Ensi kosketus uuteen tehtaaseeni ja vanhojen energioideni takaisin saaminen

Ensi kosketus uuteen tehtaaseeni ja vanhojen energioideni takaisin saaminen

Moikka moi ihana lukijani!

Et varmaan arvaakaan mikä täyskäännös mielialassani on tapahtunut verrattuna kuluneeseen puoleen vuoteen! Tunnen olevani elävämpi kuin koskaan ja samalla energisempi! Eilen illalla jopa kaivoin kahvakuulani esiin ja tein lyhyen jumpan tv-sarjaa samalla katsoen. Päiväunia en ole nukkunut kolmeen päivään, vaikka iltapäivällä alkaakin jossakin kohtaa väsyttää, en ole antanut väsymykselle periksi vaan sinnitellyt hereillä kunnes on iltaunen aika.

Tunnen olevani energisempi heti aamusta, kun olen mennyt ajoissa nukkumaan enkä ole päivällä ottanut nokosia. Mieskin kyseli, että mistä tuota energiaa oikein riittää, no enpä nyt vielä sanoisi mitään ”huippulukemia” energiassani hipovan, mutta onhan tässä tarmoa huomattavasti enemmän kuin jokin aika sitten.

Yksi syy energioiden palaamiseen on varmasti se, että enää ei tarvitse stressata onko myyntiä vai ei ja onko mainokset, bloggaukset, kohderyhmät ynnä muut paikoillaan, jotta myyntiä voisi tulla. Stressihormonit on varmasti olleet korkealla ja niiden poistuminen elimistöstä on vienyt kauan aikaa. Nyt tunnen kuitenkin olevani aika stressitön enkä halua antaa itselleni mitään uusia stressin aiheita enää.

Tänään sain sähköt tänne Taikatehtaaseen ja samalla myös oman sähkömittarin. Nyt on helppoa erottaa yrityksen sähkönkulutus kodin kulutuksesta, ainakin osittain. Toki kotonakin käyttelen tietokonetta, hellaa ja muita koneita, sillä pyykkietikan- ja tuoksukynttilöiden valmistus on talomme toisessa kerroksessa. Taikatehdas on sen verran pieni, että olisi ollut hankalaa erotella kosmetiikkapuolta ja kynttiläpuolta erikseen, joten katsoin viisaammaksi jättää kynttilöiden tekemisen kodin työtiloihin.

Tänään otan hiukan tuntumaa uuteen tilaan, jotta saippuan valmistus sujuisi mahdollisimman mutkattomasti. Tavarat kun ovat kaikki nyt eri paikoilla, samaten hellanlevy, mikro, vesipiste ja työpöytä. Tilaa on enemmän kuin vuokratiloissa oli kosmetiikan valmistukselle ja kätevintä tässä on, että tila on omassa pihassa, vain muutaman askeleen päässä kotiovelta eikä tästä tarvitse maksaa vuokraa 😀

Työpöytäni näyttää tällaiselta, tämä on korkeudeltaan säädettävä pöytä, eli jos haluan säästää selkää paketoidessa esim saippuoita niin nostan pöytää ylöspäin ja teen työtä seisten.

Tänään kävin vielä shoppaamassa yhden pyörillä olevan työpöydän Jyskistä, lisävaloa jalkalampun muodossa, kuramaton, keittiövaa’an ja muuta tilpehööriä. Pikku hiljaa alkaa näyttämään valmiilta, mitä nyt ne keväällä rakennettavat toki puuttuu (katto, terassi, jne). Ihmekös, että tunnen olevani intoa täynnä, etkö sinäkin olisi sellaisessa tilanteessa, kun huomaat rakentaneesi melkoisen liiketoiminnan tyhjästä ilman pääomaa tai lainaa? 😀

Eipä tässä muuta voi kuin kiittää kaikkia tukenani seisoneita, sekä mukana tässä matkustaneita, ja erityisesti tietty teitä kaikkia jotka odotatte innolla tuotteitani ja jaksatte niitä käyttää, kehua ja kannustaa <3

 

 Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: