Essure-implantien aiheuttaman leikkauksen nro 4 toipumista..

Essure-implantien aiheuttaman leikkauksen nro 4 toipumista..

Heippa arvoisa lukijani!

Olet varmasti yhtä kyllästynyt tähän Essure asiaan kuin minäkin, mutta minkäs teet, tässä sitä istutaan neljättä kertaa leikkauksesta niiden vuoksi toipumassa. Vatsa tilkkutäkkinä, kivuissa ja tuskissa.

Essuret siis asennettiin sterilisaatioksi 12.6. 2017. Siihen aikaan Ameriikassa nämä oli jo aiheuttaneet sen verran ongelmia, että niiden käyttö oli kielletty, mutta Suomellahan oli erikoislupa asentaa loppuun ne mitä terveydenhuolto oli ehtinyt jo ostamaan varastoonsa tai jotain sellaista.

Essuret sisältävät mm. nikkeliä, jolle olen ERITTÄIN allerginen! En pysty edes rannekelloa käyttämään, saati korviksia jos en eivät ole kultaa. Kutina ja ihottuma alkaa välittömästi! Arvaa muuten kertoiko lääkäri mitään Essureiden ongelmista, mitkä varmasti olivat siihen mennessä kantautunueet jo hänekin korviinsa? Ei. Kysyikö hän minulta nikkeliallergiasta, tai mainitsiko Essureiden sisältävän nikkeliä? Ei!

No mennäänpä pari viikkoa Essureiden asennuksesta eteenpäin.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Kuvassa alla muuten minun normaalit jalkani (silloin ennen). Minulla on aina ollut hoikat jalat ylipainosta huolimatta eikä KOSKAAN eläissäni jaloissa minkäänlaisia nivel-, turvotus-, tai laskimo-ongelmia, ei koskaan!

Pari viikkoa Essureiden asennuksen jälkeen alkoivat nilkkani ”löystymään” siten, että kävellessä nilkka ”linksahti” sivulle, ihan kuin nivelet olisivat yllättäin tulleet löysiksi. Nivelkipuja ilmaantui nilkkoihin, polviin ja lonkkiin. Jalat alkoivat turvota ekaa kertaa elämässäni (kuva alla, kuva on otettu 28.6. 2017, pari viikkoa Essureiden asennuksen jälkeen).

Polvien nivelet tuntuivat löysiltä ja polvi meni yhtenään ikään kuin pois paikoiltaan. Paino alkoi nousta, nyt 10kg enemmän, vaikka syön vähemmän ja terveellisemmin kuin ennen Essureiden asennusta. Turvotusta nivelissä. Kipuja. Päänsärkyjä. Aikaansaamattomuutta. Väsymystä. Hiustenlähtöä. Kynsien katkeilua. Keliakia- ja laktoosi -tyyppiset ruokavaliorajoitteet. Kaikkea minkä periaatteessa voisi laskea vaikka sattuman piikkiin, mutta kun sattumoisin ne ilmaantuivat perusterveelle hyvinvoivalle ihmiselle suunnilleen 2 viikkoa Essureiden asennuksen jälkeen ja täsmäävät satojen suomalaisten ja kymmenientuhansien muunmaalaisten Essure-uhrien kertomuksiin oireista, jotka ilmaantuivat Essureiden jälkeen.

Nivelkivut, allergia ja muut olivat riittävä syy Essureiden poistoon. Iloitsin! Ehkäpä tervehdyn vielä. Jaksan ja pystyn taas liikkumaan luonnossa kuten ennen. Olemaan kivuton ja turvotukseton! Poistossa oli kuitenkin ongelmia. Toinen Essure oli mennyt rikki ja osa siitä jäänyt elimistööni. Lääkärin mukaan osa on niin pieni, että sitä ei kukaan sieltä etsi eikä löydä.

