Geeniperintönä saatu sitkeä mustapää vihdoin otsasta pois!

sitkeä mustapää vihdoin otsasta pois!
Pitkäaikainen taisteluni mustapään kanssa on vihdoin tuottanut tuloksia. Aktiivihiili Teepuusaippua, Argan Ruusunmarjaöljy ja satunnainen Salisyylihappovoiteen käyttö ovat selvästi olleet avainasemassa tässä prosessissa.

Terve! Aloinkin jo viime artikkelissa, joka kertoi katupölystä ja ihon puhdistuksesta, että miten oma ikuisesti paikoillaan pysynyt mustapääni on vihdoin lähtenyt katoamaan ja lupasin tehdä kokonaan oman kirjoituksen aiheesta.

Sitkeä mustapää

Toistakymmentä vuotta otsavaossani viihtynyt mustapää on mitä ilmeisemmin geeniperintönä minulle tullut, sillä jo äitini äidillä, eli Muorilla, oli tämä sitkeä mustapää samassa kohdassa otsavakoa.

Muistan aivan lapsuudesta, että Muoriani ärsytti tuo sitekä mustapää ja joskus olen sitä koittanut häneltä puhdistetulla neulallakin kaivaa, lapsena siis. Voi hyvänen aika, jos monulla olisi ollut mustapäistä sama tieto, kuin nyt!

Mustapäitähän on oikeastaa vaaleita ja tummia, eli sulkeutuneita mustapäitä, joka on ns. valkopää (kuten minulla) ja sitten avoin mustapää, eli se tutumpi tumma mustapää.

LUE: Miten pääsen eroon mustapäistä?

Olen yrittänyt päästä eroon omasta sitkeästä mustapäästäni kaikenlaisilla keinoilla, tuloksetta, kunnes nyt vähän aikaa sitten huomasin, että mustapää on vihdoin alkanut pienenemään ja häivyttymään!

Miten eroon mustapäistä?

No mitä olen sitten tehnyt, jotta olen vihdoin alkanut pääsemään eroon vuosikausia vaivanneesta sitkeästä mustapäästä? 

Olen n. 6 vuotta pessyt kasvojani pääasiassa Saaren Taika Teepuusaippualla ja nyt viimeaikoina myös Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippualla, jonka lisäksi kuorin ihoni pari kertaa kuukaudessa, käytän luonnollista kasvovettä, luonnollista kasvovoidetta ja luonnollista ihohuokosia tukkimattomia kasvoöljyjä.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Satunnaisesti myös olen sipaissut mustapäälle Salisyylihappo tehovoidetta ja uskon, että tämä luonnollisuuteen ja ihohuokosia tukkimattomiin kauneudenhoitotuotteisiin perustuva säännöllinen ihonhoitorutiini on vihdoin saanut aikaan mustapään liottumisen ja pienenemisen!

Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua saattaa olla se avaintuote yhdessä tuon satunnaisen Salisyylihappovoiteen kanssa sillä, aktiivihiili yhdessä bentoniittisaven kanssa auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttynyttä likaa ja epäpuhtauksia.

Bentoniittisavi on yksi tehokkaimmista parantavista savista. Se sitoo itseensä lian, epäpuhtaudet ja talin, jolloin nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat saippuan mukana pois iholta.

Myös Argan Ruusunmarja kasvoöljyllä voi olla osuutta asiaan, sillä Arganöljyllä on ihon talintuotantoa tasapainottavia ominaisuuksia.
Ja Argan Ruusunmarja kasvoöljy sisältää myös jojobaöljyä, joka auttaa ihon talintuotannon tasapainottamisessa.

Mitään muita muutoksia en ole ihonhoidossani tehnyt, joten alan kallistua sille kannalle, että Aktiivihiili Teepuusaippua, Argan Ruusnmarjaöljy ja satunnainen Salisyylihappovoiteen käyttö on saanut toistakymmentä vuotta vaivanneen sitkeän mustapään vihdoin luovuttamaan. 

Osta tästä: Aktiivihiili Teepuusaippua, Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy ja Salisyylihappo tehovoide!

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

On hienoa huomata, että pitkäaikainen taisteluni mustapään kanssa on vihdoin tuottanut tuloksia. Aktiivihiili Teepuusaippua, Argan Ruusunmarjaöljy ja satunnainen Salisyylihappovoiteen käyttö ovat selvästi olleet avainasemassa tässä prosessissa.

Muista kuitenkin, että ihonhoito on jatkuva prosessi, eikä pelkästään yhden tuotteen käytön ansiosta iho pysy aina täydellisessä kunnossa. Jatka siis huolellista ihonhoitoa ja anna ihosi kiittää sinua siitä!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: