Haikon kartanohotelli ja Wanha Porwoo

Haikon kartanohotelli ja Wanha Porwoo

Tervehdys arvoisa lukijani!

Mikäli lukaisit edellisen postaukseni niin tiedätkin missä olemme. Haikon kartanossa rentouttavaa mini viikonloppua viettämässä mieheni kanssa. Tänne Haikkoon on matkaa meiltä kotoota noin parisata kilsaa ja se on lähes koko matka puuduttavaa Turku-Hki moottoritietä pitkin.

Pääsimme lopulta kuitenkin perille ja ennen kartanolle saapumista käytiin tietty katsastamassa Emäsalon legendaarinen kuvauskohde eli eräs laivanhylky joka on nököttänyt paikassaan vuosia milloin kenossa pohja mutiin juuttuneena, milloin vähän ryhdikkäämmin kuten tänään.

Saavuttuamme kartanohotellille huomasimme aulassa ilmoituksen ilotulituksesta. Sain ajatuksen käydä hylkyrannassa kokeilemassa josko tulitus osuisi hylyn taustalle.

Kartanohotelli on tyylikäs ja historiallinen. Huoneemme on toisessa kerroksessa, mutta ikävä kyllä ilman merinäköalaa.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Ennen kylpylässä pyörähtämistä käytiin katsomassa vanhaa Porvoota ja nautittiin elämämme tähän asti parhaimmat pihvit El Patio nimisessä pienessä tunnelmallisessa ravintolassa.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Tällaiset ruoka-annokset ovst jokainen pieni taideteos!

Sitten paluu kartanolle ja kylpylään.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Itse kylpylä oli tungoksinen ja ahdas. Vapaita pukukaappeja ei ollut lainkaan ja jouduin tunkemaan vaatteeni pieneen lukolliseen laatikkoon. Mieheltä oli pöllitty pyyhe ja hän joutui kuivaamaan pahimmat märkyydet vessapaperiin. En suosittele lauantai iltaa uimiselle täällä jos mielit rentoutua..

Nyt iski väsymyskin. Käytiin nopeasti ottamassa yökuvat laivasta muttei jakseta valvoa ilotulitusta joten hyviä öitä. Laivakuvien editointi huomenna.

Kiitos että luit, nyt hyvää yötä