Olin silti toiveikas, että oireeni lähtisivät pois, kuten lähes kaikilla poistoleikkaukseen päässeillä. Vaan mitä vielä! Turvotukset ja nivelkivut, hiustenlähtö, kynsien katkeilu ja päänsäryt jatkuivat. Lisäksi yhteen tähystysarpeen kehittyi kaksi arpityrää, jotka vaativat uutta leikkausta.

Arpityrät korjattiin huhtikuussa 2019 ja taas olin toiveikas, että jospa tämä NYT olisi sitten tässä näiden Helvetin Essureiden kanssa! Vaan mitäpä vielä! pari viikkoa tyräleikkauksen jälkeen kivut palasivat tyräkohtaan, ruoka-aineongelmat pahenivat ja navan kohdilla pullotti tyrää viestivä ”palko”. Lääkärille siis!

Lääkäri oli TODELLA töykeä. Hänen mukaansa ruokavalio ongelmat EIVÄT voi johtua tyrästä tai Essureista vaan minun pitäisi tuskista huolimatta syödä sitä ruokaa mitä ennenkin. Lisäksi kaikki ”palot” ja kivut mahassani johtui vain ylipainostani. Sain sentään lähetteen TT-kuvaukseen, kun varovasti ehdotin, että jospa tyräverko on lähtenyt paikoiltaan ja tyrä uusinut. Lääkärin mukaan se ei kuitenkaan olisi mahdollista!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

TT-kuvan tuloksista soittikin ihan toisenkuuloinen lääkäri (sama lääkäri, vain asenne oli muuttunut)! Tyräverkko oli pettänyt ja uusi tyrä syntynyt. Leikkausaikaa siis.

Uusi tyräleikkaus oli juuri siis tässä marraskuun alussa ja olen muutaman päivän nyt ehtinyt parannella itseäni kotona.

Aiempi tyräverkko oli 15x20cm. Se oli pettänyt ja mennyt jonkin suolen sisään, jonka lisäksi lähelle vanhoja tyriä oli syntynyt uusi. En ole vielä iljennyt lukea sairaskertomusta, joten tämä muististani miten lääkäri mielestäni asian minulle leikkauksen jälkeisenä päivänä kertoi. Uusi tyräverkko on 20x30cm. Haavoja vatsassa on nyt yhteensä 9. suurin osa on yhden tikin reikiä, mutta parissa on sitten vähän enemmän.

Nuo haavat ei mielestäni edes satu, se on se verkko ja sen kiinnikkeet siellä sisällä, jotka sattuvat!

Enää en toivo mitään ihmettä parantumiseni suhteen. Olen kuullut muiltakin Essure-naisilta, että kuvailemani ruokavalio-ongelmat ovat hyvin tavallisia Essureiden asennuksen jälkeen, ja koska minulle jäi pala sitä implanttia sisääni, se luultavasti aiheuttaa allergista reaktiota minulle lopun elämääni.

Nivelkivut, kynsien heikkous ja hiustenlähtö, ne ovat olleet kanssani Essureista lähtien, enkä usko niidenkään oireiden helpottavan vaikka suurin osa implanteista onkin poissa elimistöstäni.

Yksi kysymys minulla kuitenkin on tähän asiaan liittyen. Nimittäin.. Tiedehän menee jatkuvasti eteenpäin ja ymmärretään koko ajan paremmin ja paremin kaikenlaisista pinnoista ajan saatossa irtoavat kemikaalit. Mm. kosmetiikan muovipakkauksista kertyy elimistöömme asioita. Ruuan muovipakkauksista. Deodorantista kertyy elimistöömme syöpääaiheuttavia ainesosia jne. Miksi kenellekään tulee mieleenkään 2000-luvulla asentaa VIERASESINE ihmisen elimistöön jos se ei ole ehdottomasti ainoa ja pakollinen vaihtoehto?!

Vierasesine on vierasesine, se aiheuttaa aina JOTAKIN! Eikö sterilisaatio olisi helpoin ja halvin tehdä vain katkaisemalla tai polttamalla munajohtimet?

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Osaatko vastata?