Hamam pyyhkeiden tuotekuvausta Kasnäs Marinassa

Moikka moi ihana lukijani!

Follow my blog with Bloglovin

Tänään on ollut jännä päivä, itse asiassa bloggasinkin viimeksi siitä, miten jännitin tätä päivää niin kovin, että menetin yöuneni! No täällä nyt kuitenkin ollaan, Kemiönsaaren Kasnäsissä ja tarkemmin ottaen toukokuussa (2019) valmistuneissa Kasnäsin Marinan mukavissa rantataloissa 🙂

Päivän tehtävänä oli kuvata tällä viikolla Turkista saapuneet aidot käsinkudotut Hamam pyyhkeet ja päätimme kuvata ne sisätiloissa syksyisten jatkuvien sateiden vuoksi. Kasnäsin Marina valikoitui siksi, että tämä on lähellä ja sisätilat ovat kuvauksiin sopivat, eli nykyaikaiset, merihenkiset ja vaaleat 🙂

Pyyhkeitä on mukana 4 pahvilaatikollista, eli niin paljon erilaisia ihania pehmeitä Hamam pyyhkeitä löytyy pian Saaren Taian valikoimista! Marinaan pääsi kirjautumaan neljän aikaan ja se tarkoittaa näin syksyllä, että kuvausaikaa oli tälle päivälle vain reilu tunti. Viiden aikaan aurinko oli jo sen verran laskenut, että valo sisällä oli riittämätön. Joudumme siis yöpymään täällä ja jatkamaan heti kun aurinko nousee riittävän ylös ja antaa tasaista kirkasta valoaan meille 🙂

Saimme siis kuvattua vasta yhden laatikollisen ennen hämärtymistä, joten huomiselle on ihan riittävästi hommaa. Ja jos joku ajattelee, että tuotekuvaus on jotakin “vasemmalta lonkalta heitettävää hommaa”, jonka suorittaa pikaisessa ajassa, ei voisi enempää olla väärässä! Pelkästään propsien eli kuvausrekvisiitan pakkaaminen ja roudaaminen ensin kodista autoon, autosta lokaatioon ja taas lokaatiosta autoon ja autosta kotiin vie vähintäänkin tunnin. Ja itselläni ainakin menee usean ruudun- ja usean eri sommittelun verran “hutia” ennen kuin löytyy se tyyli ja tunnelma mitä haluan kuvillani tuoda esiin. Jokaisesta tuotteesta tarvitaan myös monta erilaista kuvaa ja kuvien editoiminen se vasta aikaa viekin!

Laatikollinen pyyhkeitä kuvattu siis noin tunnissa. Vasta 3 kuvaa saatu julkaisuvalmiiksi ja laitetuna kauppaan (klo 20.47). Voit siis helposti päätellä kumpi vie enemmän aikaa, itse kuvaaminen vai editointi 😀

Kuvausrekvisiitat pakattu autoon
Kuvausrekvisiitat purettu lokaation ovelle.

Alla muutama kuva ihanista Haman pyyhkeistä <3

“Hamameita” löytyy perinteisiä puuvillaisia ja sitten sellaisia ihania erikoisuuksia kuin bambu-puuvillaa ja pellava-puuvillaa! Mielestäni pellava-puuvilla kävisi todella hyvin myös laudeliinaksi tai pöytäliinaksi! Bambu-puuvilla taas tuntui ihanan pehmeältä ja paksulta <3

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kuvissa näkyvät lyhdyt ja viherkasvitkin ovat muuten meidän mukanamme tuomia, jos nimittäin ihmettelit miksi neljän pyyhelaatikon lisäksi tarvittiin 5 suurkassillista ja 2 korillista muuta tavaraa 😀

Tällainen 45 neliön “mökki” täyttyy hyvin äkkiä tällaisesta tavaramäärästä, eikä tällaisessa kaaoksessa mieli mitenkään rentoutumaan pääse!

Illan hieman hämärtyessä teimme nopean vajaan tunnin kävelyn Kasnäsin luontopolulla ja satamassa. Tänään olikin kaunis ja sateeton päivä. Onneksi! Auringonlasku hurmasi sävyillään!

Muutaman sitkeä päivänkakkara jaksoi vielä kukkia tuulessa.

Kävelyn jälkeen jatkui kuvankäsittely ja tuotteiden laittaminen verkkokauppaan. Iltapalaksi Kemiönsaaren kebabbilasta mukanamme tuotua pizzaa kylmänä ja pillimehua juomana 🙂 Selkä on taas jäykkänä ja kipeä, onneksi tässä huoneistossa on ihana sauna, ja onneksi otin lyölytuoksun mukaan!

Kiitos, että luit! Kuvankäsittely jatkuu vielä illalla ja ehkä saamme muutaman pyyhkeen vielä kauppaan tämän vuorokauden puolella! Kuvaukset jatkuvat huomenna, toivotaan aurinkoista päivää, että saamme kuvata luonnonvalossa <3

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Yksi vastaus

  1. Upeita tuote- ja luontokuvia jälleen kerran ❤ pyyhkeet näyttävät kuvissa houkuttelevilta 😉

Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d