Essure-ongelmia vol. 5

Essure-ongelmia vol. 5

Heippa lukijani!

Kello on 01.50 keskiviikko yönä ja uni ei taaskaan tule. Hetki sitten vessakäynnillä huomasin vatsassani ikävän tulehduksen leikkaushaavassa. Leikkaus oli n.3 viikkoa sitten ja neljäs lajissaan niihin epäonnisiin Essureimplantteihin liittyen. Nyt siis näyttää siltä, että ainakin yksi leikkaushaavoista on tulehtunut 🙁

Tämä nyt yksinään ei untani olisi haitannut, mutta tämän leikkauksen jälkimainingeissa selkäni hermo-ongelmat ovat taas päässeet valloilleen ja oikea reiteni puutuu ja poltelee pahasti aina seistessäni tai maatessani, ja tänään polttelu oli niin kovaa, että se tuntui lonkasta alas polven alapuolelle asti. Tässä sitä onkin hyvä hetki pohtia kohtaloaan yön pikkuisilla tunneilla.

Olen tehnyt havaintoja, että olen erityisen huono onninen juuri kaikkeen ehkäisyyn ja muuhun terveyteen liittyvän suhteen. Joskus aikoinaan kun minulle asennettiin sellaisia ehkäisykapseleita käsivarteen meni niissäkin jotakin pahasti vikaan. Toisella kertaa kun niitä asennettiin oli äitipolin asentava lääkäri kokematon niiden suhteen. Huoneeseen tuli hoitajia kolme lisäksi ja ohjeita etsittiin Googlesta yms. Asennettaessa kipu oli niin järkyttävä, että puudutuksesta huolimatta meinasi lähteä taju, kun epäpätevä lekuri yritti runnoa niitä paikoilleen. Lopulta asennus ”onnistui” mutta siitäpä alkoikin oireet taas minulla. Järjetöntä hikoilua ja kiputiloja ym. joten lopulta kapselit oli määrä poistaa. No. Toista ei sitten enää koskaan löytynytkään. Minne lie vaeltanut.

No entäpä nämä essuret sitten? En edes lähde tässä kirjoituksessa enää niistä kertomaan, mutta voit lukea avainsanalla essure muutamia aikaisempia postauksiani ja katsoa mitä kaikkea ne minulle on aiheuttaneet:( Sitä päivää odotellessa, että voin vaatia asennuksen tehnyttä lääkäriä vastuuseen huolimattomuudestaan!

Olen pannut myös merkille, etä epäonni tuntuu seuraavan minua monessa muussakin asiassa. Tällaista epäonnea minulla ei ole aiemmin ollut, ei ennen kuin tapasin elämäni rakkauden ja yrityksemme alkoi menestyä. Olenkin miettinyt, vaikken mitenkään taikauskoinen tms. olekaan, että mahtaako maapallolla kuitenkin vallita jokin mystinen tasapaino, jonka vuoksi hyvä onni rakkaudessa ja liiketoiminnassa näkyy huonona onnena muualla?

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

No, en vaihtaisi huono onniseen rakkauteen kuitenkaan enää mistään hinnasta takaisin! Riittävästi sellaistenkin takia kärsinyt.

Nyt on parasta yrittää nukkua, sillä huomena pitää ajoissa herätä ja soitella lääkäriaikaa.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY