Geeniperintönä saatu sitkeä mustapää vihdoin otsasta pois!

sitkeä mustapää vihdoin otsasta pois!
Pitkäaikainen taisteluni mustapään kanssa on vihdoin tuottanut tuloksia. Aktiivihiili Teepuusaippua, Argan Ruusunmarjaöljy ja satunnainen Salisyylihappovoiteen käyttö ovat selvästi olleet avainasemassa tässä prosessissa.

Terve! Aloinkin jo viime artikkelissa, joka kertoi katupölystä ja ihon puhdistuksesta, että miten oma ikuisesti paikoillaan pysynyt mustapääni on vihdoin lähtenyt katoamaan ja lupasin tehdä kokonaan oman kirjoituksen aiheesta.

Sitkeä mustapää

Toistakymmentä vuotta otsavaossani viihtynyt mustapää on mitä ilmeisemmin geeniperintönä minulle tullut, sillä jo äitini äidillä, eli Muorilla, oli tämä sitkeä mustapää samassa kohdassa otsavakoa.

Muistan aivan lapsuudesta, että Muoriani ärsytti tuo sitekä mustapää ja joskus olen sitä koittanut häneltä puhdistetulla neulallakin kaivaa, lapsena siis. Voi hyvänen aika, jos monulla olisi ollut mustapäistä sama tieto, kuin nyt!

Mustapäitähän on oikeastaa vaaleita ja tummia, eli sulkeutuneita mustapäitä, joka on ns. valkopää (kuten minulla) ja sitten avoin mustapää, eli se tutumpi tumma mustapää.

LUE: Miten pääsen eroon mustapäistä?

Olen yrittänyt päästä eroon omasta sitkeästä mustapäästäni kaikenlaisilla keinoilla, tuloksetta, kunnes nyt vähän aikaa sitten huomasin, että mustapää on vihdoin alkanut pienenemään ja häivyttymään!

Miten eroon mustapäistä?

No mitä olen sitten tehnyt, jotta olen vihdoin alkanut pääsemään eroon vuosikausia vaivanneesta sitkeästä mustapäästä? 

Olen n. 6 vuotta pessyt kasvojani pääasiassa Saaren Taika Teepuusaippualla ja nyt viimeaikoina myös Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippualla, jonka lisäksi kuorin ihoni pari kertaa kuukaudessa, käytän luonnollista kasvovettä, luonnollista kasvovoidetta ja luonnollista ihohuokosia tukkimattomia kasvoöljyjä.

Satunnaisesti myös olen sipaissut mustapäälle Salisyylihappo tehovoidetta ja uskon, että tämä luonnollisuuteen ja ihohuokosia tukkimattomiin kauneudenhoitotuotteisiin perustuva säännöllinen ihonhoitorutiini on vihdoin saanut aikaan mustapään liottumisen ja pienenemisen!

Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua saattaa olla se avaintuote yhdessä tuon satunnaisen Salisyylihappovoiteen kanssa sillä, aktiivihiili yhdessä bentoniittisaven kanssa auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttynyttä likaa ja epäpuhtauksia.

Bentoniittisavi on yksi tehokkaimmista parantavista savista. Se sitoo itseensä lian, epäpuhtaudet ja talin, jolloin nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat saippuan mukana pois iholta.

Myös Argan Ruusunmarja kasvoöljyllä voi olla osuutta asiaan, sillä Arganöljyllä on ihon talintuotantoa tasapainottavia ominaisuuksia.
Ja Argan Ruusunmarja kasvoöljy sisältää myös jojobaöljyä, joka auttaa ihon talintuotannon tasapainottamisessa.

Mitään muita muutoksia en ole ihonhoidossani tehnyt, joten alan kallistua sille kannalle, että Aktiivihiili Teepuusaippua, Argan Ruusnmarjaöljy ja satunnainen Salisyylihappovoiteen käyttö on saanut toistakymmentä vuotta vaivanneen sitkeän mustapään vihdoin luovuttamaan. 

Osta tästä: Aktiivihiili Teepuusaippua, Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy ja Salisyylihappo tehovoide!

On hienoa huomata, että pitkäaikainen taisteluni mustapään kanssa on vihdoin tuottanut tuloksia. Aktiivihiili Teepuusaippua, Argan Ruusunmarjaöljy ja satunnainen Salisyylihappovoiteen käyttö ovat selvästi olleet avainasemassa tässä prosessissa.

Muista kuitenkin, että ihonhoito on jatkuva prosessi, eikä pelkästään yhden tuotteen käytön ansiosta iho pysy aina täydellisessä kunnossa. Jatka siis huolellista ihonhoitoa ja anna ihosi kiittää sinua siitä!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.