosöljy on tuotettu ekologisesti kestävällä tavalla sademetsiä suojellen?

Käyttämme vain sellaisia raaka-aineen toimittajia joilla on sertifikaatit mm. eläinkokeettomuudesta ja  eettisyydestä.

Ja näin myös uuden öljyntoimittajan kanssa, eli uudelta toimittajalta tulee jatkossa kaikki meidän saippuoihin käyttämämme öljyt ja niillä on useitakin eri sertifikaatteja mm. Ecosert Organic, DE-ÖKÖ 003 ja iso liuta muita sertifikaatteja, joista kirjoittelen tarkemmin ihan omassa postauksessaan.

Meillä on siis ihania uutuuksiakin tulossa ja niistä yksi on julkaistu tänään. Se on huippusuositun ja erittäin tehokkaaksi todetun siivoussaippuamme Greippi versio ja luomuna tottakai!

Greipin raikas tuoksu sopiikin syksyyn kuin nappi otsaan ja muutoinhan teho on sama tuttu jo aiemmista hyvin tehokkaiksi todetuista Saaren Taika siivoussaippuoista.

Greippi Siivoussaippua on luonnollinen, aivan kuten Sitrus Siivous ja tavallinenkin Siivoussaippuamme. Resepti mukailee perinteisen Marseille saippuan reseptiä, josta olemme jättäneet vain kiistellyn palmuöljyn pois eettisistä syistä ja mukailleet saippuan tehon juuri siivoamiseen. Sen tehosta onkin monen monta todistetta ja kiitos niistä ahkerille tuotteidemme käyttäjille, jotka ilostuttavat meitä päivittäin ihanilla viesteillä ja ennen-jälkeen kuvilla <3 Jaan alle muutaman niistä:

 

 

Myös keittiön liesituulettimeen pinttynyt rasva lähtee liki rättiä vilauttamalla, katso vaikka itse videolta!

Greipin eteerisellä öljyllä on paljon muitakin ominaisuuksia kuin vain ihana ja raikas tuoksu. Greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine ja siksi se on täydellinen tuote kodin puhdistamiseen ja desinfiointiin. Greippi Siivoussaippua käy kodin kaikkien pintojen puhdistamiseen, mutta erityisen tehokas se on esim. työtasojen desinfioinnissa ja kylpyhuoneen kosteuden ja pesuaineiden aiheuttamien jäämien puhdistamisessa!

Lisäksi greipin eteerinen öljy täyttää ilman miellyttävällä sitrushedelmän aromilla. Greipin eteerisellä öljyllä on myös erittäin myönteinen vaikutus mielen virkeyteen. Kun käytät Greippi Siivoussaippuaa voit myös nauttia muista greipin eteerisen öljyn tuomista hyödyistä.

Piakkoin siis muuttuvat kaikki olemassa olevat saippuatuotteemme luomuksi sitä mukaa kun ne täällä kypsyvät 😀

Joni on siis ollut täällä tänään saippuanteko-opissa ja suoriutunut hommasta kuin vanha tekijä! Hänen horoskooppinsa on neitsyt ja neitsyille tuttuun tapaan hän on todella pikkutarkka tekemisissään!

Itse toimin vieressä lähinnä valvojana, sillä saippuantekoprosessi on miehelleni jo tuttua, onhan hän autellut minua useita kertoja ja ollut vieressä katselemassa. Nyt sain siis itse nautiskella sivustakatsojan roolista ja mitäpä muutakaan tein, kun tietty kuvasin koko homman 😀 Jopa äitiniikin kävi toteamassa, että mieheni saippuakuviot olivat teepuusaippuassa kauniimmat kuin omani 😀

Näin sitä siis perhepiirissä ammattitaitoa jaetaan ja toivottavasti pian saan myös lapsilleni tätä hommaa opettaa 😀

Mainos
Saaren Taika - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta! Saaren Taika® - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Mieheltäni sujui jopa hankalan Metsähisen koristelu kuin vanhalta taiteilijalta!

Sain myös videon artesaanisaippuan koristelusta otettua ja kuten näkyy, homma sujuu kuin vanhalta tekijältä!

Näin! Nyt mä voinkin jäädä eläkkeelle tästä hommasta ja antaa ohjat muiden käsiin 😀

Kurkkaa muuten mihin kaikkeen suosittu Saaren Taika siivoussaippua käy:

Saaren Taika® Siivoussaippua ”Marseillen” käyttö

Saaren Taika® Siivoussaippua kovassa testissä – Vieraskynäily

Saaren Taika® siivoussaippua, ekologinen vaihtoehto kodin kaikkeen siivoukseen, se käy jopa auton pesuun sekä puutarhakalusteiden pesuun

 

 

 

 Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: