Geeniperintönä saatu sitkeä mustapää vihdoin otsasta pois!

Geeniperintönä saatu sitkeä mustapää vihdoin otsasta pois!

Terve! Aloinkin jo viime artikkelissa, joka kertoi katupölystä ja ihon puhdistuksesta, että miten oma ikuisesti paikoillaan pysynyt mustapääni on vihdoin lähtenyt katoamaan ja lupasin tehdä kokonaan oman kirjoituksen aiheesta.

Sitkeä mustapää

Toistakymmentä vuotta otsavaossani viihtynyt mustapää on mitä ilmeisemmin geeniperintönä minulle tullut, sillä jo äitini äidillä, eli Muorilla, oli tämä sitkeä mustapää samassa kohdassa otsavakoa.

Muistan aivan lapsuudesta, että Muoriani ärsytti tuo sitekä mustapää ja joskus olen sitä koittanut häneltä puhdistetulla neulallakin kaivaa, lapsena siis. Voi hyvänen aika, jos monulla olisi ollut mustapäistä sama tieto, kuin nyt!

Mustapäitähän on oikeastaa vaaleita ja tummia, eli sulkeutuneita mustapäitä, joka on ns. valkopää (kuten minulla) ja sitten avoin mustapää, eli se tutumpi tumma mustapää.

LUE: Miten pääsen eroon mustapäistä?

Olen yrittänyt päästä eroon omasta sitkeästä mustapäästäni kaikenlaisilla keinoilla, tuloksetta, kunnes nyt vähän aikaa sitten huomasin, että mustapää on vihdoin alkanut pienenemään ja häivyttymään!

Miten eroon mustapäistä?

No mitä olen sitten tehnyt, jotta olen vihdoin alkanut pääsemään eroon vuosikausia vaivanneesta sitkeästä mustapäästä? 

Olen n. 6 vuotta pessyt kasvojani pääasiassa Saaren Taika Teepuusaippualla ja nyt viimeaikoina myös Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippualla, jonka lisäksi kuorin ihoni pari kertaa kuukaudessa, käytän luonnollista kasvovettä, luonnollista kasvovoidetta ja luonnollista ihohuokosia tukkimattomia kasvoöljyjä.

Satunnaisesti myös olen sipaissut mustapäälle Salisyylihappo tehovoidetta ja uskon, että tämä luonnollisuuteen ja ihohuokosia tukkimattomiin kauneudenhoitotuotteisiin perustuva säännöllinen ihonhoitorutiini on vihdoin saanut aikaan mustapään liottumisen ja pienenemisen!

Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua saattaa olla se avaintuote yhdessä tuon satunnaisen Salisyylihappovoiteen kanssa sillä, aktiivihiili yhdessä bentoniittisaven kanssa auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttynyttä likaa ja epäpuhtauksia.

Bentoniittisavi on yksi tehokkaimmista parantavista savista. Se sitoo itseensä lian, epäpuhtaudet ja talin, jolloin nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat saippuan mukana pois iholta.

Myös Argan Ruusunmarja kasvoöljyllä voi olla osuutta asiaan, sillä Arganöljyllä on ihon talintuotantoa tasapainottavia ominaisuuksia.
Ja Argan Ruusunmarja kasvoöljy sisältää myös jojobaöljyä, joka auttaa ihon talintuotannon tasapainottamisessa.

Mitään muita muutoksia en ole ihonhoidossani tehnyt, joten alan kallistua sille kannalle, että Aktiivihiili Teepuusaippua, Argan Ruusnmarjaöljy ja satunnainen Salisyylihappovoiteen käyttö on saanut toistakymmentä vuotta vaivanneen sitkeän mustapään vihdoin luovuttamaan. 

Osta tästä: Aktiivihiili Teepuusaippua, Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy ja Salisyylihappo tehovoide!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

On hienoa huomata, että pitkäaikainen taisteluni mustapään kanssa on vihdoin tuottanut tuloksia. Aktiivihiili Teepuusaippua, Argan Ruusunmarjaöljy ja satunnainen Salisyylihappovoiteen käyttö ovat selvästi olleet avainasemassa tässä prosessissa.

Muista kuitenkin, että ihonhoito on jatkuva prosessi, eikä pelkästään yhden tuotteen käytön ansiosta iho pysy aina täydellisessä kunnossa. Jatka siis huolellista ihonhoitoa ja anna ihosi kiittää sinua siitä!