Esittelyssä Saaren Taika Rasvanäpin Saippua

Esittelyssä Saaren Taika Rasvanäpin Saippua

Saaren Taika tuotemerkille on tulossa aitoa käsintehtyä artesaanisaippuaa jota valmistetaan aina vain muutama kappaleen erissä, alusta loppuun käsityönä, laadukkaista aineksista ja tarkkaan valittuihin käyttökohteisiin.

Saippuan ainesosat on valittu niiden puhdistavuus pääosassa ja hoitavuus toisena.

Rasvanäpin saippua – Vegaaninen, luonnollinen, hajusteeton

Saaren Taika Rasvanäpin saippua on nimensä mukaisesti tehty puhdistamaan käsistä vaikeatkin pinttymät. Se soveltuu esim. autonkorjaajille, kalastajille ja muille joiden käsissä on pinttynyttä likaa tai tuoksuja.

Kahvinmurut poistavat likaa kuorimalla likaantunutta ihokerrosta sekä neutraloi hajuja.

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Canolate, Coffea Arabica
AINESOSAT: Saippuoidut kookosöljy ja rypsiöljy, kahvi

Jarruremontin jäljet käsistä:

Vedenkestävien meikkien pesu:

”Eipä ole aiemmin lähteneet vedenkestävät meikit suihkussa pelkällä saippuapesulla näin hyvin. Saaren Taika Rasvanäpin Saippua sopii siis hyvin myös vedenkestävän meikin poistoon!”

Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä: https://www.saarentaika.com/jalleenmyyjat/

 

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: